2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Kızlar sırtımın bana göre sol tarafına bi ağrı girip duruyor batma gibi ilaç yan etkisi vs olabilir mi aşırı rahatsız ediyor varmı başına gelen
Duruşuna dikkat ediyor musun canım genelde kürek kemiği çevresinde bir noktada görülen yoğun ağrı duruş bozukluğuna strese vs bağlı olur biraz hareketle rahatlatabilirsin altta yatan farklı bir sebep yoksa

Tamamen cinsiyet çok net olana kadar bir şey almayacağım kendime söz verdim. Elim elbiselere gidiyor ah ah o e bebekte koşup koşup alaşım geliyor erkek bebişler için de çok tatlı şeyler var ama

Kızlar çok kötüyüm özellikle 1 haftadır çok zorlanıyorum ne bişey yiyorum ne su içiyorum zaten sürekli kusuyorum ya bebek beslenmiyor diye çok üzülüyorum halim çok kötü ya

Kızlar çok kötüyüm özellikle 1 haftadır çok zorlanıyorum ne bişey yiyorum ne su içiyorum zaten sürekli kusuyorum ya bebek beslenmiyor diye çok üzülüyorum halim çok kötü ya
Tuzlu şeyler bastırabilir havuç doğrayıp üstüne limon sıkıyorum çok iyi geliyor o şekilde bi dene istersen

Hiç moralini bozma canım benim bi arkadaşım son bikaç aya kadar doğru düzgün yiyemedi sürekli öğürmekle mide problemleriyle geçti o ayları ama çok şükür bebişi gayet sağlıklı hiçbi problemi yok şimdi memeden ayrılmıyo güzel de kilo alıyo

Hiç üzülmeyin bebeğin gelişimi iyiyse o sizden alıyordur onu dert etmeyin kendiniz içinde Allah yardımcınız olsun diyorum. İnsallah en kısa zamanda toparlarsınız

Ay inşaAllah benimki de iyi beslenir ben et türlerinden tiksindim hiç bişey yiyemiyorum domates ekmek dışında onuda geri çıkarıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…