- 15 Mart 2023
- 1.862
- 1.350
- 53
Park yatakla aldığım arasında çok fazla kaldım ama ikisini de canlı gördüm. Nedense park yatağa hiç ısınamadımGuzel mi bende bakayım
Park yatak düşünüyorum yoyko düşünüyorum ama piyasa da iki uç tane var sitenin iki katı fiyat
Canım sen mi demiştin sizin grupta erkekten kıza dönenler olmuş dimiiiAaa değişti mi cinsiyeti
İkili de sonuç güzel cıkmıs canım evham yapmayın eşinin içi rahat etsin istiyorsa fetal dna yaptırın kafası rahat etsin ona ne diyorMerhabalar 1 haftadır farklı hastanelerin farklı dr larına gittim çünkü kontrollerde çocuğun pozisyonundan ötürü burun kemiği tespit edilemedi. Eşimde tabi panik oldu. İkili tarama yaptırdık onda da risk çok düşük çıktı dr lar bişey yoktur dediler ama eşime anlatamıyorum. Hep sırtı dönük bebişin ne yaptılarsa dönmedi hep sırt kısmından gördük bu haftaya kadar ilerde ne olur bilmiyorum
Evet ben dedim , 3-4 kişi sanırım erkekten kıza döndüCanım sen mi demiştin sizin grupta erkekten kıza dönenler olmuş dimiii
Hadi darısı başımıza diyelim ben ve isteyen arkadaslarımızınEvet ben dedim , 3-4 kişi sanırım erkekten kıza döndü
Kendi evim değil diye montessoriyi kendi evime geçince alayım dedim şimdi park yatakPark yatakla aldığım arasında çok fazla kaldım ama ikisini de canlı gördüm. Nedense park yatağa hiç ısınamadımbir yere kendinle götürmeyeceksen alma derim. Ben gittiğim her yerde beşik olduğunu bildiğim için almadım açıkçası. Bir de benim aldığım oyun parkı ve montessori olarak kullanılabiliyor
İlk öğrendiğim 15 gün falan aynı şeyi söyledim ama erkek fikrine alıştıktan sonra değişirse kendimi tuhaf hissederim dedimHadi darısı başımıza diyelim ben ve isteyen arkadaslarımızın
Küçücük beşik sökmeden de taşınır bence ya . Koltuklar gibi güzelce şeffaf bir şeye sarılsa tamamdırKendi evim değil diye montessoriyi kendi evime geçince alayım dedim şimdi park yatak
Sonra kutusuna koyup kaldırırım diye düşündüm
11 de kızdı kendi doktorum baktı boştu 12 de baska doktor baktı ortada baya normalinden çok uzun bir fazlalık vardı doktor da kordon da olabilir ama yine de erkek diyelim kesin olmasa da dediİlk öğrendiğim 15 gün falan aynı şeyi söyledim ama erkek fikrine alıştıktan sonra değişirse kendimi tuhaf hissederim dedimne zaman öğrendin cinsiyeti ?
Benim eşim olsaydı, bırakmazdı süreyim bebeğe zarar verir bunlar diyeYa Kızlar demin öldüm gülmekten göbeğime sürmek için cıkardım çatlak kremini eşim bu ne dedi çatlamasın diye aldım dedim aaa iyi benim de dizlerim çatlıyor dedi daldırdı elini dizlerine sürdübu erkekler
Oyyy nerede senin ki?Benim eşim olsaydı, bırakmazdı süreyim bebeğe zarar verir bunlar diyeyanımda yok, ama karışsaydı da olsaydı keşke
Kesin dememişse değişebilir, ümitlenmeye devam edebilirsin o zaman, zaten alışma gibi bir durumun da yok kesin demediği için11 de kızdı kendi doktorum baktı boştu 12 de baska doktor baktı ortada baya normalinden çok uzun bir fazlalık vardı doktor da kordon da olabilir ama yine de erkek diyelim kesin olmasa da dedibende 16. Haftayı bekliyorum bakalım 5 eylülde gidicem
İstanbul’daOyyy nerede senin ki?
Biz şuan Kayınvalidemdeyiz bir kaç gün sonra doğuda görev yaptığımız ile gideceğiz orada yaparlar mı bilmiyorum ama özel hastanesinin ultrasonu çok iyiydi oraya gidip ekrar baktıralım dedim.zaten dr a özellikle sordum burun kemiği yoksa doğmadan müdahale edilemediğini öğrendim kabul etmek lazım yani zaten hiçbir gittiğim dr da burun kemiği yok demedi sırtı dönük kendini asla göstermiyor dedi. Erkeğin paniği çok kötü bir şeyİkili de sonuç güzel cıkmıs canım evham yapmayın eşinin içi rahat etsin istiyorsa fetal dna yaptırın kafası rahat etsin ona ne diyor
Riskli mi gebeliğinİstanbul’daben annemlerde kalıyorum
Bizden daha fenalar valla bazı konularda bu erkekler.. bebiş rahat yayılmış dönmüş arkasını yok demek değil tabi kiBiz şuan Kayınvalidemdeyiz bir kaç gün sonra doğuda görev yaptığımız ile gideceğiz orada yaparlar mı bilmiyorum ama özel hastanesinin ultrasonu çok iyiydi oraya gidip ekrar baktıralım dedim.zaten dr a özellikle sordum burun kemiği yoksa doğmadan müdahale edilemediğini öğrendim kabul etmek lazım yani zaten hiçbir gittiğim dr da burun kemiği yok demedi sırtı dönük kendini asla göstermiyor dedi. Erkeğin paniği çok kötü bir şey
12nin sonlarına kadar da riskliydi, geçti çok şükür. 15 güne kadar gelecek yanıma sonra beraber döneceğiz inşallahRiskli mi gebeliğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?