2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Allah kimseye yaşatmasın resmen doğum sancısı çekmiş kadar oldum lavaboda
Vallah internete yazdım kimse cevap vermeyince yok rahim sarkması yok torba sarkması ömrümden ömür gitti bu kabızlıktan sonra vajinada ağrıyı gebeliğim boyunca 2. Yaşayısım hamilelikle alakası varmı acaba

Allah sağlıklı evlat versin gerisinin hiçbir önemi yok Senden hiçbir zaman vazgeçemeyecek bir erkek doğuruyorsun bence bu muhteşem O teorilerin hepsi uydurma zaten ben hiç bakmadım bile

Doktora ne tepki verdin ben onu merak ediyorum
Bu doktor biraz espriliydi iyice evirdi çevirdi döndürdü çocuğu ben bi ağlar gibi oldum annemle teyzemde yanımızdaydı asistanla beraber hepsi ekrana kitlendi doktorum diyor ki benim kocamda kova annesine düşkün o açıdan bak dedi

Kabızlığa incir çok iyi geliyor yaş ya da kuru incir hangisini bulursanız tüketin,çok faydalı. Kabızlık ileri dereceyse birkaç kuru incir birkaç kuru kayısı minik minik doğrayıp üzerine zeytinyağı ekleyip tüketmek gerekli diyetisyen tavsiyesi üzerine de bol su içerseniz rahat rahat gidersiniz wc ye inşallah bir de kefir tüketin o da çalıştırıyor bağırsakları

Cildim asla parlak değil aksine hayatımda çıkarmadığım kadar sivilcelendim, göğüslerim aşırı şişti resmen beden değiştirdi ve çok ağrıyo, 1 buçuk aydır mide bulantısından ve kusmaktan halim kalmadı, tatlıya düşkün değilim ama bulantıdan zaten hiç yemeğe düşkün değilim
Gerçi arkadaşım sigara da içiyor o belki az etkileniyordur
Sigara biraz mide bulantısını hafifletiyo malesef ama bitirmiyo bilemiyorum psikolojik muhtemelen
Kızımda toplasan bir kere 2 kere kusmuşumdur ve bu kadar mide bulantısı yaşamadım çok rahattı
Ya öyle diyenler de var ama nadir bilemedim
Benimki yüzde yüz belli olmadı ama erkeğe benziyor denildi :) ama erkeğe hamile olan başka tanıdıklarımda bulantı yaşayanlar vardı bilemedim onunla bağlantısı var mıdır
Kızlara göre daha az oluyo diyolar ama herkeste aynı değil tabi bilimsel açıdan geçerliliği yok diye hatırlıyorum

Bende konu bile açtım utandım sonra shdhdhdh sanırım gebelikten de kaynaklanıyor bebek yukarı çıktıkça baskı yapıyormuş bağırsaklara heralde yada hormonlar beslenme felan diyebiliriz

Kızlar 13. Haftadayız , ben bu aralar kalp çarpıntısı yaşıyorum sık sık. Size de oluyor mu ?
Benimde geçen hafta 2 kere oldu. Hamilelikte nabız artması normalmiş ama ben merdiven çıkınca heyecanlanınca çok hızlanıyor kalbim benim tiroidim de var ama ondan kaynaklı değilmiş hem kadın doğum doktorum hemde dahiliye doktorum kardiyolojiye gitmemi söyledi

bizimkininde evde boyle fotosu var :) ınanmayız dıye doktor onuda çekıp vermıs yerım ben onuuuu
Yavaş yavaş alışıyorum aslanım diyorum
Arada ağlıyorum ama sonra seviyorum seni diyorum biraz değişik haldeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…