- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
Arkadaşlar 14. Haftaya girdim 2 gündür inanılmaz mide bulantısı yaşıyorum benimle aynı haftalarda olanlar mide bulantılarınız ne durumda? Geçer demişlerdi çok kötü olmaya
O zaman bir prenses de benden gelsinListemiz erkek bebişlerle doldu bu prensesler nerdeee gelin çabukdengeyi sağlamalıyız
Canımm hayırlı olsun prenses geliyor demekO zaman bir prenses de benden gelsinFetal dna sonucum çıktı kızım olacakmış bu arada 14 haftalığım ishal ve kusma var serum yedim. Ultrason muayenesinde kese etrafında kanama alanı da gördü doktor daha önce de olmuştu düzelmişti.Proluton vuruldum endişelendim biraz bu sefer biraz daha büyük inşallah yine düzelir bize dua edin teyzeler
Çok teşekkür ederimCanımm hayırlı olsun prenses geliyor demek
Dualarım sizinle kanama alanı geçer yakında proluton iyi geliyor
Insalahhh bu hafta taramaya gidecem belki doktor bisi derİnşallah saglicakla kucağımıza aliriz siz öğrendiniz mi cinsiyetini
Insalahhh bu hafta taramaya gidecem belki doktorİnşallah saglicakla kucağımıza aliriz siz öğrendiniz mi cinsiyetini
Bana kesin kız dedi kimseye söyleme falan demediCanım bende takipteyim detaylıda bile değişen olmuş çok şaşkınım banada 14 te kıza benziyor kesin değil kimseye söyleme dediği için bende bi emin olamıyorum ssnin gibiçin takvimi kaenımın şekli hislerim hep erkek gibiydi hayırlı ve sağlıklı olsun öncelikle tabii ben o yüzden alışverşe başlamadım
Benimde 12 ve 9 yaşında 2 kızım var. Şuan 9+4 haftalık hamileyim. Benimde sürpriz oldu. Adetim gecikti havalardan falandır diyordum ilk. Bazen gecikmeler olabiliyor çünkü. 2 hafta geçti baktım hala adet olmuyorum. Dedim bi test yapayım. Çift çizgi direk belli oldu ben şok. Hatta hala inanmayıp ertesi gün yine test yaptım. Yine çift çizgi. Doktora gidip ultrasonda görene kadar hala inanmıyordumAllah bağışlasın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Benim bı kızım 4.5 yaşında diğeri 3 yaşında ve 12+1 haftalık hamiletim. Ama bu sürpriz oldu hiç beklemiyordum eşim kendince korunuyordu. Hatta reglim gecikince eminim hamile değilsin diyordu. İnşallah hayırlı bir evlat olur.
Çok geçmiş olsun bebek 9+5 ile uyumlu mu yoksa gelişimi geride mı kalmış?Merhaba arkadaşlar maalesef ben aranızdan ayrılıyorum bugün kontrole gittim ne yazık ki beneğimin kalp atışı durmuş saat 6 da kurtaj olacağım inşaallah sizler bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız allaha emanet olun
Benim komşuma son ultrastona kadar erkek dediler kafin doğuma bir girdi bebek kizBana kesin kız dedi kimseye söyleme falan demedihatta biz eşimle değişmez değil mi kesin mi diye sorduk yok kesin dedi çok emin konuştu ben en başından beri kız hissediyorum çin takvimi de kız diyor ama o herkeste tutmuyor zaten ama karnımın şekli yok henüz
Devlet hastanesinde miydi hepBenim komşuma son ultrastona kadar erkek dediler kafin doğuma bir girdi bebek kiz
Son adet tarihinizB Buffalosos canım kese 5+1 kalp atışı 6+4
Ben varım bulantım çok ama dediğiniz gibi karbonhidrat istiyorum, aslında 1 kilo almış görünüyorum ama o nasıl 1 kilo anlamadım hiçbir giysim olmuyorArkadaşlar bulantı yaşadığı halde kilo alan var mıben açken daha çok bulanıyor o yüzden sık sık yiyorum ve hep mantı makarna kaşarlı tost yiyorum herşeyi midem almıyor. Ve sanırım kilo aldım pantolonlar dar geliyor
Ton balığında civa varmış yasak diyorlar ama çok canın çektiyse biraz yeKızlaaar konserve tonbalığı yememiz yasak mı? Daha önce doktoruna soran var mı
Ay ağlicaaaam çok istiyor canımTon balığında civa varmış yasak diyorlar ama çok canın çektiyse biraz ye
Ay ağlicaaaam çok istiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?