- 17 Temmuz 2021
- 8.321
- 26.211
- 498
Bana da ilk kiz demisti doktorİşte 15. Haftamdayım dün söyledi erkek diyetuhaf olmak ne kelime hala şoktayım bi süre alışmak zor olacak gibi kendimi kız annesi olarak görmüştüm hep şimdi erkek annesi olmaya bünyem ne kadar sürede alışır bilmiyorum
Bence kız da olsa giyer. Müslin olan her şeyi çok seviyorumOyyy ilk kez cool bir erkek bebek gördüm böyleeee bundan alsam kız olsa da giydiririm dimi ya bayıldım tuluma
Aha bir tane de kızdan erkeğe dönenimiz vardıBana da ilk kiz demisti doktor
Hemen bi iki pembe cici almistim
Sonra erkek oldugunu cok net gosterdi
2 haftada alistim bu fikre
Güzel günlerde giysin minnoş6-9 ay arası aldım yaza denk gelecek böyle salaş giysin tam vakti olacak yaza ele gelecekler
Bende 6 9 aldım tulumu ayy Allahım çok heyecanlı giydirmek için6-9 ay arası aldım yaza denk gelecek böyle salaş giysin tam vakti olacak yaza ele gelecekler
Ay nasıl havalı olmuş ya. Kızıma alacağım bu çocuğu nerden buluruz acabaOyyy ilk kez cool bir erkek bebek gördüm böyleeee bundan alsam kız olsa da giydiririm dimi ya bayıldım tuluma
Şoyle bi bandanayla gayet de olur vallaOyyy ilk kez cool bir erkek bebek gördüm böyleeee bundan alsam kız olsa da giydiririm dimi ya bayıldım tuluma
İşte benim de böyleydi düz nub kız ama bir hafta sonra ortada kocaman uzun bisey oldu kordon mu pipi mi bilemedik o yüzden 16. Yı bekliyoruzEki Görüntüle 3291124 Eki Görüntüle 3291125 kizlar tahmin var mi 11 . Hafta ama ultrasyona gore 11+6
İşte kıza dönerse diye
Hosbuldum canim bi huzur buldum valla şükürAha bir tane de kızdan erkeğe dönenimiz vardıhoşgeldin canım
Huzuru bozmanda hata canımHosbuldum canim bi huzur buldum valla şükür
Bu haftalarda supriz olabiliyor ya
Müslin kumaşlar çeker, tekstilci olduğum için biliyorum, müslin ürün alırken her zmn bir beden büyük tercih edebilirsiniz6-9 ay arası aldım yaza denk gelecek böyle salaş giysin tam vakti olacak yaza ele gelecekler
Aa harika bir bilgiMüslin kumaşlar çeker, tekstilci olduğum için biliyorum, müslin ürün alırken her zmn bir beden büyük tercih edebilirsiniz
İlk gevşek olur kumaşları, yıkandıkça çeker toplar o yüzdenAa harika bir bilgiteşekkürler aklımızda olsun
Kız sayımız artıyor maşallahhBizimde cinsiyetimiz belli oldu kızım olacakmış. Bu 2. Kızım olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?