2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Zekiye kayaya yazım o halde belki birşey önerir

Beterin beteri varmış ya benimki şükür seninkine göre

Kızlar bebek hastaneden çıkarken böyle pusette çıkıyor ya ben araba koltuğu sanıyordum hepsini
Oto koltuk yeter mi alalım mı bundan
Travel sistem bebek arabasının puseti bundan diye biliyorum ben bebek biraz büyüğüne kadar kanguru da değil onu kullanmayı düşünüyorum

Canım sanırım almanya yeni bir uygulamaya geçti orada doğan çocuklara vatandaşlık verecek diye hatta çifte vatandaş olunabiliyor sanırım bir araştır

Pazartesi sabah erkenden gidicem çocukta bir sorun görmedi yine organları falan iyi ama dedi orda herseyine bakarlar kanında pıhtılaşma varmı yok mu herşeyr bakarlar ama bi ihtimal yaşar dedi
Bendede genetik homozigot pıhtılaşma var en son kontrolumde sol arterialdan plesenta direncli akim çentik oluşmuşdu doktor kansulandirici iyne ve ilaçlarl artırdı ve bol su iç demişti sağ tarafda guzeldi akışkandı bakalım eylülde bide kontrol olucam

Aynen öyle ya o gün sinirimden ağladım kuru pasta istedim almadı dedim bari malzemeyi al yapacam yok ona margarin koyuluyormuş kabartma tozu zrarlıymış bi insan bu kadar ince düşünmemeli ya
Ay ne güzel millette araştıran öğrenen kocalar var . Benimki bana baklava dondurma hamur işi gibi şeyler yedirmeye çalışıyor :) kola içmemeye çalışıyorum. 2-3 yudum al bi yerin şişer diyor :) doğrusunu anlatınca da ben pinpirikli oluyorum :)

Aynen öyle ya o gün sinirimden ağladım kuru pasta istedim almadı dedim bari malzemeyi al yapacam yok ona margarin koyuluyormuş kabartma tozu zrarlıymış bi insan bu kadar ince düşünmemeli ya
Ay bende sadece benim eşim böyle sanıyorum çıldırtıyor beni kola zaten sevmem içme diyince içesim geliyor sinir oluyorum geçen noodle yemek istedim karşımda yedi bi kaşık vermedi zararlı dedi eskiden bişeyler yediğim zamanlar da dışarıdan yeme Sosis yeme bisküvi yeme diyordu çıldırıyorummmm

Bence en güzeli bu ben korkuyorum bebek doğunca da benimki herşeye karışacak onu öyle yapma bunu böyle yap diye diye dırdır edecek

Şükretmen lazım çok sanslısın

Şükretmen lazım çok sanslısın

Bence en güzeli bu ben korkuyorum bebek doğunca da benimki herşeye karışacak onu öyle yapma bunu böyle yap diye diye dırdır edecek

İkisinin ortası olanlar şanslı bence. Benim ki hiç ne yararlıymış ,ne zararlıymış bi bakayım öğreneyim derdi olmadı :) yemekten zarar gelmez her şeyi yiyebilirsin diyor :) benim annem de böyle çevremde herkes böyle :) ama insan biraz da kendisi kadar dikkat etmeye çalışan biri olsun istiyor :)

Benim dalağım olmadığı için 5 yılda bir pnömokok aşısı vurulmam gerekiyor bu sene 5. Senem ve hamileyim diye vurulmamıştım bugün doktor vurulman gerekiyor dedi.

Bir kız bebek isteyen bana iki kız bebek şoku olsaydı keşke yaaa maşallah size çok maşallah benim bi tane ve umuyorum ki kız henüz bilmiyorum djdjdjj
İnşallah Allah gönlüne göre versin. Yalan yok benim gönlümden 1 kız 1 erkek geçiyordu eşim hep 2 kız istiyordu , onun istediği oldu sağlıklı olsunlar hayırlı evlat olsunlar da başka bir şey önemli değil
Doğumu nerede planlıyorsunuz, izmirde özel doktor ve hastane önerilerine açığım
Muayeneleri de mi izmir de olacaksınız yoksa sadece doğum mu ? İngiltere’de yaşıyorsunuz galiba ondan sordum

Çok bilmiş olursa da iyi aslında arada baksın işte sende rahatına bak uyursun dinlenirsin ver babaya yat

Her şeyin fazlası zarar canım bi süre sonra insana bıkkınlık geliyor . O gün cips yedim 2 gün ağladım al diye sonunda aldı yedikten sonra dua ediyor inşallah mide bulantım tutarda cıkarırsın diye öylede oldu utanmasa göbek atacak

Zaten öyle olur hep zıt şeyleri istiyor canm nerde zararlı şey var onu

Bence bunun ortası yoktur her şeyde öyle yani bundada olmaz ya fazla umursamaz yada cok üstüne titreyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…