- 15 Mart 2023
- 1.862
- 1.350
- 53
Hoş buldum canım teşekkür ederimHoş geldin canım
TabikiiiiAy ben bulamadım kuşum link var mı
Merhabalar bu tarz beşikler genelde özel yapım oluyor. İnstagram da samsoricomtr bakarsan benzeri var sipariş alıyorKızlar ben böyle bir beşik görüyorum çok beğeniyorum hep pinterestde karşıma çıkıyor. belki siz bilirsiniz turkiyede her hangi mağaza ve magaza sitesinde ola bilir mi? Eki Görüntüle 3290574
Başladım daha cinsiyeti öğrenmedenAlışverişe başlayanınız var mı kızlar, neler aldınız ?
TeşekkürlerTabikiiii
Siveno Baby Doğal Çamaşır Sabunu 750 ml Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Siveno %100 Doğal Bebek Çamaşır Sabunu Kendinden Yumuşatıcılı Bitkisel Deterjan Konsantre Vegan 750 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Siveno %100 Doğal Emzik Ve Biberon Temizleyicisi Bitkisel Elde Bulaşık Sabunu Nemlendirici Vegan 500 ml - Fiyatı, Yorumları
Siveno %100 Doğal Emzik Ve Biberon Temizleyicisi Bitkisel Elde Bulaşık Sabunu Nemlendirici Vegan 500 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Başladım daha cinsiyeti öğrenmedenşimdi öğrendim hunharca alışveriş yapıyorum bugün şöyle bi h&m falan gezdim de yine birsürü şey aldım dayanamiyorum
Teşekkürler
Ay inşaAllah canım biraz içimi rahatlattınÇok geçmiş olsun canım benim ilk gebeliğim doğuma kadar çok zor geçti bu üçüncü bunda da hala var çok şükür bebeklerde bı sıkıntı olmadı onlar bı sekilde bizden besleniyor sanırım üzülme rabbim şifa versin hamilelik bulantısı hiç biseye benzemiyor
Kız annesi zannederken kendimi baya alışveriş yapmıştım sonra gidip hepsini verdimAlışverişe başlayanınız var mı kızlar, neler aldınız ?
Ben aldım bir kaç kıyafet. Artı beşik, biberon, emzik, hediye anahtarlık, reflü yatağı, müslin, püre emziği, kaşık, ana kucağı aklıma gelenler bunlar şimdiKızlar kıyafet aldıkça buraya da atsanıza ben ne alayım bilemiyorumm
Aaa değişti mi cinsiyetiKız annesi zannederken kendimi baya alışveriş yapmıştım sonra gidip hepsini verdimyerine biberon emzik aldım daha da bekliyorum kıyafet felan almam bi kaç tane unisex kaldı elimde
Bende katılıyorum ve bizim ekibi çok seviyorumGrubumuz herkese açıktır farklı anneler grubunda olanlar da gelebilir
Yaşanan her tecrübeye ihtiyacımız var taze anneler olarak
Sadece klasik bir forum grubu da değiliz iyi bir bağ ve dostluk kuruyoruz
Ben e-bebekte philips avent seti aldımKızlar siveno marka bebek deterjanı trendyolda 2.si 1 tl kapmpanyasında. Ben bebek deterjanı ve biberon temizleyici aldım daha biberonum yok ama
Ben başladımAlışverişe başlayanınız var mı kızlar, neler aldınız ?
Ana kucağı ne aldınız 4moms düşünüyorum ama aşırı pahalılar ve yok piyasadaBen aldım bir kaç kıyafet. Artı beşik, biberon, emzik, hediye anahtarlık, reflü yatağı, müslin, püre emziği, kaşık, ana kucağı aklıma gelenler bunlar şimdi
Ben de yataş aldım reflü yatağını, biberon ve emzikler de philips aventBen başladım
Juno reflü yatağı aldi
Yoyko bear oto koltuğu
Babybjorn kanguru
Philps avent biberon seti
Su an bebek arabalarına bakiyorum
Kraft çok güzel görünüyor
Bebeğim sevmeyebilir diye Elele amore serisini aldım. En azından sevmese o kadar para verdim nasıl sevmez dememAna kucağı ne aldınız 4moms düşünüyorum ama aşırı pahalılar ve yok piyasada
kraftı ben de beğendim ya hem 2 tarafa dönüyor hem de katlaması taşıması da kolayBen başladım
Juno reflü yatağı aldi
Yoyko bear oto koltuğu
Babybjorn kanguru
Philps avent biberon seti
Su an bebek arabalarına bakiyorum
Kraft çok güzel görünüyor
Guzel mi bende bakayımBen de yataş aldım reflü yatağını, biberon ve emzikler de philips avent
Beşik ege baby 4in1 aldım
Kraft kanguru aldı annem ama kullanmayacağım boşuna almış
Chicco gody plus alacağım büyük ihtimalle bebek arabasını
Evet travel sistem stokke de cok güzel ama Kraft in iki katı fiyatı bi de dönmüyorkraftı ben de beğendim ya hem 2 tarafa dönüyor hem de katlaması taşıması da kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?