2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Di mi ya ahahahahha erkekler taşısa çocuklar sıfır stresle doğarlar
Ben yiyip içtiklerimizden çok stresin ve üzüntünün etkilediğini düşünüyorum zaten bebeği :) benim tanıdıklarımdan bardak bardak kola içen, abur cubur hiç bırakmayanlar var hamileliği boyunca. Ama umursamazlardı. Bebekleri maşallah sağlıklılar :) tabi birkaç kişiye bişey olmadı diye kimseye bişey olmaz diyemeyiz ama stres gerçekten çok etkiliyor hamileliği. Doktor da demişti vücut sürekli Kortizol salgılarsa bebek gelişimi de olumsuz etkilenir demişti.

Kesinlikle öyle ama şu an bu şartlarda stressiz yaşam imkansız gibi :)

Ben demire başlamadım mesela doktorum multivitamin içinde demir var şimdilik yeter dedi
Dvit damla verdi
Demir bulantı çok yapar dedi

Gerek yok, yurtdışında zorunlu türkiyede zorunluluğu yok kucagınızda taşıyıp götürürsünüz çocugu zaten sizin ağrınız olursa yanınızdaki refakatçi alır kucağına
Bildiğim kadarıyla arabada zorunluluk var Türkiye’de de

Avakoda folik asit açısından çok zengin ben gebelik dusunme aşamasında yumurtlama döneminde kullanıyordum yumurtaların gelişimini sağlıyor ama folik asit alıyorsunuz yemek zorunda değilsiniz bence su an bende yemiyorum

Bence yeme içmeyle alakalı ama sadece ona bagli değil tabiki çevresel genetik bi sürü faktör var bence

Bence bizimkiler gibisi daha çoktur öyle hamilelikle ilgili çok araştırma yapan daha azdır
Çok fazla kafayı da bulandırmaya gerek yok açıkçası ben ikincide daha rahatım hele doğduktan sonra ek gıda zamanı kendimi ne çok boğmuş gereksiz strese sokmuşum bunda daha rahat olacağım anam babam usulü besleyecegim birbir çeşit ek gıda tarifi uyguladığımız oğlum şu an yemek seçiyor herseyi yemiyor ablamın çocuğu altı aydan sonra ne yerse ucundan kıyısından tadına baktı ayrı hiçbir şey yapmadı şimdi yemek seçmiyor herseyi yiyor demem o ki fazla incelemek fazla üstüne düşmek de zararli

Hee en zeki seninki de geç bizim cinsiyet belli değil kendi kızı oldu seninde kesin kız ben hissediyorum diyor ben bile hissetmiyorum daha o yüzden boşver Eltiler kapatılsın

Hee en zeki seninki de geç bizim cinsiyet belli değil kendi kızı oldu seninde kesin kız ben hissediyorum diyor ben bile hissetmiyorum daha o yüzden boşver Eltiler kapatılsın
Ahahhaa haklısın canım, benimki de bana sende erkek annesi tipi yok zaten demişti, bebeğimin cinsiyeti erkek

Amaan kızlar bende ironi yaptım işte benim ki gerizekalı mi olacak yani çok saçma dedim geçtim yoksa bu yazdıklarınızı hep geçirdim aklimdan da neyse dedim geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…