Bence en doğrusunu yapıyorsunuzKızlar ben hep büyük parçalardan gidiyorum park yatak ve bebek arabası da aldım
Hata mı yapıyorum acaba sizce onlar indirime mi girer ?
Valla bugun almadigimiz sey yarin daha da pahalaniyor malesefKızlar ben hep büyük parçalardan gidiyorum park yatak ve bebek arabası da aldım
Hata mı yapıyorum acaba sizce onlar indirime mi girer ?
Yeni doğan bir kaç tane alacağım ama çok almayı düşünmüyorum çünkü yeni doğan olanları 1 haftadan fazla giyemiyorlarmış hemen büyüyorlarmış3 ay olanları yeni doğan olarak mı kullanacaksın canım
Ben aldım geçen e bebekte 550 liraydı sanırımKorbell almayı düşünen var mı?
10.haftada kiza benziyor dedi 12.haftada erkek gibi ama bekleyelim dedi 16.haftada bakin pipi dediKaçıncı hafta da kız dedikaçta erkek dedi bende 2 haftaya gelir miyim acaba kendime
Bu bebecik kızEki Görüntüle 3290649
Bu bebe kime benzedi böyle bilmiyorum dudaklarına şaşırıp kaldım bizde bu kadar dudak yok kitahminlerinizi varsa birde alabilirim doktora sormaya cesaretim yok ama tahmin duymak isterim
Çok kokuyor dediler öyle ya herkes sponsoru gibi bu çöpü övüyorBen korbel dusunmedim
Bilmiyordum siz söyleyince baktım ama yok direk cope atarım yüksek ihtimalle
Araba ve pusette hangilerini aldın canımValla bugun almadigimiz sey yarin daha da pahalaniyor malesef
Bende park yatak araba ve puseti aldim birkac da giysi aldim ama evde daha ne bi bez paketi var ne de islak mendil kolisi
Canım tam böyle olmasada ikeada bunu benzer büyüyen yataklar var eğer sonrasında kullanmakta istersen bir bakKızlar ben böyle bir beşik görüyorum çok beğeniyorum hep pinterestde karşıma çıkıyor. belki siz bilirsiniz turkiyede her hangi mağaza ve magaza sitesinde ola bilir mi? Eki Görüntüle 3290574
Öyle mi hmm koku açısından yine de bilemedimÇok kokuyor dediler öyle ya herkes sponsoru gibi bu çöpü övüyor
Evet ondan sordum acaba öylemi kullanacaksınız diye. Bende sadece 6 tane set aldım yenidoğan daha da almayacağım sonrasını hep 3 ay 4-6ay 6-9 aldım öyle de devam edeceğim gibiYeni doğan bir kaç tane alacağım ama çok almayı düşünmüyorum çünkü yeni doğan olanları 1 haftadan fazla giyemiyorlarmış hemen büyüyorlarmış
Yani her gün çöp atılma imkanı yoksa belki mantıklı olabilir ama mesela bizim çöplerimiz her gün toplanıyor zaten , toplanmasa bile çöp kovası apartmanın hemen önünde atması çok zor değil. Bir poşet ortalama 465 tane bez alıyor diyorlar. 465 tane kakalı bezi biriktirmek pek mantıklı değil gerçektenBen korbel dusunmedim
Bilmiyordum siz söyleyince baktım ama yok direk cope atarım yüksek ihtimalle
Ay benim ki de böyle bişey
Valla bende gece kalkmaya üsendim o sebeple aldım odada dursun te içeriye gitmeyeyim zaten gece Allah bilir kaç kere uyancaz bez değiştircezÇok kokuyor dediler öyle ya herkes sponsoru gibi bu çöpü övüyor
Body kaç tane almak lazım acaba bir fikriniz var mı ? Güzel bir şey gördükçe alasım geliyor ama abartmak da istemiyorum, hediye de gelir daha.Evet ondan sordum acaba öylemi kullanacaksınız diye. Bende sadece 6 tane set aldım yenidoğan daha da almayacağım sonrasını hep 3 ay 4-6ay 6-9 aldım öyle de devam edeceğim gibi
Kıza benziyor gibiValla duruşa göre bana erkek geliyor bi sende yorum yaparmısın
Bendeki de böyle dize kadar pipisi mi olacak çocuğun ne bu siyahi gibiAy benim ki de böyle bişeyçok evirdi çevirdi kordon mu dedim olabilir ama pipi gibi dedi dur atayım bak bi biraz bulanık videodan çektim ama pipi mi buuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?