Doğumdan sonra işe ne zaman doneceginize bağlı erken doğum oldu benim bir hafta sağıp yenidogan yoğun bakıma götürdüm 5 aya yakın evdeydim o ara sagip dolaba attim ara ara çalışırken de onları verdi bakan teyzemiz ayrıca çalıştığım yere de goturuyordum goguslerim çok şişiyor ağrı yapıyordu bebek emmeyince benim için hayati bir ihtiyaçtı o yüzden iyisini almak istedim elektrikliydi benimkiKızlar göğüs pompası elektrikli mi manuel mi sizce ?
Yani kullanıp kullanmayacağımız bile meçhulken manuel alsak yetmez mi sizce ?
Canım kesinlikle elektrikli diyorum lansinoh vardı benim çift göğüs için çok memnun kaldım çalıştığım için süt sağıp bırakıyordum 20 ay aldı oğlum anne sütünü, birde bu biraz durumla alakalı oluyor ben doğuma kadar almamıştım ama çocuk ilk doğduğunda sütü alamıyor tabi sonra eşim hastaneden çıkıp almıştı, bi arkadaşım da doğum öncesi aldı ama hiç sütü gelmediKızlar göğüs pompası elektrikli mi manuel mi sizce ?
Hayırlı olsun ne güzel bende bi kız bi erkek istiyorumKızlar bende bugün doktora gittim 14+6 olduk, bir oğlum vardı şimdi kızım olacakmış inşallah
Bence çok gerekli oluyor.İlk zamanlar süt hemen artmayabiliyor onun için bol bol emzirmek ve sağmak gerekiyor.Ya da tam tersi bazen süt çok artıyor mastite yol açıyor o zaman yine bebek memeyi tam boşaltmadığı için sağarak boşaltmak gerekiyor mecburen.Manuelle çok uğraşırsınız bence elektrikli alın.medelayı tavsiye ederim, daha uygun isterseniz lansinohKızlar göğüs pompası elektrikli mi manuel mi sizce ?
Çoğu ihtiyaç ertelenebilir ama sağma makinesi önemliydi benim içinYani her şey yolunda giderse doğumdan sonra 4 ay sonra dönerim
Sonra da 6 ay yarım gün gibi o kadar ihtiyaç oluyor mu ki
Tabi dediğiniz gibi sütün durumuna da bağlı insallah sütüm olur
Yukarıda profil fotoğrafına tıkla sağda favoriler var canım oradaKızlar kaydettiğimiz konulara nerden bakıyoruz
Bütün eczanelerde satılıyor. İhtiyaç halinde hemen alınabilir. Bence hiçbirini alma, ihtiyaç olmazsa boş yere para vermemiş olursun.Kızlar göğüs pompası elektrikli mi manuel mi sizce ?
Son bir ay muayenelerde izmirde olurum öncesinde ingilterede olacağım :) evet portsmouthdayımİnşallah Allah gönlüne göre versin. Yalan yok benim gönlümden 1 kız 1 erkek geçiyordu eşim hep 2 kız istiyordu , onun istediği oldusağlıklı olsunlar hayırlı evlat olsunlar da başka bir şey önemli değil
Muayeneleri de mi izmir de olacaksınız yoksa sadece doğum mu ? İngiltere’de yaşıyorsunuz galiba ondan sordum
Gebelikte tetanos aşısı yapılıyor mu Almanya'da da. Bir de şeker yüklemesi var mı ?Siz hangi ülkedeydiniz? Ben almanyadayım burda baya aşı var. Hatta eşime yapacakları boğmaca aşısı falan da var. Boğmaca evde babaanne anneanne kim varsa herkese yapmaya çalışıyolar hattaEn çok kızamıkçık aşısını önemsiyolar. Hepatit vs onlara da baktılar. Buranın takibi genel olarak türkiyeye benziyor gibi bence
Yarım gün olunca ihtiyaç olur canım çocuğu emzirip çıkarsın kalan sütleri de sağıp dolaba koyarsın, işe gidip gelme 6saati buluyor çocuk hemen acıkıyor, anne sütü sindirimi çok çabuk olduğundan, kayınvalidem derdi senin süt olmasa durmuyor diye, sonra zaten ek gıdalarla birlikte tam zamanlı çalışmada yine ara ara sağdığın sütlerden verirler kim bakacaksa artıkYani her şey yolunda giderse doğumdan sonra 4 ay sonra dönerim
Sonra da 6 ay yarım gün gibi o kadar ihtiyaç oluyor mu ki
Tabi dediğiniz gibi sütün durumuna da bağlı insallah sütüm olur
Gebelikte tetanos yapılıyor canım sanırım 20li haftalardaydı benim yaptıklarındaGebelikte tetanos aşısı yapılıyor mu Almanya'da da. Bir de şeker yüklemesi var mı ?
Eğer özel muayenehaneye gitmek isterseniz Ali Öner Erdoğdu yu öneririm. Hastaneye gitmek isterseniz medicana da Mustafa Melih Erkan ı öneririm. İkisi de çok başarılı doktorlar.Son bir ay muayenelerde izmirde olurum öncesinde ingilterede olacağım :) evet portsmouthdayım
Siz de almanyadasınız sanırım.Gebelikte tetanos yapılıyor canım sanırım 20li haftalardaydı benim yaptıklarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?