2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar şöyle yapalım

K
E

K
E

Kalpli mi meyveli mi? çoğunluğa göre koyayım hangisi

Kızlar iyi akşamlar 14. Hafta bı anda sırtıma belime ağrı girdi normal mi sizce yemek yedikten sonra oldu neden acaba çok ağrım var şu an

Bence direk ‘canım benim ben sağlık durumumdan dolayı evde olamayacağım çok üzüldüm insallah bebislerim gelince mutlulukla beklerim ‘ yazabilirsin

Ya doonayı ben de aşırı beğendimama 6-7 ay anca kullanırız galiba sonra napcam diye koyamadık paraya 2.el mantıklı zaten aldığımız kişi de kısa süre kullanmıştır
Geçen avm de gezerken birini gördüm 2-2,5 yaşlarında bi kız oturuyordu Doona da ayrıca ikinci el piyasası çok hareketli sonrasında da satarız

Kızlar bebisleriniz kaçınca haftada kaç gramdı
Benim bugün 14+0 az önde doktordan geldim 14 küsür 100 gram dedi

Aynen öyle yapacak bi şey yok riske atmaya gerek yok hiç de kafana takma üzülme ters bi şey olursa da hiç vicdan yapma şu dünyada kendi çekirdek ailen ve ailen dışında önemli bi şey yok bence
Evet gerçekten öyle arkadaşımı üzmek istemem ama ilk seferde kırmıycak sekilde anlattım gerisi ona kalmış

Kızlar malum gebelikten dolayı kabızlık yaşıyoruz benim 2 kez başıma bişey geldi tuvalette zorlandım ve zorlandıktan sonra vajinamın iç kısmında ağrı hiisediyorum ve bikaç saat sürüyor agrı ve baskı gibi başına gelen varmı hiç

Direk bunu yaşamadım ama bugün ilk defa kabizlik bende yaşadım akşam bi kaç tane kuru kayisi yemeyi düşünüyorum

Direk bunu yaşamadım ama bugün ilk defa kabizlik bende yaşadım akşam bi kaç tane kuru kayisi yemeyi düşünüyorum
kuru kayısı bende etki etmiyor zaten kayısı yiyemiyorum
Doktorum toz verdi oda hiçbir işe yaramadı sonra fitil verdi ama bunuda çok kullanma dedi o yüzden kullanırken çekiniyorum
Bu yazdıgım olayda iki kere başıma geldi tedirgin oldum

Ben erik yiyorum canım fayda ediyo, bende kronik kabızlık var zaten ama ishal/kabız farketmeksizin benim hep kasıklarım ağrır tuvaletim olduğunda ya da sonrasında…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…