- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Anasının zamanında ata tohumu vardı, şimdi hangi yediğiniz doğal tarladan da alsanız hangi tohumla ekildi, hangi gübre kullanıldı vs biliyor mu abartmasınlar cidden ya, sadece paketli içinde koruyucu renklendirici kafeini yüksek çin tuzu vs yani dondurulmuş ve paketli gıdaların hepsinden uzak durun, dışardan ek vitamin takviyelerini tabiki de alın, doktora verdiği şeylere güvenmiyorsa doktorada götürmesin evde ebe hemşire kontrol etsin çünkü annesinin zamanında öyleydi. Ayrıca gidip genetik testi yaptırsın bakalım ne kadar sağlıklıymış bir checkup tan geçsin, aşı konusunda karışamam ama dediğim gibi en ufak bir mikrop kapsanız vebalini alabilir mi, tamam aletler sterile ediliyor ama neler neler duyuyoruz olmaz olmaz dememek lazım. Karar sizin siz annesi olarak en iyi kararı zaten verirsinizYa benim eşimde cok karşı aşıya benden habersiz yaptırırsan hakkımı helal etmem sana diyor . Hem kendine hem bebeğe zârar veeceksn diyor . Eşime kalsa vitaminde içirmiycek besinleri araştıralım onları tüket annelerimiz hiç bir ilaç içmedi cok sağlıklıyız diyor . Sürekli ikaz edip duruyor . Hele aşı için canan Karatayın söyledijlerini de duyduki iyice kararlı yaptırmamak konusunda
Ay kuzu kaçıncı haftadasınKızlar gaza gelip dünden beri aslanlı tulumlar body’ler aldım bebeğekız olursa şok olurum artık
Bebek hareketini hissetmeden yaptırmayın diyorlar sebebini bilmiyorum ama 20yi beklesek nolur kiBaya uzunmusss aşı olayını napıcaksın sordun mu? 17. Hafta çağırdı sağlık ocağı tetanoz için
12+6 da en son gittim şuan 14+4Ay kuzu kaçıncı haftadasın
Haha bu benimki kola iç canın istemiş nolcak al 2 3 yudum diyor. Çocuğu iyi ki o taşımıyor diyorum bazenAy ne güzel millette araştıran öğrenen kocalar var . Benimki bana baklava dondurma hamur işi gibi şeyler yedirmeye çalışıyor :) kola içmemeye çalışıyorum. 2-3 yudum al bi yerin şişer diyor :) doğrusunu anlatınca da ben pinpirikli oluyorum :)
11 de erkekti 14 de erkek pipi görüyorum gibi dedi doktor tekrar gel ters pozisyonda dedi dün gittim kız dedi bu sefer de12+6 da en son gittim şuan 14+4
Bir dahaki 16 da
FAydalı birşey çocuk olmasa bile kendiniz için tüketmeniz gereken bir sey ama gerizekalı olur diye de bir şey yok yaniKızlar iyi akşamlar ben çok farklı bişey sorucam, eltim avakado yemiş hamileyken yok çocuk zehir gibiymis falan muhabbeti geçti. Hâlbuki normal bebek yani, ben yemiyorum gerizekalı mi olacak bnm çocuk dedim güldüm. Folik asitim demir vitamin takviyelerimi hepsini alıyorum ceviz falan ama avakado yemiyorum, sevmiyorum, daha doğrusu pazarlama olduğunu düşünüyorum. Sizde böyle bir bilgi var mı avakado zeka geliştiren bir meyve mi ?
Ceviz,balık çok yedim eşim zorluyordu ilk gebeligimde artık tiksinmistim yani normalde ikisini de çok severim avakado hiç yemedim diye hatırlıyorum oğlumun algısı normal sosyal zekası iyidir dil gelişimi vs o da bol kitap okurum babası büyük adam gibi sohbet eder ondan ben yemeyle içmeyle çok alakalı olduğunu düşünmüyorum açıkçasıKızlar iyi akşamlar ben çok farklı bişey sorucam, eltim avakado yemiş hamileyken yok çocuk zehir gibiymis falan muhabbeti geçti. Hâlbuki normal bebek yani, ben yemiyorum gerizekalı mi olacak bnm çocuk dedim güldüm. Folik asitim demir vitamin takviyelerimi hepsini alıyorum ceviz falan ama avakado yemiyorum, sevmiyorum, daha doğrusu pazarlama olduğunu düşünüyorum. Sizde böyle bir bilgi var mı avakado zeka geliştiren bir meyve mi ?
