2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ben erik yiyorum canım fayda ediyo, bende kronik kabızlık var zaten ama ishal/kabız farketmeksizin benim hep kasıklarım ağrır tuvaletim olduğunda ya da sonrasında…
Erik deniyim birde ama bu dediğim şey beni çok korkuttu internette baktım rahimsarkması felan diyo hemen tedirgin oldum

Kızlar bende de anal fissür başladı uzun zamandır yoktu anüste çatlak demek , kanıyor acıyor yanıyor bugün farkettim napcam bilmiyorum canım çok yanıyor zamanında çok çekmiştim gebelikte tekrarladı sıcak su leğene oturuyordum sanırım onu yapamam hamilelikte zararlı

Bendede hemoroid var canım belki sıcak suyla duş alsan iyi gelir

Kabızlık bende de oluyor. Kuru kayısı, bol su, lifli gıda bende hiç fayda etmesi. Ne zaman armut yedim bağırsaklarım çok rahatladı Doktor duphalac yazmıştı ama onu içince bağırsaklarım çok hareketleniyor aşırı derecede karın ağrısı ve ishal olduğum için kullanmıyorum. Armut baya rahatlatıyor beni aklınızda bulunsun

Kızlar Ankara özellikle Çankaya’da uygun fiyatlı güler yüzlü işini güzel yapan bir kadın doğum doktoru tavsiye edebilecek var mı? Çalışıyorum mümkün olduğunca özel bi hastane veya klinik düşünüyorum. Ben tüp bebek sürecimi Tolga Ecemiş hoca ile geçirdim şimdilik onla devam ediyorum gebelik takibine ama ücreti malesef çok yüksek bizi zorlamaya başlıyor malum çocuk için de alışverişe falan başlicaz şu an 2500 tl bizi zorluyor malesef

Ya var ya hep yaz insanıydım tövbe ettim tansiyonum inip çıkıyor sıcaktan hayatımda ilk kez kış hasreti içindeyim. Kış gelse de pofuduk çoraplarımızı giyip sıcak çikolatalarımızı içsek bebişlerimizle kavuşsak bundan sonra kışçıyımmmm

Kesinlikle bende yaz insanıydım ilk defa hemen kış gelsin diye dua ediyorum Artık bende kışcıyım

Doğum paketi de alamıyorum doğumu Ankara’da yapmicam ailem başka şehirde yaşıyor onların yanında olcam bi tavsiyesi olan var mı?

Bence normal bi ağrıdır kafana takma ama tam da bilmiyorum açıkçası

Bende hayatımda ilk defa kışı hasretle bekliyorum

Çok geçmiş olsun zor bi durum bi kere yaşamıştım

Sıcaklardan o kadar nefret ettim ki ve ev taşıyorum her yer darmadağın evde kedim var doğru düzgün cam açamıyorum kış hayalleri kuruyorum resmen soğuktan battaniye altından çıkmayacağım günlerin hayalini sanki sıcaklar daha çok midemi bulandırıyor

Benimde öyleydi canım 100 gramdı tam 14+3 te peki cinsiyet söyledimi dpktprun
ben 12. Haftada perinatologa gittiğimde erkek düşünüyorum ama yanilabilirim demişti bugün ki kadin dogum uzmanı nöbetçi arkadaşımın yanına gittim usg biraz kötüydü zaten pozisyon olarak da göremedi maalesef haftaya tekrar perinatologa gideceğim o zaman netleşir gerçi ben nipt testi yaptırdım ordan da belli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…