2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Kızlar ben hep büyük parçalardan gidiyorum park yatak ve bebek arabası da aldım
Hata mı yapıyorum acaba sizce onlar indirime mi girer ?
Valla bugun almadigimiz sey yarin daha da pahalaniyor malesef
Bende park yatak araba ve puseti aldim birkac da giysi aldim ama evde daha ne bi bez paketi var ne de islak mendil kolisi

Ayy sevindim o zaman kızlar
4moms dışında büyük parçalar bitti
Simdi bende kıyafet süt sağma ateş ölçer telsiz burun aspiratörü biberon ısıtma aleti falan gibi minik elektroniklere geçmeyi düşünüyorum

Kızlar ben böyle bir beşik görüyorum çok beğeniyorum hep pinterestde karşıma çıkıyor. belki siz bilirsiniz turkiyede her hangi mağaza ve magaza sitesinde ola bilir mi? Eki Görüntüle 3290574
Canım tam böyle olmasada ikeada bunu benzer büyüyen yataklar var eğer sonrasında kullanmakta istersen bir bak

Yeni doğan bir kaç tane alacağım ama çok almayı düşünmüyorum çünkü yeni doğan olanları 1 haftadan fazla giyemiyorlarmış hemen büyüyorlarmış
Evet ondan sordum acaba öylemi kullanacaksınız diye. Bende sadece 6 tane set aldım yenidoğan daha da almayacağım sonrasını hep 3 ay 4-6ay 6-9 aldım öyle de devam edeceğim gibi

Ben korbel dusunmedim
Bilmiyordum siz söyleyince baktım ama yok direk cope atarım yüksek ihtimalle
Yani her gün çöp atılma imkanı yoksa belki mantıklı olabilir ama mesela bizim çöplerimiz her gün toplanıyor zaten , toplanmasa bile çöp kovası apartmanın hemen önünde atması çok zor değil. Bir poşet ortalama 465 tane bez alıyor diyorlar. 465 tane kakalı bezi biriktirmek pek mantıklı değil gerçekten

Evet ondan sordum acaba öylemi kullanacaksınız diye. Bende sadece 6 tane set aldım yenidoğan daha da almayacağım sonrasını hep 3 ay 4-6ay 6-9 aldım öyle de devam edeceğim gibi
Body kaç tane almak lazım acaba bir fikriniz var mı ? Güzel bir şey gördükçe alasım geliyor ama abartmak da istemiyorum, hediye de gelir daha.

Ay benim ki de böyle bişey çok evirdi çevirdi kordon mu dedim olabilir ama pipi gibi dedi dur atayım bak bi biraz bulanık videodan çektim ama pipi mi buuuu
Bendeki de böyle dize kadar pipisi mi olacak çocuğun ne bu siyahi gibi
Doktor kan akışını açamadı cihazı çok iyi değildi kordon mu değil mi bakamadı biz yine de şimdilik erkek diyelim dedi ama kesin değil dedi erkekse de pipisi çok büyük dedi bi de töbe töbe ya

Eklentiler

• 37E0B191-609A-45C6-8001-A1218EB66187.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…