Hoş buldum çok teşekkür ederimHoşgeldinnnnkaç haftalık oldu sizin minnossss
Erkeklere hiç güzel bir şey yok yaa bakıyorum bakıyorum yokTamamen cinsiyet çok net olana kadar bir şey almayacağımkendime söz verdim. Elim elbiselere gidiyor ah ah o e bebekte koşup koşup alaşım geliyor erkek bebişler için de çok tatlı şeyler var ama
Az avutayım kendimi demiştim bir iki tane minnoş bisey gördüm ayıcık gibi oluyorlar giyinceErkeklere hiç güzel bir şey yok yaa bakıyorum bakıyorum yok
Aramıza hoşgeldinMerhabalar kızlar bundan sonra ben de burada takılacağım, bizim grupta tatsız olaylar oldu maalesef. Çok da tadı kalmadı, zaten takip ettiğim bir gruptu sadece pek yazmıyordum
Ya evet malesefErkeklere hiç güzel bir şey yok yaa bakıyorum bakıyorum yok
Hoş buldum teşekkür ederimAramıza hoşgeldin
Güzel bir şeyler görürseniz açığım ben de her türlü şeyeAz avutayım kendimi demiştim bir iki tane minnoş bisey gördüm ayıcık gibi oluyorlar giyince
Erkeklere hiç güzel bir şey yok yaa bakıyorum bakıyorum yok
Kesinlikle öyle bence harika bir ekibiz bizGrubumuz herkese açıktır farklı anneler grubunda olanlar da gelebilir
Yaşanan her tecrübeye ihtiyacımız var taze anneler olarak
Sadece klasik bir forum grubu da değiliz iyi bir bağ ve dostluk kuruyoruz
Evet ya ben de rüyamda kız görünce favlamıştım hep o kadar raylılar ki bir de erkeklere bak mavi mavi her şey düz klasikYa evet malesefkız annesi sanarken kendimi neler bulmuştum neler çıldırıyordum kıyafetlere erkeklerin yok yaa çok klişe
Ben de bi ara çektim o sıkıntıyı sürekli migren taşı ile masaj yapıyordumKizlar 16.haftam bitecek neredeyse gecmeyen bir bas agrim var ne olacak boyle 3 gun agri cektigimi biliyorum ne tur onlemler aliyorsunuz ? Doktorum artik bas agrisi 16.haftada bebek yuzunden olmaz dedi ben de nörolojiden randevu aldim
Suyu az içiyorsanız çok içmeye çalışın ben öylr baş ettim birde sıcaklarda baş ağrıtıyorKizlar 16.haftam bitecek neredeyse gecmeyen bir bas agrim var ne olacak boyle 3 gun agri cektigimi biliyorum ne tur onlemler aliyorsunuz ? Doktorum artik bas agrisi 16.haftada bebek yuzunden olmaz dedi ben de nörolojiden randevu aldim
Ay ben bulamadım kuşum link var mıKızlar siveno marka bebek deterjanı trendyolda 2.si 1 tl kapmpanyasında. Ben bebek deterjanı ve biberon temizleyici aldım daha biberonum yok ama
Çok geçmiş olsun canım benim ilk gebeliğim doğuma kadar çok zor geçti bu üçüncü bunda da hala var çok şükür bebeklerde bı sıkıntı olmadı onlar bı sekilde bizden besleniyor sanırım üzülme rabbim şifa versin hamilelik bulantısı hiç biseye benzemiyorKızlar çok kötüyüm özellikle 1 haftadır çok zorlanıyorum ne bişey yiyorum ne su içiyorum zaten sürekli kusuyorum ya bebek beslenmiyor diye çok üzülüyorumhalim çok kötü ya
Hoş geldin canımHoş buldum teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?