Bende her dk dinlerim diye korktum aslinda ama sonra rutine oturttum 3-4 günde bir dinliyorum iyi oluyorEvet onu da duydum da almadım açıkçası her dk dinlerim bırakmam diyebugün de ilk defa stetoskopla dinledim sağlıkçı mısınız sizde
Alt kadranlardan steteskopla hareketlerini duyuyorsunuzBende her dk dinlerim diye korktum aslinda ama sonra rutine oturttum 3-4 günde bir dinliyorum iyi oluyorEvet hemsireyim
Ne yaptıysam duyamadım bağırsak sesleri daha on plandaydıAlt kadranlardan steteskopla hareketlerini duyuyorsunuz
Afiyet olsun demek düşüyor bize deO kadar çok sigara dediniz ki kızlar hamileliğimden beri dumanından midem bulanıyor alınca kustum nerdeyse ben gidip içecem
Benim erkek Aslan Efe koymak istiyorum ama esim istemiyorBenden başka isim düşünen yok herhalde çoğunuzun belki de bellidir kararlısınızdır isim konusundaYa ben sürekli isim düşünüyorum ama yok olmuyor.
Mehmethan nasıl bir isim sizce? Sürekli sizi isim konusunda darlayabilirim
Bende Kaan istiyorum benim de eşim istemiyor daha klasik bir isim istiyor araştırmalar halindeyimBenim erkek Aslan Efe koymak istiyorum ama esim istemiyor
Ya biz dogurcaz niye karisiyolar ki üfff hahahah iki isim olsa biri bizim hakkimiz digeri onlarin hakki olsa keskeBende Kaan istiyorum benim de eşim istemiyor daha klasik bir isim istiyor araştırmalar halindeyim
Biz oyle yaptık ben ikinciyi de çalmaya çalışıyorumYa biz dogurcaz niye karisiyolar ki üfff hahahah iki isim olsa biri bizim hakkimiz digeri onlarin hakki olsa keske
Biz de isimler daha sevgiliyken belliydiBenden başka isim düşünen yok herhalde çoğunuzun belki de bellidir kararlısınızdır isim konusundaYa ben sürekli isim düşünüyorum ama yok olmuyor.
Benim eşim hiçbir ismi kabul etmiyor o sebeple isimsiz kalabilir çocukBenden başka isim düşünen yok herhalde çoğunuzun belki de bellidir kararlısınızdır isim konusundaYa ben sürekli isim düşünüyorum ama yok olmuyor.
Sağol canım bana onu da vermediBenimde aynı şekilde sadece D vitamini başka bir şey vermedi. Pazartesi özele gideceğim o zaman soracağım al dediği bir şey olursa yazarım.
Bence karar verdiyseniz alın , Türkiye de yaşıyoruz her şey sürekli pahalanıyorBende öyle düşünüyorum. Bu hastane çıkışı gelin başı gibi aynı adı var yaniEşimde hastane çıkışına aşırı karşı hastane çıkışı olmadan hastaneden çıkamayacak mı bu çocuk diyor Bende bebek arabasına karar verdim ama daha erken diye almadım. 3-4 tane 6 9 ay zıbın aldım 3-4 tane yenidoğan aldım bende
Orasıda doğru ama eşim bekleme taraftarıBence karar verdiyseniz alın , Türkiye de yaşıyoruz her şey sürekli pahalanıyor
Bizim Yağız olacak canımBenden başka isim düşünen yok herhalde çoğunuzun belki de bellidir kararlısınızdır isim konusundaYa ben sürekli isim düşünüyorum ama yok olmuyor.
Daha gitmedik erken diye, 13. HaftadayızYok ya sıkıntı değil henüz erken. Cinsiyet belli oldu mu
Yakisti ama cagan ismi bi tanidigimda var ve cok yaramaz cocukÇağan Aras
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?