- 25 Şubat 2022
- 1.264
- 1.346
- 63
- 26
Seninde bulantın kusman çok oluyordu bende hevesleniyordum bu kadar kusmaya kız diye heveslenmeyim şimdiKızlarnub teorisi vs yalan hepsi yalan çıktı.
Pipisi var ve 2 mm onu bile ölçtü masallah bununki de baya iyi takımı açmış dedi kadın. Evirdi çevirdi asistanla beraber iyice her açıdan baktılar bu da masallah açtı iyice bacakları şak diye ortada takımları
Çok ağladım ama geçti biraz alışmaya çalışıyorum bütün teoriler yalan. Nub Ramiz cin Rus takvimleri alayı yalan çıktı kimseye cinsiyet tahmini yapmam benim dediğim çıkmadı çünkü
kız neden ağlıyorsun evlat bu, Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsınKızlarnub teorisi vs yalan hepsi yalan çıktı.
Pipisi var ve 2 mm onu bile ölçtü masallah bununki de baya iyi takımı açmış dedi kadın. Evirdi çevirdi asistanla beraber iyice her açıdan baktılar bu da masallah açtı iyice bacakları şak diye ortada takımları
Çok ağladım ama geçti biraz alışmaya çalışıyorum bütün teoriler yalan. Nub Ramiz cin Rus takvimleri alayı yalan çıktı kimseye cinsiyet tahmini yapmam benim dediğim çıkmadı çünkü
Kendi doktorunda randevu ne zamanDaha değişmez pipisinin boyu bile belli
Haftaya giderim diyordumKendi doktorunda randevu ne zamanerkek bebiş de iyidir ya
Başka istemiyorum canım bir tane yeter inşallahkız neden ağlıyorsun evlat bu, Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
ıkıncıye kız olur inşallaahhh, cın takvımı vs benımde hep kız cıkmıstı :))
ekşi yemeler falan.. ama oğlum olacak..
Yaa neden üzülüyorsun ki Allah sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsin kardeş yaparsın o kız olur üzme kendini evin tek prensesi olmaya devam böyle düşün :)Kızlarnub teorisi vs yalan hepsi yalan çıktı.
Rabbım hayırlı evlat etsın tum hepsını, sağlıkla gelsınlerBaşka istemiyorum canım bir tane yeter inşallahsağlıklı da sıpa masallah alısıcam elbet
Hiç üzülme bir oğlum var onun cinsiyetini öğrendiğimde ağlamadım ama üzülmedim desem yalan olur, onun da sevgisi ayrı oluyor hem erkek çocukları anneye daha düşkün oluyor şimdi babasıyla ufacık tartışsak annem haklı der onun gözünde herkes bir tarafa ben bir tarafayimHaftaya giderim diyordumizinde bu hafta
Onun aşkı da bir başka oluyor hiç üzülmeBaşka istemiyorum canım bir tane yeter inşallahsağlıklı da sıpa masallah alısıcam elbet
Doktora ne tepki verdin ben onu merak ediyorumHaftaya giderim diyordumizinde bu hafta
Maşallah canım sağlıklı olsun daKızlarnub teorisi vs yalan hepsi yalan çıktı.
Bende hiç takılmamıstım ama benim dediğim akıntı normal akıntının 5 katı nerdeyse hep gelen kalıp gibi bir akıntıBende de öyle beyaz akıntı ama hamilelikte yazıyor zatn beyaz akıntı ben o yüzden hiç takılmadım
Yaa bu mesaj beni çok mutlu etti dün stresten korkudan sabah 5 te uyudum resmen vajinada baskı ağrı hissediyodum ve hemoroid ağrısıda yaşıyodum çok korkmustumCanım benim başıma geldi lavaboda kan ter içinde kaldım mahvoldum doktor duphalac diye bir şurup verdi bitkiselmiş bir iki sefer aldım sonra normale döndüm çok şükür..Ağrım da olmuştu.
erkekler analarına çok düşkün oluyorlar :) Allah hayırlı evlat versin benim dayım annemden daha iyi bir evlattır annemde çok iyidir ama dayım bambaşka kendi kocam da annesine çok hayırlıdır inşallah bizlerin de öyle olurDaha değişmez pipisinin boyu bile belli
Allah kimseye yaşatmasınYaa bu mesaj beni çok mutlu etti dün stresten korkudan sabah 5 te uyudum resmen vajinada baskı ağrı hissediyodum ve hemoroid ağrısıda yaşıyodum çok korkmustum
Doktorumdan bende bi ilaç istiyim bari
Ben şu ultrason işinden hiç anlamıyorum yani ne yönde bakarsam bakayım yok anlamsız geliyor bana nasıl anlıyosunuz yaŞu hale bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?