2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bugün hastanede polikliniğin önünde hamile biri de burun kanaması şikayeti ile gelmişti bende de çok kusma yaşayınca çok hafif peçeteye geliyor
Havalarda çok sıcak belki o tetikliyordur diye düşünüyorum uzun bi aradan sonra bende bugün kusma yaşadım ilacı dün bıraktım onun etkisi olabilir diye düşünüyorum

Arkadaşlar merhaba nasipse bende Şubat annesi olucam birşey sormak istiyorum biz Afyon'da oturuyoruz haftasonu Eskişehir e gidip geldik bugün hafif hafif adet ağrısı gibi alt katında ağrım var bir sıkıntı yoktur degilmi.

Arkadaşlar 14. Haftaya girdim 2 gündür inanılmaz mide bulantısı yaşıyorum benimle aynı haftalarda olanlar mide bulantılarınız ne durumda? Geçer demişlerdi çok kötü olmaya başladı
Bn de 14 teyim.. bulanti habinden dolayı kusmam var mi yok mu bilmiyorum. Habi kesmeye de korkuyorum açıkçası.. galiba 1 ay daha kullanacam Bn prilam

Benim se cin takvimine göre kiz çıkıyor inşallah kizim olur saglikli sıhhatli noksanlık hayirli güzel.omurlu 12 yaşında oğlum var bakalım bu bne olcak kaybettiğim bebekte erkekti 2 erkekten sonra kıza döner miki

Listemiz erkek bebişlerle doldu bu prensesler nerdeee gelin çabuk dengeyi sağlamalıyız
Ben de çok merak ediyorum bir oğlum var hayırlısıyla sağlıklı bir kız evlat istiyorum doktorum da bir ay sonra gel dedi cinsiyet icin yani eylülün başında tabi eşimle sabirsizlandigimiz için haftaya başka doktordan randevu aldık biz

Bu grupta çok daha fazla kanaması olan arkadaşlar vardı bi sıkıntı yoktu sizin de olmaz Bi sıkıntı inşallah

Bu grupta çok daha fazla kanaması olan arkadaşlar vardı bi sıkıntı yoktu sizin de olmaz Bi sıkıntı inşallah
İnşallah benim gebelikte değişik ben ilk ay adetimden bir hafta sonra öğrendim hamile olduğumu yara yaktirmaya gidince ama ilk defa bu kadar uzun sürünce tedirgin oldum çok teşekkür ederim

Bende yokum listede son adet tarihi 17 mayis
Son adet tarihiniz

Yaşınız

Kaçıncı cocuk

Yaşadığı şehri (isteğe bağlı)

Keseyi kaçıncı haftada gördünüz kalp atışı kaçıncı haftada gördünüz

Tüm bilgileri tek seferde yazarsanız tabloya ekleyeyim

Benim azalmaya başladı.sanirim ağzımdaki o kötü tat da artık azalıyor. İnşallah geri gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…