2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Kuzum sakın ödün verme yakın arkadaşınsa anlar halinden kayınvalidene git yemeğini yapsın sen de rahatına bak arkadaşına da söyle ayıp olur seninle ilgilenemeyeceğim doğumdan sonra telafi edelim seni de özledim tarzında konuş alınılacak bisey değil. Misafir ağırlayacak halde değilsin ben kayınvalideme geçiyorum eşim de baskı kuruyor o da yeme içme olarak annesinde olmak istiyor ben yapamadığım için dersin eşini de öne sür biraz

En son konustugumuzda o kadar açık bir şekilde anlattımki hatta yazarken çok çekindim istemediğimi belli ettiğim için ama ona ragmen gelicem demesi beni çok sasırttı
Bazı insanlar gerçekten çok anlayıssız. Bidaha mesaj atarsa bu sekilde konusucam veya annelerimizde arkadaş annemden laf arasında durumumu anlatmasını istiycem umarım anlarlar

Yok sen direkt şey de ya kaynanama taşınıyoruz olaya bak eşim de baskı kurdu annesinde devam edecekmişiz doğuma kadar diye zaten problem yaşadık gelirsen ben olamayacağım için doğumdan sonra telafi edelim iki güne eşyaları toplayıp gidiyoruz kayınvalideme de ima etme böyle direkt biz gidiyoruz de

Tamam canım en mantıklısı bu gibi 1-2 haftaya yazar diye düşünüyorum o zaman böyle diycem.
Küser veya alınırsada kendisi bilir yapabilicegim bişey yok

Meyve mi koyayım ne dersiniz hangi meyveler olsun erkek kiz sizce

Önerebileceğiniz memnun kaldığınız bir marka/model var mı? Varsa birkaç link atabilir misiniz?
İncelemedim benim var olduğu için ama bakayım link atayım öyle joie litetrax mı ne modeli vardı mesela şu an ınternette ındırımdeler çok sağlam oluyorlar arkadaşlaroöda joie kullanıyor e bebekten sizlerde bir bakın fikriniz olsun bende link atarım

Selam hanımlarrr 2024 Mart topigindeyim ama burayıda takip etmeye karar verdim doğum 4 Mart görünüyor ama erken döllenme olduğu için Şubatın son haftalarına denk gelecek bence Haftaya 12+1 de randevum var bakalım inşallah cinsiyeti icinde birseyler görünür bu haftalarda öğrenen var mı aranızda

Kızlar üçlü test konusu oldu mu?
Doktorum çağırdı beni haftaya 16 haftalık olacak, gel dedi.
Önceki gebeliğimde yine aynı doktorda yaptırmadık diye hatırlıyorum ben ama belki de yanlış hatırlıyorum. Çok sene geçti aradan.
Bu sefer yaşım ilerledi diye riski fazla görüp istiyorsa üzüleceğim biraz

canım bence sevdiğin yakın arkadasınsa gelsin zaten sürekli yatıyorsun sana muhabbet olur biraz kafan dağılır ama sana yük olacaksa kibarca söyle sonuçta sağlığın herseyden önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…