Suan bu mesajını okurken eşimde yanımda activia hamilelikte yenir mi diye araştırıyorİkisinin ortası olanlar şanslı bence. Benim ki hiç ne yararlıymış ,ne zararlıymış bi bakayım öğreneyim derdi olmadı :) yemekten zarar gelmez her şeyi yiyebilirsin diyor :) benim annem de böyle çevremde herkes böyle :) ama insan biraz da kendisi kadar dikkat etmeye çalışan biri olsun istiyor :)
Allahım sen eşlerimizin akıllarını koru doğuma kadar kafayı yemesinler asıl korkutucu olan doğum sonrası bu sefer onu yeme bebeğe gaz olur bilmem ne derse koca karı gibi o zaman depresyona girerizSuan bu mesajını okurken eşimde yanımda activia hamilelikte yenir mi diye araştırıyor
AmiiiinnAllahım sen eşlerimizin akıllarını koru doğuma kadar kafayı yemesinler asıl korkutucu olan doğum sonrası bu sefer onu yeme bebeğe gaz olur bilmem ne derse koca karı gibi o zaman depresyona gireriz
Bende bende kesinlikleAmiiiinn
Allah korusun inşallah öyle olmaz yoksa ben kafayı yerim valla
Gebeliktense ağrılar devamlı olacak maalesef. Kendini ilaca alıştırmamanı tavsiye ederim. Çekilmeyecek ağrı olana kadar diren. Benim de basen taraflarım ağrıyor. Yaklaşık 20 güne yakındır böyleyim. Günlerdir doğru düzgün uyuduğumu hatırlamıyorum ama alışmam gerekiyor maalesef, ilaç kullanmak aklıma dahi gelmediKızlar bel ağrısı için parol içsem işe yarar mı? Ara da bir şiddetli ve uzun süreli devam eden bel ve sırt ağrım oluyor oturup ağlıyorum resmen yine başladı ağrılar 1 hafta sürüyor resmen
Ben olsam değişirdim ama kullanırdım. Hangisi bulantı yaptı ?Merhaba hanımlar çarşamba günü doktora gittim doktor d vitamini hap ve demir ilacı verdi bende Mide bulantısı yaptı çok rahatsız etti doktora bunu söylediğimde ilacı değiştirmek yerine kullanma o zaman biraz dedi bisi olur mu acaba
Bende bulantım için artık oturup ağlıyorum. Jiçbir şeyin lezzeti kalmadı yatsam kalksam gece gündüz hep var, ne bir yemek canım istiyor ne başka bir aktivite böyle devam ederse psikolojim bozulacak diye korkuyorumKızlar bel ağrısı için parol içsem işe yarar mı? Ara da bir şiddetli ve uzun süreli devam eden bel ve sırt ağrım oluyor oturup ağlıyorum resmen yine başladı ağrılar 1 hafta sürüyor resmen
Bilmiyorum gebelikten mi bende hamile değilkende bazen böyle bel ağrıları olurdu bide şimdi klima da yatıyorum ondan da olabilir mi acabaGebeliktense ağrılar devamlı olacak maalesef. Kendini ilaca alıştırmamanı tavsiye ederim. Çekilmeyecek ağrı olana kadar diren. Benim de basen taraflarım ağrıyor. Yaklaşık 20 güne yakındır böyleyim. Günlerdir doğru düzgün uyuduğumu hatırlamıyorum ama alışmam gerekiyor maalesef, ilaç kullanmak aklıma dahi gelmedi
Takip ettiğim kadarıyla ikimizin de hamileliği zor geçiyorKızlar bel ağrısı için parol içsem işe yarar mı? Ara da bir şiddetli ve uzun süreli devam eden bel ve sırt ağrım oluyor oturup ağlıyorum resmen yine başladı ağrılar 1 hafta sürüyor resmen
Suyunu etkilemiş miydi pekiBendede genetik homozigot pıhtılaşma var en son kontrolumde sol arterialdan plesenta direncli akim çentik oluşmuşdu doktor kansulandirici iyne ve ilaçlarl artırdı ve bol su iç demişti sağ tarafda guzeldi akışkandı bakalım eylülde bide kontrol olucam
Benimde bulantım hat safhada birde şimdi bel ağrısı çıktı çok zor gerçektenBende bulantım için artık oturup ağlıyorum. Jiçbir şeyin lezzeti kalmadı yatsam kalksam gece gündüz hep var, ne bir yemek canım istiyor ne başka bir aktivite böyle devam ederse psikolojim bozulacak diye korkuyorum
Evet gerçekten çok zorlanıyorum hassas biriyim belki ondandır tam 2 aydır ağzıma doğru düzgün yemek alamadım keyifle yemek yemeyi özledim şimdi sadece biraz mideme bişey gitsin diye yoğurtlu şeyler yada haşlanmış patates yiyorum domates salatalık sadece böyle su bile içemiyorum bazenTakip ettiğim kadarıyla ikimizin de hamileliği zor geçiyor
Ben de sizin eşiniz gibiyim bişey yiyeceğimde ya da yediğimde araştırıyorum internetten. Ya da hamilelikle ilgili herhangi bişeyi. Eşim de hamilelikle ilgili şeyler araştırmama kızıyor. Sürekli birşeyler araştırıp evde ağlama kaygı krizlerim oluyor bazen .hemen açıp internet geçmişime bakıyor yine ne okudun diye. Bazen siliyorum görmesin diyeSuan bu mesajını okurken eşimde yanımda activia hamilelikte yenir mi diye araştırıyor
Bende d vitamini mide bulantısı yapmıştı suya damlatmak yerine ekmeğe damlatıp yiyorum . Demir ilacınıda aç karnına değilde yok karnına dene. Ne alaka kullanma o zaman diyorMerhaba hanımlar çarşamba günü doktora gittim doktor d vitamini hap ve demir ilacı verdi bende Mide bulantısı yaptı çok rahatsız etti doktora bunu söylediğimde ilacı değiştirmek yerine kullanma o zaman biraz dedi bisi olur mu acaba
Gerek yok, yurtdışında zorunlu türkiyede zorunluluğu yok kucagınızda taşıyıp götürürsünüz çocugu zaten sizin ağrınız olursa yanınızdaki refakatçi alır kucağınaKızlar bebek hastaneden çıkarken böyle pusette çıkıyor ya ben araba koltuğu sanıyordum hepsini
Oto koltuk yeter mi alalım mı bundan
Klima gercekten cok kas ağrısı yapıyorBilmiyorum gebelikten mi bende hamile değilkende bazen böyle bel ağrıları olurdu bide şimdi klima da yatıyorum ondan da olabilir mi acaba
Aslında bazen bakmak gerekiyorBen de sizin eşiniz gibiyim bişey yiyeceğimde ya da yediğimde araştırıyorum internetten. Ya da hamilelikle ilgili herhangi bişeyi. Eşim de hamilelikle ilgili şeyler araştırmama kızıyor. Sürekli birşeyler araştırıp evde ağlama kaygı krizlerim oluyor bazen .hemen açıp internet geçmişime bakıyor yine ne okudun diye. Bazen siliyorum görmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?