2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Anasının zamanında ata tohumu vardı, şimdi hangi yediğiniz doğal tarladan da alsanız hangi tohumla ekildi, hangi gübre kullanıldı vs biliyor mu abartmasınlar cidden ya, sadece paketli içinde koruyucu renklendirici kafeini yüksek çin tuzu vs yani dondurulmuş ve paketli gıdaların hepsinden uzak durun, dışardan ek vitamin takviyelerini tabiki de alın, doktora verdiği şeylere güvenmiyorsa doktorada götürmesin evde ebe hemşire kontrol etsin çünkü annesinin zamanında öyleydi. Ayrıca gidip genetik testi yaptırsın bakalım ne kadar sağlıklıymış bir checkup tan geçsin, aşı konusunda karışamam ama dediğim gibi en ufak bir mikrop kapsanız vebalini alabilir mi, tamam aletler sterile ediliyor ama neler neler duyuyoruz olmaz olmaz dememek lazım. Karar sizin siz annesi olarak en iyi kararı zaten verirsiniz

Haha bu benimki kola iç canın istemiş nolcak al 2 3 yudum diyor. Çocuğu iyi ki o taşımıyor diyorum bazen

Kızlar iyi akşamlar ben çok farklı bişey sorucam, eltim avakado yemiş hamileyken yok çocuk zehir gibiymis falan muhabbeti geçti. Hâlbuki normal bebek yani, ben yemiyorum gerizekalı mi olacak bnm çocuk dedim güldüm. Folik asitim demir vitamin takviyelerimi hepsini alıyorum ceviz falan ama avakado yemiyorum, sevmiyorum, daha doğrusu pazarlama olduğunu düşünüyorum. Sizde böyle bir bilgi var mı avakado zeka geliştiren bir meyve mi ?

FAydalı birşey çocuk olmasa bile kendiniz için tüketmeniz gereken bir sey ama gerizekalı olur diye de bir şey yok yani

Ceviz,balık çok yedim eşim zorluyordu ilk gebeligimde artık tiksinmistim yani normalde ikisini de çok severim avakado hiç yemedim diye hatırlıyorum oğlumun algısı normal sosyal zekası iyidir dil gelişimi vs o da bol kitap okurum babası büyük adam gibi sohbet eder ondan ben yemeyle içmeyle çok alakalı olduğunu düşünmüyorum açıkçası

Yani her gebeliğinde avokado yiyenin çocuğu zeki olacaksa şu an bilim dünyası avokadoya tapardı diye düşünüyorum elbette çok yararlı bir besin ama bence çocuğum şunu yedi çok zeki yok bunu yedi çok akıllı olayı biraz bana saçma geliyor zaten çocuğunu hep böyle övenlerin çocuklarında hiçbir numara olmuyor dümdüz çocuk oluyor işte kuzguna yavrusu Şahin görünürmüş o hesap bence

Suyunu etkilemiş miydi peki
Suyla ilgili tam olarak bana bisey demedi. Hem ultrasondaki doktor hem kendi doktorum su icmesen kanin daha pihtilasir su cok yardimci olur. Coxlu su ic dediler ikiside her gun olcuyorum ictikce. Belki sendede pihtilasma oldugu icin suyun azalmis olabilirmi acaba

Avakadonun içinde folik asit varmış magnezyum potasyum falan, ben başka sebze meyve kuruyemişleri de yiyorum özellikle cevizi hala, bir sürü takviye ilaç içinde zaten var folik asit, e bebek olmadan önce de neredeyse 1 sene boyunca folik asit içtim. Allah sağlıkla nasip etsin yemek isteyen yesin ben yemiyorum

Yok artik ben hic sevmiyorum avakado zaten avakado her kese yararli bir besin. Ben daha cok bebeklere qida olarak vermek cok iyi saglikli diye duymusdum.

Kizlar yumurta yiyomusunuz ben cok igrenmisdim amma iki gundur sardim yumurtaya. Demin pisirdim yedim canimcekti. Amma ceviz yiyemiyorum ya nedense

Avokado yiyenin çocugu zekimi olur bilmem ama
Avokado zeka geliştiriyosa benim süper zeka olmam gerekiyor
Tam bir avokado hastasıyım kaşık kaşık yerim bebek için faydalımı bilmem ama rahim için çok faydalı oldugunu biliyorum tüp bebek öncesi doktorlar çok tavsiye ederler

Bilmiyorum gebelikten mi bende hamile değilkende bazen böyle bel ağrıları olurdu bide şimdi klima da yatıyorum ondan da olabilir mi acaba
En baştandır klima önünde uyuyorum. Benimki onunla ilgili değil eminim. Ama sen kendini daha iyi bilirsin, bünyen alışkınsa sanmıyorum ondandır ama değilse olabilir.

Ablam nerede zararlı bir şey varsa onu tüketti. Sigara, asitliler, fast food.. ne yumurta yedi ne süt içti ne yoğurt yedi. Yeğenimi görsen zehir. Sanki kopyalama makinası maşallah, yanında konuşulan yapılan bir şeyi asla unutmaz. Muhakkak ki vitamin açısından etkisi vardır. Ama sırf onu yedi diye üstün zeka olacak değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…