- 14 Eylül 2021
- 26
- 43
- 38
Sordum ben canım yiyebilirsin tercihen dip balıkları öncelik değil ama haftada 1 yiyebilirsinKızlaaar konserve tonbalığı yememiz yasak mı? Daha önce doktoruna soran var mı
Bana ilk gebelikte yasak demişti doktorum. Hatta balık yiyemiyorum ton balık yesem olur mu demiştim yok demişti konserveden olabildiğince uzak dur demiştiKızlaaar konserve tonbalığı yememiz yasak mı? Daha önce doktoruna soran var mı
Ay ağlicaaaam çok istiyor canım
Ben de yedim bence her şeyden abartmadikca yenilebilir
Ayyy çok sevindimKızlar merabaa. Hiç bulantısı geçen olmadımı? Benim geçti gibi yemek yemeye başladım baya. Bitek mide yanmam oluyor arada bir amma 4gündür iyi acaba bende mi problem var
Evet canım benim canım hep sushi çekiyor ve ton balıklısını yiyorum hatta dün kahvaltıdada yedim
Aynı bende öyleyim yaaaYa biz bebek arabası ne alcazzzz baktıkça kafam karışıyor.kafamı karıştırmayacaklar da çok pahalı
Ben cybex veya yoyo2 düşünüyorum.Ya biz bebek arabası ne alcazzzz baktıkça kafam karışıyor.kafamı karıştırmayacaklar da çok pahalı
Ben de cybex beğendim ama Türkiye’de pahalı ya yurtdışından getirmek lazım sanki orda daha uygunBen cybex veya yoyo2 düşünüyorum.
Ama yoyo2 çok ufak duruyor gibi eşime gösterdim ben bunu sürerken belim tutulur dedi
Aslında burdada pahalı ama almışken iyisini almak istiyorumBen de cybex beğendim ama Türkiye’de pahalı ya yurtdışından getirmek lazım sanki orda daha uygun
Yoyo2 çok aşağıda ya sen bile alırken zorlanırsın bence. Cybex Mios güzel sankiBen cybex veya yoyo2 düşünüyorum.
Ama yoyo2 çok ufak duruyor gibi eşime gösterdim ben bunu sürerken belim tutulur dedi
2 yaşından sonra kullanılmıyor baston tipi olanlara geçeceksin dediler doğru mu acabaAslında burdada pahalı ama almışken iyisini almak istiyorum
Görümcemdede cybex var aşırı kolay sürülüyor
Hiç takılma felan yapmıyor yay gibi
Yoyo2 nin tipide pek hoşuma gitmiyor ama onu çok tavsiye ediyorlar ama baştan beri aklımda cybex varYoyo2 çok aşağıda ya sen bile alırken zorlanırsın bence. Cybex Mios güzel sanki
2 yaşından sonra kullanılmıyor baston tipi olanlara geçeceksin dediler doğru mu acaba
Bende cybex alacağım yurtdışından getirtme imkanim olmasa dolap uygulamasinda bi bayan var o daha uyguna getirip satıyor alamasam o bayandan alacaktım düşünebilirsinizBen de cybex beğendim ama Türkiye’de pahalı ya yurtdışından getirmek lazım sanki orda daha uygun
13+1 im o kadar deyistimki kartimda cikti resmen top gibi olmus. Once kocam inanmiyodu yemektir karnindaki 3gunde dahada buyudu gibi. Ve cok iyi yemek yiyorum bitek kahvalti sevmiyorum. Bolbolda su iciyorum. Onceer su icmektende igrenmistim sanki. Son kontroldede zaten doktorum pihti icin su az iciyosun demistiAyyy çok sevindimkaç haftalıktın hocam. Benim geçmiyooor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?