- 25 Şubat 2022
- 1.264
- 1.346
- 63
- 26
Popo tarafı sanırım üst taraf görünmüyor sadece popo ve bacaklarının arası diye düşününce oradaki çıkıntı belli ediyor kendiniBen şu ultrason işinden hiç anlamıyorum yani ne yönde bakarsam bakayım yok anlamsız geliyor bana nasıl anlıyosunuz ya
Vallah internete yazdım kimse cevap vermeyince yok rahim sarkması yok torba sarkması ömrümden ömür gittiAllah kimseye yaşatmasınresmen doğum sancısı çekmiş kadar oldum lavaboda
Allah sağlıklı evlat versin gerisinin hiçbir önemi yokKızlarnub teorisi vs yalan hepsi yalan çıktı.
Pipisi var ve 2 mm onu bile ölçtü masallah bununki de baya iyi takımı açmış dedi kadın. Evirdi çevirdi asistanla beraber iyice her açıdan baktılar bu da masallah açtı iyice bacakları şak diye ortada takımları
Çok ağladım ama geçti biraz alışmaya çalışıyorum bütün teoriler yalan. Nub Ramiz cin Rus takvimleri alayı yalan çıktı kimseye cinsiyet tahmini yapmam benim dediğim çıkmadı çünkü
Bu doktor biraz espriliydi iyice evirdi çevirdi döndürdü çocuğuDoktora ne tepki verdin ben onu merak ediyorum
Direkt ortasına bak tabancası bize bakıyorBen şu ultrason işinden hiç anlamıyorum yani ne yönde bakarsam bakayım yok anlamsız geliyor bana nasıl anlıyosunuz ya
Cildim asla parlak değil aksine hayatımda çıkarmadığım kadar sivilcelendim, göğüslerim aşırı şişti resmen beden değiştirdi ve çok ağrıyo, 1 buçuk aydır mide bulantısından ve kusmaktan halim kalmadı, tatlıya düşkün değilim ama bulantıdan zaten hiç yemeğe düşkün değilimCanım İlk 3 ay normal tiksintim oldu ama hiç bulantım kusmam olmadı ama 14 haftaya geldiğimde öğürmeler ve ilk defa kusma yaşadım 2 kere geldi başıma iki kere de ömrüme geldi 4 kere yaşadım toplam hiç tatlı yemedim cildim çok güzel çok parlak göbeğim birazcık vardı onun üstüne biraz göbeğim çıktı sadece kilo da almadım hep sağlıklı şeyler yemeye çalıştım zaten canım da hiçbir şey istemiyordu ama sağlıklı yemek adına bir şeyler diyordum yaza denk geldiği için bence böyle oldu çay kahve çikolata bunlardan çok uzaklaştım yani tatlı ortamda varsa bir iki çatal alıyordum yoksa hiç aramıyorum göğüslerimle de hiçbir değişiklik olmadı bulantım da olmadı kusmam da olmadı ben cildinin parlaklaşmasından anladım erkek olduğunu
Sigara biraz mide bulantısını hafifletiyo malesef ama bitirmiyo bilemiyorum psikolojik muhtemelenGerçi arkadaşım sigara da içiyor o belki az etkileniyordur
Ya öyle diyenler de var ama nadir bilemedimKızımda toplasan bir kere 2 kere kusmuşumdur ve bu kadar mide bulantısı yaşamadımçok rahattı
Kızlara göre daha az oluyo diyolar ama herkeste aynı değil tabi bilimsel açıdan geçerliliği yok diye hatırlıyorumBenimki yüzde yüz belli olmadı ama erkeğe benziyor denildi :) ama erkeğe hamile olan başka tanıdıklarımda bulantı yaşayanlar vardı bilemedim onunla bağlantısı var mıdır
Ay amin kuzum inşallahGözün aydın kuzum sağlıkla gelsin prenses
Ayyy bu benimkinden daha belirginŞu hale bakın
Sorma 2 mm ölçtü bi de bundakinin maşallahı var diyo bideAyyy bu benimkinden daha belirgin
Bende konu bile açtım utandım sonra shdhdhdh sanırım gebelikten de kaynaklanıyor bebek yukarı çıktıkça baskı yapıyormuş bağırsaklara heralde yada hormonlar beslenme felan diyebilirizVallah internete yazdım kimse cevap vermeyince yok rahim sarkması yok torba sarkması ömrümden ömür gittibu kabızlıktan sonra vajinada ağrıyı gebeliğim boyunca 2. Yaşayısım hamilelikle alakası varmı acaba
Sen yazmasaydın bu dünyada bi tek benim başıma geliyor sanıcaktımBende konu bile açtım utandım sonra shdhdhdh sanırım gebelikten de kaynaklanıyor bebek yukarı çıktıkça baskı yapıyormuş bağırsaklara heralde yada hormonlar beslenme felan diyebiliriz
Bende öyle sandım o anlatıyorum anneme anlatıyorum sonra manyak dedim kendi kendimeSen yazmasaydın bu dünyada bi tek benim başıma geliyor sanıcaktım
Benimde geçen hafta 2 kere oldu. Hamilelikte nabız artması normalmiş ama ben merdiven çıkınca heyecanlanınca çok hızlanıyor kalbim benim tiroidim de var ama ondan kaynaklı değilmiş hem kadın doğum doktorum hemde dahiliye doktorum kardiyolojiye gitmemi söylediKızlar 13. Haftadayız , ben bu aralar kalp çarpıntısı yaşıyorum sık sık. Size de oluyor mu ?
Canım benim hayırlı olsun erkek çocuklar annelerine düşkün olur derlerSorma 2 mm ölçtü bi de bundakinin maşallahı var diyo bide
bizimkininde evde boyle fotosu var :) ınanmayız dıye doktor onuda çekıp vermıs yerım ben onuuuuŞu hale bakın
Yavaş yavaş alışıyorum aslanım diyorumbizimkininde evde boyle fotosu var :) ınanmayız dıye doktor onuda çekıp vermıs yerım ben onuuuu
evet evettt ınsan alışıyor, mınık erkekler yaaYavaş yavaş alışıyorum aslanım diyorum
Arada ağlıyorum ama sonra seviyorum seni diyorum biraz değişik haldeyim
Eşin ne tepki verdi peki :) o da mı kız istiyorduYavaş yavaş alışıyorum aslanım diyorum
Arada ağlıyorum ama sonra seviyorum seni diyorum biraz değişik haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?