ALlah razı olsun bu 2 hafta çok kritik inşallah rabbim bebeğimi bana bağışlarRabbim güzel sonuçlar yaşatsın inşallah dua edeceğim sizin için de güzel haberlerinizi bekliyoruz
Zekiye kayaya yazım o halde belki birşey önerirŞaka gibi ya ne alaka havuçla olmıycak takip ediyor musun bilmiyorum zekiye kaya var instegramda 3 tane kaybı var kadının son hamileliğinde bebeğin suyu azaldı dediler kadın ful yattı ve günde 3 öğün havuç suyu tüketti . Bu gün bebeğinin 1. Yaş günü . O doktordan hayır gelmez bence onun dediklerini önemseme git araştırmada ki doktor ne diyecek
Beterin beteri varmış ya benimki şükür seninkine göreErkekler daha bi takıyolar ya
Eşim oldugunda bende istediklerimi yiyemiyor aynı seninki gibi herşeye karısıyor
İçtiğim suya bile karışıyor benim için magnezyumlu su almış onu içmemi istiyor
İşteyken rahattım ama yeni ameliyat oldugum için işede gitmiyor hep basımda stres altındayım
Ya benimki dua ma bile karışıyor instagramda hamileyken edilcek duaları bulup bunları yap diye beni darlıyor
Cevap verir mi bilmiyorum ama sana ümit olsunZekiye kayaya yazım o halde belki birşey önerir
Travel sistem bebek arabasının puseti bundan diye biliyorum ben bebek biraz büyüğüne kadar kanguru da değil onu kullanmayı düşünüyorumKızlar bebek hastaneden çıkarken böyle pusette çıkıyor ya ben araba koltuğu sanıyordum hepsini
Oto koltuk yeter mi alalım mı bundan
Canım sanırım almanya yeni bir uygulamaya geçti orada doğan çocuklara vatandaşlık verecek diye hatta çifte vatandaş olunabiliyor sanırım bir araştırKuzum sen bilirsin ya bu Avrupa’da doğum yapınca hiç faydası yok dimi 2 yıllık Schengen’im var eşim diyor bir faydası olursa gidelim orda doğur diye ama internette araştırdığımda bizim oturumumuz olması gerekiyormuş yani hic mi ucundan çocuğa bisey yapmıyorlar
Bendede genetik homozigot pıhtılaşma var en son kontrolumde sol arterialdan plesenta direncli akim çentik oluşmuşdu doktor kansulandirici iyne ve ilaçlarl artırdı ve bol su iç demişti sağ tarafda guzeldi akışkandı bakalım eylülde bide kontrol olucamPazartesi sabah erkenden gidicem çocukta bir sorun görmedi yine organları falan iyi ama dedi orda herseyine bakarlar kanında pıhtılaşma varmı yok mu herşeyr bakarlar ama bi ihtimal yaşar dedi
Ay ne güzel millette araştıran öğrenen kocalar var . Benimki bana baklava dondurma hamur işi gibi şeyler yedirmeye çalışıyor :) kola içmemeye çalışıyorum. 2-3 yudum al bi yerin şişer diyor :) doğrusunu anlatınca da ben pinpirikli oluyorum :)Aynen öyle ya o gün sinirimden ağladım kuru pasta istedim almadı dedim bari malzemeyi al yapacam yok ona margarin koyuluyormuş kabartma tozu zrarlıymış bi insan bu kadar ince düşünmemeli ya
Ay bende sadece benim eşim böyle sanıyorum çıldırtıyor beniAynen öyle ya o gün sinirimden ağladım kuru pasta istedim almadı dedim bari malzemeyi al yapacam yok ona margarin koyuluyormuş kabartma tozu zrarlıymış bi insan bu kadar ince düşünmemeli ya
Valla bencede şükretBeterin beteri varmış ya benimki şükür seninkine göre
Bence en güzeli buAy ne güzel millette araştıran öğrenen kocalar var . Benimki bana baklava dondurma hamur işi gibi şeyler yedirmeye çalışıyor :) kola içmemeye çalışıyorum. 2-3 yudum al bi yerin şişer diyor :) doğrusunu anlatınca da ben pinpirikli oluyorum :)
