- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 37.996
- 598
Havalarda çok sıcak belki o tetikliyordur diye düşünüyorum uzun bi aradan sonra bende bugün kusma yaşadım ilacı dün bıraktım onun etkisi olabilir diye düşünüyorumBugün hastanede polikliniğin önünde hamile biri de burun kanaması şikayeti ile gelmişti bende de çok kusma yaşayınca çok hafif peçeteye geliyor
Bn de 14 teyim.. bulanti habinden dolayı kusmam var mi yok mu bilmiyorum. Habi kesmeye de korkuyorum açıkçası.. galiba 1 ay daha kullanacam Bn prilamArkadaşlar 14. Haftaya girdim 2 gündür inanılmaz mide bulantısı yaşıyorum benimle aynı haftalarda olanlar mide bulantılarınız ne durumda? Geçer demişlerdi çok kötü olmaya başladı
Canim simdi farkettim listede yokum.. sat 11 mayıs ilk çocuk yaş 29 kese ve kalp atisi 6+0 diyarbakirListemiz erkek bebişlerle doldu bu prensesler nerdeee gelin çabukdengeyi sağlamalıyız
Ben de çok merak ediyorum bir oğlum var hayırlısıyla sağlıklı bir kız evlat istiyorum doktorum da bir ay sonra gel dedi cinsiyet icin yani eylülün başında tabi eşimle sabirsizlandigimiz için haftaya başka doktordan randevu aldık bizListemiz erkek bebişlerle doldu bu prensesler nerdeee gelin çabukdengeyi sağlamalıyız
Bu grupta çok daha fazla kanaması olan arkadaşlar vardı bi sıkıntı yoktu sizin de olmaz Bi sıkıntı inşallahArkadaşlar merhaba nasipse bende Şubat annesi olucam birşey sormak istiyorum biz Afyon'da oturuyoruz haftasonu Eskişehir e gidip geldik bugün hafif hafif adet ağrısı gibi alt katında ağrım var bir sıkıntı yoktur degilmi.
Kac haftalik bebisBen de çok merak ediyorum bir oğlum var hayırlısıyla sağlıklı bir kız evlat istiyorum doktorum da bir ay sonra gel dedi cinsiyet icin yani eylülün başında tabi eşimle sabirsizlandigimiz için haftaya başka doktordan randevu aldık biz
İnşallah benim gebelikte değişik ben ilk ay adetimden bir hafta sonra öğrendim hamile olduğumu yara yaktirmaya gidince ama ilk defa bu kadar uzun sürünce tedirgin oldum çok teşekkür ederimBu grupta çok daha fazla kanaması olan arkadaşlar vardı bi sıkıntı yoktu sizin de olmaz Bi sıkıntı inşallah
Son adet tarihinizBende yokum listede son adet tarihi 17 mayis
12Kac haftalik bebis
Masallah benimkide 11+5
oğlumun arkadaşııııııııBenimde tutmadı ki gösteriyordu canım. Ultrasonda çok net erkkekdi
Benim azalmaya başladı.sanirim ağzımdaki o kötü tat da artık azalıyor. İnşallah geri gelmezKızlar yazdıklarınızı tek tek okuyorum bazılarınız cinsiyeti öğrenmiş ne güzel darısı başıma :) ikili test yaptırmayacaktım ama ben de yaptırmaya karar verdim. Bulantısı 12.haftadan sonra azalan oldu mu arkadaşlar.
İnşallah saglicakla kucağımıza aliriz siz öğrendiniz mi cinsiyetiniMasallah benimkide 11+5
Yerim ben ikisinideeeoğlumun arkadaşıııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?