2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar merabaa. Hiç bulantısı geçen olmadımı? Benim geçti gibi yemek yemeye başladım baya. Bitek mide yanmam oluyor arada bir amma 4gündür iyi acaba bende mi problem var

Ya biz bebek arabası ne alcazzzz baktıkça kafam karışıyor.kafamı karıştırmayacaklar da çok pahalı

Ya biz bebek arabası ne alcazzzz baktıkça kafam karışıyor.kafamı karıştırmayacaklar da çok pahalı
Ben cybex veya yoyo2 düşünüyorum.
Ama yoyo2 çok ufak duruyor gibi eşime gösterdim ben bunu sürerken belim tutulur dedi

Ben de cybex beğendim ama Türkiye’de pahalı ya yurtdışından getirmek lazım sanki orda daha uygun
Aslında burdada pahalı ama almışken iyisini almak istiyorum
Görümcemdede cybex var aşırı kolay sürülüyor
Hiç takılma felan yapmıyor yay gibi

Aslında burdada pahalı ama almışken iyisini almak istiyorum
Görümcemdede cybex var aşırı kolay sürülüyor
Hiç takılma felan yapmıyor yay gibi
2 yaşından sonra kullanılmıyor baston tipi olanlara geçeceksin dediler doğru mu acaba

Bunu beğendim ben çok hafifmiş ve yanında oto koltuğu var o da takılıyor

Eklentiler

• 38BBF106-1588-4255-889C-AEFCF1393413.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 96
  • F95DAC17-24F0-4556-A9DD-02A0C8FBC082.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 88
Ben de cybex beğendim ama Türkiye’de pahalı ya yurtdışından getirmek lazım sanki orda daha uygun
Bende cybex alacağım yurtdışından getirtme imkanim olmasa dolap uygulamasinda bi bayan var o daha uyguna getirip satıyor alamasam o bayandan alacaktım düşünebilirsiniz

Ayyy çok sevindim kaç haftalıktın hocam. Benim geçmiyooor
13+1 im o kadar deyistimki kartimda cikti resmen top gibi olmus. Once kocam inanmiyodu yemektir karnindaki 3gunde dahada buyudu gibi. Ve cok iyi yemek yiyorum bitek kahvalti sevmiyorum. Bolbolda su iciyorum. Onceer su icmektende igrenmistim sanki. Son kontroldede zaten doktorum pihti icin su az iciyosun demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…