2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Tamam işte son adet tarihiniz hangi ayda tahmini birşey yazarsınız. Çin takvimi çok da önemli bir şey değil gerçekliği ne kadar doğru tartışılır eğlencesine paylaştım
Son âdet tarihim 20 Mayıs.
hayırlı olsun canım neden inanmadın ki ? Korunuyor muydunuz? İnşallah bu defa bı oğlun olur..

Merhaba arkadaşlar bende suanda 12 haftalık bebeğimizi bekliyoruz. İlk hamileliğim ve Cinsiyeti çok merak ediyoruz. Önümüzdeki hafta inşallah öğreneceğiz bebeğim gösterirse inşallah sizden de cinsiyet tahminlerinizi beklerim öncelikle sağlıklı olsun inşallah tabiki.

Eklentiler

• IMG_0743.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:
İki bacak arası lazım bu şekilde ben hem kıza benzettim hem erkeğe düz durmuyor bebiş çünkü

Kızlar fetal dna yaptıranlar sonuçlarınız kaç günde gelmişti? Yazdıysanız kaçırmışım o kısmı kusura bakmayın şimdiden

Kızlar Cybex etu travel almıştık oğlumda yer kaplamıyor kabin tipi ana kucağı takılıyor iyi güzel ama tekerlek takılıyor ve bi türlü yaptıramadık . Cybex lerde ben baya bu konuda şikayet gördüm buna dikkat edin özellikle fayans üstünde çocukla gitmiyor boşken gidiyor biz ona aldandık

Bu arada az buçuk tecrübeli olarak size şunu diyebilirim herşeyin fazlası zarar yiyecek konusunda özellikle fazla aklınızı bulandırmayın . Aklınıza bulandıran yiyecekleri az miktarda yeyin . Hamileliğin tadını çıkarın

Bir de mide bulantım hala geçmedi benim özellikle ilaç almazsam o gün iştahsız da oluyor hem bulantı hem iştahsızlık ve bir de havalar çok sıcak zor geçiriyorum günü

Ya biz bebek arabası ne alcazzzz baktıkça kafam karışıyor.kafamı karıştırmayacaklar da çok pahalı
Ben yeni doğandan 1 yaşa kadar kullanabilmek için Doona aldım ve sonrası için de inglesina quid2 aldım. biraz fazla para verdim bu bebek arabası işine galiba bir de bizde her şey x2 doonaları dolaptan aldım temiz 2. El buldum , inglesina beymende indirimdeydi onları da oradan aldım. Doona zaten araba koltuğu olarak da kullanıldığı için , bir süre onu kullanacağım 1 yaşından sonra yeni araba koltuğu alırım.

Beni de eklerseniz sevinirim
Sat: 19 Mayıs
İlk çocuk , Afyon
Kese ve kalp atışını 5+6 da gördük

Ben de doona düşünmüştüm ama oto koltuğunu isofixli almak daha güvenli dedikleri için maxi cosi oto koltuğu alıp bebek arabasında da Bagi neo almayı düşünüyorum, ama doona güzel gerçekten baya

Şok oldum o kadar hızlısını duymamıştım

Ben firmayı bilmiyorum doktorumun kendi kliniğinde kan verdim onlar gönderiyor. Bana 15-20 günde gelir dediler çok geç gibi geldi de o yüzden sizlere sormak istedim
Benim anladığım kadarıyla yurt içi daha çabuk çıkıyor. Benimki Fransa’ya gitmişti .Sizinki de belki yurt dışıdır Amerika’ya falan gönderenler de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…