2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Bebeğimin 15+5 de suyunun azaldığını ogrendim doktor bebekte ve bende bir sorun görmedi böyle bir durum yaşayıp düzelen var mı önerileriniz çok önemlii
Bu genelde çok yaşanılan bi durum canım hiç stres yapma
Buna en iyi gelen havuç suyu
Bol bol havuç suyu iç günde 2-3 litre su iç
İnşallah düzelir

Kızlar benim ikinci gebeliğim ben baya baya hissetmeye başladım yemek yedikten sonra uzandığımda hemen bi hareketini hissediyorum
Canım benimde ikinci gebeliğin ilki 20. Haftada sonlandı ama bende hissetmeye başladım aynı senin gibi yemek yedikten sonra hemen kıpırdıyor

Regl günü ile 6+3 dü ondan stres oldum ama bakalım inşallah güzel haber alayım ya pazartesi tekrar gideceğiz
regl gunune bakma,benım arakdasımla aramda regl gunumuz 3 gun ama onun bebefgı benden 8 gun geride. cunku gec dollenme olmus.
hıc takılma, ıyı dusun

Birde kızlar bana 3 muayenem de de kız diyince ismini bile hazırlamıştık ismine özel kıyafetler almıştım. Şimdi erkek diyince çok şaşırdık gerçekten yani istemediğimden değil sakın öyle demeyin ama insanın hayalleri bi anda değişince çok tuhaf oluyor ben hala şoktayım alışıcam biliyorum ama kıyafetleri bile ismine göreydi değişik hissediyorum şuanda

Ne olacaktı ismi ya daha net değil kiiii belki yine kızdır

Valla duruşa göre bana erkek geliyor bi sende yorum yaparmısın
Erkek olabilir canım. Ben kendi bebeğimde hissettim sadece hareketlerine bakarak. Çok zarif görünmüştü bana. Fotoğraftan yorum yapsam yanlış olabilir şimdi pek de anlamıyorum inşallah sağlıkla gelsin

Dinleniyorum bende erkek çocukta bazı kadınlarda oluyor diye biri söylemişti bilmiyorum
Ben suyu azalanların yatak istirahati yapması gerekiyor diye duydum daha bugün bi arkadaşımın kuzenine olmuş diye anlattı ama gayet sağlıklı doğurdu. Sadece yatması dinlenmesi gerekti.
banada erkek çocuklarda oluyor diye demişti biri

Gayet anlaşılır duygular hissediyorsun çok normal oğlumda cinsiyeti ilk duyduğumda yüzüm düşmüştü yaaa diyebildim sadece ama doğunca anneyle oğul arasındaki bağda çok kuvvetli oluyor yaşadım tecrübe ettim evladın kızı erkeği olmuyor da insan bu işte istiyor,hayal kuruyor buna gem vuramazsın hiçbir şekilde söylemek istediğim hissettiklerin çok normal kim olsa senin yerinde aynı yollardan geçerdi

Dinleniyorum bende erkek çocukta bazı kadınlarda oluyor diye biri söylemişti bilmiyorum

banada erkek çocuklarda oluyor diye demişti biri
Benim de sabahları iç çamaşırım ıslak uyanıyorum. Kokusuz ve renksiz. Acaba suyu mu sızdırıyorum diye endişelendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…