Erik deniyim birde ama bu dediğim şey beni çok korkuttu internette baktım rahimsarkması felan diyo hemen tedirgin oldumBen erik yiyorum canım fayda ediyo, bende kronik kabızlık var zatenama ishal/kabız farketmeksizin benim hep kasıklarım ağrır tuvaletim olduğunda ya da sonrasında…
Bendede hemoroid var canım belki sıcak suyla duş alsan iyi gelirKızlar bende de anal fissür başladı uzun zamandır yoktu anüste çatlak demek , kanıyor acıyor yanıyor bugün farkettim napcam bilmiyorum canım çok yanıyor zamanında çok çekmiştim gebelikte tekrarladısıcak su leğene oturuyordum sanırım onu yapamam hamilelikte zararlı
Çok zormuş yaBendede hemoroid var canım belki sıcak suyla duş alsan iyi gelir
Kesinlikle bende yaz insanıydım ilk defa hemen kış gelsin diye dua ediyorumYa var ya hep yaz insanıydım tövbe ettim tansiyonum inip çıkıyor sıcaktan hayatımda ilk kez kış hasreti içindeyim. Kış gelse de pofuduk çoraplarımızı giyip sıcak çikolatalarımızı içsek bebişlerimizle kavuşsakbundan sonra kışçıyımmmm
Doğum paketi de alamıyorum doğumu Ankara’da yapmicam ailem başka şehirde yaşıyor onların yanında olcamKızlar Ankara özellikle Çankaya’da uygun fiyatlı güler yüzlü işini güzel yapan bir kadın doğum doktoru tavsiye edebilecek var mı? Çalışıyorum mümkün olduğunca özel bi hastane veya klinik düşünüyorum. Ben tüp bebek sürecimi Tolga Ecemiş hoca ile geçirdim şimdilik onla devam ediyorum gebelik takibine ama ücreti malesef çok yüksek bizi zorlamaya başlıyor malum çocuk için de alışverişe falan başlicaz şu an 2500 tl bizi zorluyor malesef
İnşallah artmaz canım rabbim acil sifa versinÇok zormuş yataharet tutunca da çok yanıyor ilerleyen haftalarda bu sorunlar artmasa keşke
Bence normal bi ağrıdır kafana takma ama tam da bilmiyorum açıkçasıkuru kayısı bende etki etmiyor zaten kayısı yiyemiyorum
Doktorum toz verdi oda hiçbir işe yaramadı sonra fitil verdi ama bunuda çok kullanma dedi o yüzden kullanırken çekiniyorum
Bu yazdıgım olayda iki kere başıma geldi tedirgin oldum
Bana da ilk defa söylediBana hiç gram söylemedi şimdiye kadar acaba niye söylemedi
Benimde öyleydi canım 100 gramdı tam 14+3 te peki cinsiyet söyledimi dpktprunKızlar bebisleriniz kaçınca haftada kaç gramdı
Benim bugün 14+0 az önde doktordan geldim 14 küsür 100 gram dedi
Bende hayatımda ilk defa kışı hasretle bekliyorumYa var ya hep yaz insanıydım tövbe ettim tansiyonum inip çıkıyor sıcaktan hayatımda ilk kez kış hasreti içindeyim. Kış gelse de pofuduk çoraplarımızı giyip sıcak çikolatalarımızı içsek bebişlerimizle kavuşsakbundan sonra kışçıyımmmm
Çok geçmiş olsun zor bi durum bi kere yaşamıştımKızlar bende de anal fissür başladı uzun zamandır yoktu anüste çatlak demek , kanıyor acıyor yanıyor bugün farkettim napcam bilmiyorum canım çok yanıyor zamanında çok çekmiştim gebelikte tekrarladısıcak su leğene oturuyordum sanırım onu yapamam hamilelikte zararlı
Dün normal doğumda zorlanırsın dediler hiç aklıma gelmemiştiÇok geçmiş olsun zor bi durum bi kere yaşamıştım
Vucüttaki kan arttığı için olabilrmiş canmKızlar sabahları burun kanaması yaşayan var mı? Ciddi bir kanama değil sabahları oluyor hamileliğe bağlı olarak burun damarları daralıyor falan diye şeyler okudum ama emin değilim
ben 12. Haftada perinatologa gittiğimde erkek düşünüyorum ama yanilabilirim demişti bugün ki kadin dogum uzmanı nöbetçi arkadaşımın yanına gittim usg biraz kötüydü zaten pozisyon olarak da göremedi maalesef haftaya tekrar perinatologa gideceğim o zaman netleşir gerçi ben nipt testi yaptırdım ordan da belli oluyorBenimde öyleydi canım 100 gramdı tam 14+3 te peki cinsiyet söyledimi dpktprun
Hmm etkiler mi ki doktorun mu dediDün normal doğumda zorlanırsın dediler hiç aklıma gelmemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?