- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Allahım… nolur
Bende deli gibi erkek istiyordum ama benimkinin dönmesi imkansız fetal dna sağolsunAllahım… nolur
Benimde gönül isterdi farklılık olsun erkek olsun ama nasip herkesin isteği farklı
Ben bu battaniyeden aldım yeri çok güzelEki Görüntüle 3291080
Kızlar hepsiburada cigit mağazasında indirim var + 300tl üzerine 30tl kupon hakkı var. Trendyoldaki cigit mağazasında daha pahalı fiyatlar yani müslin battaniye müslin tulum falan çok uyguna geliyor bakmak isteyen olursa.
Tulum trendyoldaki mağazasında 179tl mesela
Battaniye 129tl mesela
Tayt 114tl ama benim aldigim fiyatlar yukarida
Benimde gönlüm onu istiyordu da işte nasipBenimde gönül isterdi farklılık olsun erkek olsun ama nasip herkesin isteği farklı
Ayy iyi bari sevindimBen bu battaniyeden aldım yeri çok güzel
Evet sabahları benimde dümdüzYa benim karnım hiç şişmedi sanki sabahları eski hali gibi sizinde öyle mi
Ayy cinsiyetler belli oldukça ben de meraktan çatlıyorumBenimde gönül isterdi farklılık olsun erkek olsun ama nasip herkesin isteği farklı
kızdan erkeğe dönen oldu mu pekiEvet ben dedim , 3-4 kişi sanırım erkekten kıza döndü
O ne kiKorbell almayı düşünen var mı?
Ben aldımKorbell almayı düşünen var mı?
Çok geç söylememiş neyse kiElbise almaya başla bak nasıl hoşuna gidecek
Ya ben alacaktım , eşim neden bebeğin kakalı bezlerini biriktiriyoruz çok saçma falan dedi ve haklı geldi bana daKorbell almayı düşünen var mı?
Kaçıncı hafta da kız dediBana da ilk kiz demisti doktor
Hemen bi iki pembe cici almistim
Sonra erkek oldugunu cok net gosterdi
2 haftada alistim bu fikre
3 ay olanları yeni doğan olarak mı kullanacaksın canımKızlar ben şimdiye kadar aldığım kıyafetleri böyle düzenledim görebileyim diye. Benimkiler ikiz. Ve ikisi de kıza benziyor demişti doktor daha sonra da biri kesin kız diğerini göremiyorum dedi. Ama aldıklarımın çoğu bence kıza da erkeğe de olur. Body bu kadar yeter gibi geliyor bana siz ne dersiniz ? Carters ve Marks and Spencer dan aldım bunları.
Çok güzle olmuş bayıldım güle güle kullanınKızlar ben şimdiye kadar aldığım kıyafetleri böyle düzenledim görebileyim diye. Benimkiler ikiz. Ve ikisi de kıza benziyor demişti doktor daha sonra da biri kesin kız diğerini göremiyorum dedi. Ama aldıklarımın çoğu bence kıza da erkeğe de olur. Body bu kadar yeter gibi geliyor bana siz ne dersiniz ? Carters ve Marks and Spencer dan aldım bunları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?