• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Ben de merak ediyorum. Bildiğim tek şey sadece karın göğüs değil bacaklara popoya falan da sürmek lazımmış. Oraları unutanların hep çatlamış🥲
Aaaa hiç aklıma gelmemişti benim de 🥲 bi tek göbeğe sürdüm geçtim 🫣 komple sürelim

kızlar neden kullanmak istemiyorsunuz onu anlamadım ben kullanıyorum herhangi bir yan etkisi mi var çünkü birşey yiyemediğim zaman bebeğe daha çok zararlı değil mi?
Evet doğrudur günde çok fazla ilaç aldığım için onu da içmek istemiyorum bari onu içmeyim diyorum kendimce. Ama böyle de aşırı eziyet oluyor bana

Selam kızlar. Daha önce gebelik geçirmiş annelere bir sorum olacak. Gebelikte tetanoz aşınızı ne zaman yaptırdınız ? Benim bildiğim 20 hafta civarında yapılıyor. Sağlık ocağı haftaya beni tetanoz aşısı için çağırdı ve 17.haftanın içinde olacağım erken gibi geldi bana. Hekimime ulaşamadığım için sizlere sormak istedim. 🌺

Geçmiş olsun arkadaslar 😔
Bence meme popo bacak bel bölgelerine komple sürmeyi düşünüyorum lierac 16. Hafta olunca başlayacağım 😊
Tetanoz bebeğin ilk hareketini ne zaman hissederseniz o zaman yapılıyor 17-23 e kadar yolu var 😊

Kızlar ben kanguru da aldım büyükleri kısım kısım araştıra araştıra almaya başladım sizce indirim olur mu eşim daha pahalilanir diyo bizde alıyoruz siz ne dersiniz ?

Geçmiş olsun arkadaslar 😔
Bence meme popo bacak bel bölgelerine komple sürmeyi düşünüyorum lierac 16. Hafta olunca başlayacağım 😊
Tetanoz bebeğin ilk hareketini ne zaman hissederseniz o zaman yapılıyor 17-23 e kadar yolu var 😊
Teşekkürler doktor hanım 😁🌺

Kızlar ben kanguru da aldım büyükleri kısım kısım araştıra araştıra almaya başladım sizce indirim olur mu eşim daha pahalilanir diyo bizde alıyoruz siz ne dersiniz ?
Türkiye şartlarında herşey her gün zamlanıyor eşiniz haklı bence alın haftaya daha pahalıya bulursunuz bence 😁

Çatlak kremine 12.haftada başladım. Lierac tercih ettim günde 1 kez sürülüyor. Karın, kalça, basen ve iç bacaklarıma da sürüyorum. Buralar çok çatlıyormuş. Memelerede sürülüyor benimki henüz çatlayacak kadar kocaman olmadığı için sürmeye başlamadım.

Selam kızlar. Daha önce gebelik geçirmiş annelere bir sorum olacak. Gebelikte tetanoz aşınızı ne zaman yaptırdınız ? Benim bildiğim 20 hafta civarında yapılıyor. Sağlık ocağı haftaya beni tetanoz aşısı için çağırdı ve 17.haftanın içinde olacağım erken gibi geldi bana. Hekimime ulaşamadığım için sizlere sormak istedim. 🌺
13 eylülde benim de 17. Haftamda çağırdılar tetanoz için bende o zaman gideceğim

Selam hanımlarrr 🌸 Doktordan çıktım Allahıma çok şükür herşey yolunda haftasına göre uyumlu 2 gün ileri hatta 12+2 🥰 2li test istemedim ense kalinligi cok güzel omuriligi güzel oluşmuş ama kafa üstü ve arkası dönük durduğu için burnunu göremedik bidahakine artık 😄 asıl şok bacak arası güzel açıkti ve minnacık çıkıntı oluşmuş pipi olabilir ama ödem de olabilir bir sonraki gelisinde kesinlesir dedi bakalim ilk günden beri erkek hissediyorum çıkıntıyi görünce şaşırmadım 😂 Rabbim hepimize böyle güzel haberlerle mutlu dönmeyi nasip etsin 🤲😍

Çatlak önleyici kreme kaçıncı haftada başladınız kızlar? Ben okadar halsizim ki aldığım halde başlamadım henüz🥲13. Haftadayım
Ben karnımın büyümesinin hızlandığını fark ettiğimden beri kullanmaya çalışıyorum, 14. haftada çok hızlandı. Şu an 16 bitmek üzere. Tabi önler mi bilmiyorum ama en azından nemlendiriyor iyi oluyor. Cildimiz çok kuruyor hamilelikten dolayı çünkü. En azından banyodan sonra kullanılabilir bence.

Kızlaar bende taburcu oldum hastaneden çok şükür 🥰🥰 bulantılarım devam ediyor ama kusmam kesildi şimdilik bakalım inşallah devam etmez 🤲🏻 Benim bebiş bacak bacak üstüne atmış cinsiyeti göstermedi 😅😅 ense kalınlığı normal çıktı ikili test için kan aldılar ve 3 gün önde gidiyor çok şükür 😍😍 bir de kızlar bebeğinin yüzünü gören var mı aranızda ? doktorum gösterdi ben bu nee çok tuhaf demişim🤣 doktor da ekrana dönüp sen annene bakma diyor benim yerime doktorum sevdi bebeği resmen 😂😂 bebeğimi görünce rahatlama geldi tabi Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize 🥰🥰

Eklentiler

• IMG_20230823_113404.webp
    IMG_20230823_113404.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 107
Kızlaar bende taburcu oldum hastaneden çok şükür 🥰🥰 bulantılarım devam ediyor ama kusmam kesildi şimdilik bakalım inşallah devam etmez 🤲🏻 Benim bebiş bacak bacak üstüne atmış cinsiyeti göstermedi 😅😅 ense kalınlığı normal çıktı ikili test için kan aldılar ve 3 gün önde gidiyor çok şükür 😍😍 bir de kızlar bebeğinin yüzünü gören var mı aranızda ? doktorum gösterdi ben bu nee çok tuhaf demişim🤣 doktor da ekrana dönüp sen annene bakma diyor benim yerime doktorum sevdi bebeği resmen 😂😂 bebeğimi görünce rahatlama geldi tabi Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize 🥰🥰
Amiiiin rabbim hepimizin sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin insalllah 🤲🏻🙏🏻🤲🏻🙏🏻

Geçmiş olsunnn benimki de bacak bacak üstüne atmıştı 15 teyiz hâlâ gostermiyo amiiinnn sağ salim alalım kucağımiza 💕

Back
X