Yani her gebeliğinde avokado yiyenin çocuğu zeki olacaksa şu an bilim dünyası avokadoya tapardı diye düşünüyorum elbette çok yararlı bir besin ama bence çocuğum şunu yedi çok zeki yok bunu yedi çok akıllı olayı biraz bana saçma geliyorKızlar iyi akşamlar ben çok farklı bişey sorucam, eltim avakado yemiş hamileyken yok çocuk zehir gibiymis falan muhabbeti geçti. Hâlbuki normal bebek yani, ben yemiyorum gerizekalı mi olacak bnm çocuk dedim güldüm. Folik asitim demir vitamin takviyelerimi hepsini alıyorum ceviz falan ama avakado yemiyorum, sevmiyorum, daha doğrusu pazarlama olduğunu düşünüyorum. Sizde böyle bir bilgi var mı avakado zeka geliştiren bir meyve mi ?
Benimki keşke taşısa o gamsızlıkla bebek hiç stres olmazdı. Stressiz gül gibi büyürdüHaha bu benimki kola iç canın istemiş nolcak al 2 3 yudum diyor. Çocuğu iyi ki o taşımıyor diyorum bazen
Di mi ya ahahahahha erkekler taşısa çocuklar sıfır stresle doğarlarBenimki keşke taşısa o gamsızlıkla bebek hiç stres olmazdı. Stressiz gül gibi büyürdü
Suyla ilgili tam olarak bana bisey demedi. Hem ultrasondaki doktor hem kendi doktorum su icmesen kanin daha pihtilasir su cok yardimci olur. Coxlu su ic dediler ikiside her gun olcuyorum ictikce. Belki sendede pihtilasma oldugu icin suyun azalmis olabilirmi acabaSuyunu etkilemiş miydi peki
Yok artik ben hic sevmiyorum avakado zaten avakado her kese yararli bir besin. Ben daha cok bebeklere qida olarak vermek cok iyi saglikli diye duymusdum.Kızlar iyi akşamlar ben çok farklı bişey sorucam, eltim avakado yemiş hamileyken yok çocuk zehir gibiymis falan muhabbeti geçti. Hâlbuki normal bebek yani, ben yemiyorum gerizekalı mi olacak bnm çocuk dedim güldüm. Folik asitim demir vitamin takviyelerimi hepsini alıyorum ceviz falan ama avakado yemiyorum, sevmiyorum, daha doğrusu pazarlama olduğunu düşünüyorum. Sizde böyle bir bilgi var mı avakado zeka geliştiren bir meyve mi ?
Avokado yiyenin çocugu zekimi olur bilmem amaKızlar iyi akşamlar ben çok farklı bişey sorucam, eltim avakado yemiş hamileyken yok çocuk zehir gibiymis falan muhabbeti geçti. Hâlbuki normal bebek yani, ben yemiyorum gerizekalı mi olacak bnm çocuk dedim güldüm. Folik asitim demir vitamin takviyelerimi hepsini alıyorum ceviz falan ama avakado yemiyorum, sevmiyorum, daha doğrusu pazarlama olduğunu düşünüyorum. Sizde böyle bir bilgi var mı avakado zeka geliştiren bir meyve mi ?
En baştandır klima önünde uyuyorum. Benimki onunla ilgili değil eminim. Ama sen kendini daha iyi bilirsin, bünyen alışkınsa sanmıyorum ondandır ama değilse olabilir.Bilmiyorum gebelikten mi bende hamile değilkende bazen böyle bel ağrıları olurdu bide şimdi klima da yatıyorum ondan da olabilir mi acaba
Ablam nerede zararlı bir şey varsa onu tüketti. Sigara, asitliler, fast food.. ne yumurta yedi ne süt içti ne yoğurt yedi. Yeğenimi görsen zehir. Sanki kopyalama makinası maşallah, yanında konuşulan yapılan bir şeyi asla unutmaz. Muhakkak ki vitamin açısından etkisi vardır. Ama sırf onu yedi diye üstün zeka olacak değilKızlar iyi akşamlar ben çok farklı bişey sorucam, eltim avakado yemiş hamileyken yok çocuk zehir gibiymis falan muhabbeti geçti. Hâlbuki normal bebek yani, ben yemiyorum gerizekalı mi olacak bnm çocuk dedim güldüm. Folik asitim demir vitamin takviyelerimi hepsini alıyorum ceviz falan ama avakado yemiyorum, sevmiyorum, daha doğrusu pazarlama olduğunu düşünüyorum. Sizde böyle bir bilgi var mı avakado zeka geliştiren bir meyve mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?