Şükretmen lazım çok sanslısınAy ne güzel millette araştıran öğrenen kocalar var . Benimki bana baklava dondurma hamur işi gibi şeyler yedirmeye çalışıyor :) kola içmemeye çalışıyorum. 2-3 yudum al bi yerin şişer diyor :) doğrusunu anlatınca da ben pinpirikli oluyorum :)
Şükretmen lazım çok sanslısın
Bence en güzeli buben korkuyorum bebek doğunca da benimki herşeye karışacak onu öyle yapma bunu böyle yap diye diye dırdır edecek
Benim dalağım olmadığı için 5 yılda bir pnömokok aşısı vurulmam gerekiyor bu sene 5. Senem ve hamileyim diye vurulmamıştım bugün doktor vurulman gerekiyor dedi.Kızlar tetenoz konusu açılmışken bişey söyliycem
Daha öncede belirtmiştim etrafımda hamileyken aşı olanı hiç görmedim duymadımda emin olmak için etrafımdakilerede sordum tetenoz ve başka bi aşı oldunuz mu diye
Geçen gün ameliyata girmeden doktoruma sordum uzun uzun konusma fırsatımız olmadı sadece tetenoz aşısı olucakmıyım dedim
Doktorum dediki hamileyken aşı olmak tam bir çılgınlık, dedi
Kafama çok takılıyor bu tetenoz aşısı
İlk gebeliğimdede olmamıstım o zamanda bilmiyordum sormamıstım bile
resmen takılı kaldım buna
İnşallah Allah gönlüne göre versin. Yalan yok benim gönlümden 1 kız 1 erkek geçiyordu eşim hep 2 kız istiyordu , onun istediği olduBir kız bebek isteyen bana iki kız bebek şoku olsaydı keşke yaaa maşallah size çok maşallahbenim bi tane ve umuyorum ki kız henüz bilmiyorum djdjdjj
Muayeneleri de mi izmir de olacaksınız yoksa sadece doğum mu ? İngiltere’de yaşıyorsunuz galiba ondan sordumDoğumu nerede planlıyorsunuz, izmirde özel doktor ve hastane önerilerine açığım
Çok bilmiş olursa da iyi aslında arada baksın işte sende rahatına bak uyursun dinlenirsinBence en güzeli buben korkuyorum bebek doğunca da benimki herşeye karışacak onu öyle yapma bunu böyle yap diye diye dırdır edecek
Her şeyin fazlası zarar canım bi süre sonra insana bıkkınlık geliyor . O gün cips yedim 2 gün ağladım al diye sonunda aldı yedikten sonra dua ediyor inşallah mide bulantım tutarda cıkarırsın diyeAy ne güzel millette araştıran öğrenen kocalar var . Benimki bana baklava dondurma hamur işi gibi şeyler yedirmeye çalışıyor :) kola içmemeye çalışıyorum. 2-3 yudum al bi yerin şişer diyor :) doğrusunu anlatınca da ben pinpirikli oluyorum :)
Ben mersindeyim canmValla bencede şükretdaha neler neler varda anlatmıyor sen nerde yaşıyorsun
Zaten öyle olur hep zıt şeyleri istiyor canm nerde zararlı şey var onuAy bende sadece benim eşim böyle sanıyorum çıldırtıyor benikola zaten sevmem içme diyince içesim geliyor sinir oluyorum geçen noodle yemek istedim karşımda yedi bi kaşık vermedi zararlı dedi eskiden bişeyler yediğim zamanlar da dışarıdan yeme Sosis yeme bisküvi yeme diyordu çıldırıyorummmm
Bence bunun ortası yoktur her şeyde öyle yani bundada olmaz ya fazla umursamaz yada cok üstüne titreyenİkisinin ortası olanlar şanslı bence. Benim ki hiç ne yararlıymış ,ne zararlıymış bi bakayım öğreneyim derdi olmadı :) yemekten zarar gelmez her şeyi yiyebilirsin diyor :) benim annem de böyle çevremde herkes böyle :) ama insan biraz da kendisi kadar dikkat etmeye çalışan biri olsun istiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?