- 13 Kasım 2022
- 718
- 398
- 33
- 28
Kaç haftalıkken erkeğe döndüBana da hep kız dediler kız kıyafetleri bakıyordum hatta almıştım bile geçen gittiğimde birden erkek diyince şok oldum hala atlatabilmiş değilim
15. Haftamda erkek dedi ondan önce 3 hafta kız biliyordumKaç haftalıkken erkeğe döndü
Benimde aynı 15 de kız dedi bakalım hayırlısı sğlıkla gelsinler15. Haftamda erkek dedi ondan önce 3 hafta kız biliyordum
Benim de 13 EylüldeDoktora sormayı unuttum ama beni de 18 eylülde sağlık ocağı çağırdı aşırı gerginim kol çok ağrıyor diyorlar
Her doktor farklı söylüyor kimi dikkate alalım çok şaşkınım ben deKızlar tetenoz konusu açılmışken bişey söyliycem
Daha öncede belirtmiştim etrafımda hamileyken aşı olanı hiç görmedim duymadımda emin olmak için etrafımdakilerede sordum tetenoz ve başka bi aşı oldunuz mu diye
Geçen gün ameliyata girmeden doktoruma sordum uzun uzun konusma fırsatımız olmadı sadece tetenoz aşısı olucakmıyım dedim
Doktorum dediki hamileyken aşı olmak tam bir çılgınlık, dedi
Kafama çok takılıyor bu tetenoz aşısı
İlk gebeliğimdede olmamıstım o zamanda bilmiyordum sormamıstım bile
resmen takılı kaldım buna
Evet canım 16+5 iz 145 gr dedi dünDoktora giden arkadaşlar bebeklerinizin kilosunu söyledimi doktorunuz,kaç gramdı ?
Genelde burda gerekliyse hastaya danışmadan yaparlarHer doktor farklı söylüyor kimi dikkate alalım çok şaşkınım ben debenimkine sormadım bi gittiğimde sorayım ona
Maşallah bende 16+4 te gidicem gramını çok merak ediyorumEvet canım 16+5 iz 145 gr dedi dün
Üçlü tarama zorunlu mu orada aslında ben de kararsızım doktor yaptırmaya gerek yok dedi ama istersen yaparız demiştiGenelde burda gerekliyse hastaya danışmadan yaparlar
Aynı ikili, üçlü taramada yaptıkları gibi
Yani bize karar tanımıyorlar ben artık hastaneye başladım ilk doktorumda bir şey demedi hastanedeki doktorda yapmıycaz dedi.
Ama doktor daha iyi bilir diye düşünüyorum
yine etrafımda yaptıran olsaydı ısrarla yapılmasını isterdim diye düşünüyorum
Bende sordum sağlık ocağına hareketlerini hissedince gel dedi . 20 . Haftayı bulur dediDirekt 17. Hafta dedi 5 eylülde 16. Hafta bir kendi doktoruma sorayım o ne diyecek
Ben de sordum olabilirsin dedi bana doktorum. Dün de haberlerde denk geldim Canan Karatay olmamalı falan diyor sonra başka iki doktor çıktı biri doçentti sanırım hiç bir sakıncası yok aksine korumak için olmalılar falan dedi. Zaten ölü bir aşı ve bugüne kadar anneye ya da bebeğe zarar verdiği kanıtlanmış hiç bir veri yok falan dedi. Olmaktan yanayım şimdilikKızlar tetenoz konusu açılmışken bişey söyliycem
Daha öncede belirtmiştim etrafımda hamileyken aşı olanı hiç görmedim duymadımda emin olmak için etrafımdakilerede sordum tetenoz ve başka bi aşı oldunuz mu diye
Geçen gün ameliyata girmeden doktoruma sordum uzun uzun konusma fırsatımız olmadı sadece tetenoz aşısı olucakmıyım dedim
Doktorum dediki hamileyken aşı olmak tam bir çılgınlık, dedi
Kafama çok takılıyor bu tetenoz aşısı
İlk gebeliğimdede olmamıstım o zamanda bilmiyordum sormamıstım bile
resmen takılı kaldım buna
Kimi dinlesek çok etkileniyoruz ya şimdiki aklım olsa keşke 1-2 yıl önce yaptırsaydık en azından koruyor olurdu hiç düşünmemiştim hamilelikten sonra öğrendim tetanoz aşı olunacağınıBen de sordum olabilirsin dedi bana doktorum. Dün de haberlerde denk geldim Canan Karatay olmamalı falan diyor sonra başka iki doktor çıktı biri doçentti sanırım hiç bir sakıncası yok aksine korumak için olmalılar falan dedi. Zaten ölü bir aşı ve bugüne kadar anneye ya da bebeğe zarar verdiği kanıtlanmış hiç bir veri yok falan dedi. Olmaktan yanayım şimdilik
Hamile kalmadan önce cok araştırıyorum bebeğin en iyi suyu arttıran havuç suyu ve karpuz sen bunları tüketip bol bol dinlen Allah'ın izniyle düzelir canm sen gönlünü ferah tut . Gideceğin hastanedeki doktorlar kötü kpnulursa yine başka şehre git kuzum bence bebeğin sana sım sıkı tutunacak bırakmıycak seni . Tam adın nedir namazda adınla dua edecemEvet bende diyorum en azından vicdan azabı çekmem ben yapmadım savaşmadım demem ömrü varsa zaten dünyaya gelir herşeyr rağmen ama ömrü yoksa rabbim bilir en iyisini çok güzeldi bugün oynatıyordu vücudunu falan ama tabi sudan dolayı görüntü kötüydü
Evet üçlü taramayıda yapıyorlarÜçlü tarama zorunlu mu orada aslında ben de kararsızım doktor yaptırmaya gerek yok dedi ama istersen yaparız demişti
Önemliyse olalım tabi ama aşı karşıtları biraz kafamı karıştırıyor açıkçası neye inanacağımı şaşırdımBenim de 13 Eylüldeben tetanozu çocukken olmuştum herkes çok önemli diyor bi de geçen paslı biseye basacaktım son anda farkettim korktum olayım da bitsin
Kuzum sen bilirsin ya bu Avrupa’da doğum yapınca hiç faydası yok dimi 2 yıllık Schengen’im var eşim diyor bir faydası olursa gidelim orda doğur diye ama internette araştırdığımda bizim oturumumuz olması gerekiyormuş yani hic mi ucundan çocuğa bisey yapmıyorlarEvet üçlü taramayıda yapıyorlar
Aslında ikili tarama ve üçlü aynıymış ama yinede yapıyorlar
Burda ücretsiz zaten bunlar her muanede kan aldıkları için hangisi tarama testi hangisi standart testler anlamıyosun bile
Bidahaki randevuya gidince diyor ikili veya üçlü çıktı temiz diye o zaman haberin oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?