Hangi doktora gidiyorsnz acaba. Ben de diyarbakirdaymCanim simdi farkettim listede yokum.. sat 11 mayıs ilk çocuk yaş 29 kese ve kalp atisi 6+0 diyarbakir
Kullanıcı adı ne kişinin ben de bakayımBende cybex alacağım yurtdışından getirtme imkanim olmasa dolap uygulamasinda bi bayan var o daha uyguna getirip satıyor alamasam o bayandan alacaktım düşünebilirsiniz
Son âdet tarihim 20 Mayıs.Tamam işte son adet tarihiniz hangi ayda tahmini birşey yazarsınız. Çin takvimi çok da önemli bir şey değil gerçekliği ne kadar doğru tartışılır eğlencesine paylaştım
hayırlı olsun canım neden inanmadın ki ? Korunuyor muydunuz? İnşallah bu defa bı oğlun olur..Benimde 12 ve 9 yaşında 2 kızım var. Şuan 9+4 haftalık hamileyim. Benimde sürpriz oldu. Adetim gecikti havalardan falandır diyordum ilk. Bazen gecikmeler olabiliyor çünkü. 2 hafta geçti baktım hala adet olmuyorum. Dedim bi test yapayım. Çift çizgi direk belli oldu ben şok. Hatta hala inanmayıp ertesi gün yine test yaptım. Yine çift çizgi. Doktora gidip ultrasonda görene kadar hala inanmıyordum
Katherinabelarus. Anakucağı ve araba birlikte 21bindi sanırım.Kullanıcı adı ne kişinin ben de bakayım
İki bacak arası lazım bu şekilde ben hem kıza benzettim hem erkeğeMerhaba arkadaşlar bende suanda 12 haftalık bebeğimizi bekliyoruz. İlk hamileliğim ve Cinsiyeti çok merak ediyoruz. Önümüzdeki hafta inşallah öğreneceğiz bebeğim gösterirse inşallahsizden de yorumlarınızı beklerim öncelikle sağlıklı olsun inşallah tabiki.
Eki Görüntüle 3286865
Benim 5.günde geldiKızlar fetal dna yaptıranlar sonuçlarınız kaç günde gelmişti? Yazdıysanız kaçırmışım o kısmı kusura bakmayın şimdiden
Geçmiş olsunKızlar benim kanama devam ediyor . Doktor normal bir süre devam eder dedi. Sürekli yok ama tuvalete gittiğimde geldi bugün yine kan . Bir kaç gün daha istirahat edeceğim
Ben yeni doğandan 1 yaşa kadar kullanabilmek için Doona aldım ve sonrası için de inglesina quid2 aldım. biraz fazla para verdim bu bebek arabası işine galiba bir de bizde her şey x2Ya biz bebek arabası ne alcazzzz baktıkça kafam karışıyor.kafamı karıştırmayacaklar da çok pahalı
Kırmızı renk progestan sayesinde sanırım dün ve bugün durduGeçmiş olsunkanamanız ne renk, kahverengi mi pembe mi kırmızı mı
Benim 9. Gün geldi sonucum. Biraz firmadan firmaya da değişiyor sanırım benimki EurofinstiKızlar fetal dna yaptıranlar sonuçlarınız kaç günde gelmişti? Yazdıysanız kaçırmışım o kısmı kusura bakmayın şimdiden
Ben de cybex alacağımYoyo2 nin tipide pek hoşuma gitmiyor ama onu çok tavsiye ediyorlar ama baştan beri aklımda cybex var
Şok oldum o kadar hızlısını duymamıştımBenim 5.günde geldi
Ben firmayı bilmiyorum doktorumun kendi kliniğinde kan verdim onlar gönderiyor. Bana 15-20 günde gelir dediler çok geç gibi geldi de o yüzden sizlere sormak istedimBenim 9. Gün geldi sonucum. Biraz firmadan firmaya da değişiyor sanırım benimki Eurofinsti
Beni de eklerseniz sevinirimSon adet tarihiniz
Yaşınız
Kaçıncı cocuk
Yaşadığı şehri (isteğe bağlı)
Keseyi kaçıncı haftada gördünüz kalp atışı kaçıncı haftada gördünüz
Tüm bilgileri tek seferde yazarsanız tabloya ekleyeyim
Ben de doona düşünmüştüm ama oto koltuğunu isofixli almak daha güvenli dedikleri için maxi cosi oto koltuğu alıp bebek arabasında da Bagi neo almayı düşünüyorum, ama doona güzel gerçekten bayaBen yeni doğandan 1 yaşa kadar kullanabilmek için Doona aldım ve sonrası için de inglesina quid2 aldım. biraz fazla para verdim bu bebek arabası işine galiba bir de bizde her şey x2doonaları dolaptan aldım temiz 2. El buldum , inglesina beymende indirimdeydi onları da oradan aldım. Doona zaten araba koltuğu olarak da kullanıldığı için , bir süre onu kullanacağım 1 yaşından sonra yeni araba koltuğu alırım.
Eki Görüntüle 3286891 Eki Görüntüle 3286892
Benim anladığım kadarıyla yurt içi daha çabuk çıkıyor. Benimki Fransa’ya gitmişti .Sizinki de belki yurt dışıdır Amerika’ya falan gönderenler de varŞok oldum o kadar hızlısını duymamıştım
Ben firmayı bilmiyorum doktorumun kendi kliniğinde kan verdim onlar gönderiyor. Bana 15-20 günde gelir dediler çok geç gibi geldi de o yüzden sizlere sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?