- 2 Ekim 2022
- 1.218
- 998
- 53
- 29
Aynen bende oyle. Daha cok sola yatmaya calisiyorum amma uyuduktan sonra degisiyor. Geceler hep uyanip yerimi duzeltiyorum amma yine ayni sey oluyorKızlar her sabah-gece uyandığımda kendimi sırt üstü yatmış buluyorum, halbuki sağa veya sola doğru yatıyorum akşamdan. Benim gibi böyle uyanan var mı? Napsak? Zararlı mı?
Grip ve boğmaca kesin tavsiye edilenler tetanos ise isteğe bağlı. Burda hastane dışı doğum çok yaygın olmadığı için planlı gebeliklerde bunu anneye bırakıyolar ama yapılabilir. Benim yakın zamanda var oyüzden yapılmayacak.Gebelikte tetanos aşısı yapılıyor mu Almanya'da da. Bir de şeker yüklemesi var mı ?
Bende sırt üstü yatarken buluyorum kendimiAynen bende oyle. Daha cok sola yatmaya calisiyorum amma uyuduktan sonra degisiyor. Geceler hep uyanip yerimi duzeltiyorum amma yine ayni sey oluyor
Hangisini beğendin canım canlı gördün müKızlar Kraft in anne bebek çantasına bayıldım
Hangisi acaba link var mıKızlar Kraft in anne bebek çantasına bayıldım
Saga pek yatmamaya calisKızlar her sabah-gece uyandığımda kendimi sırt üstü yatmış buluyorum, halbuki sağa veya sola doğru yatıyorum akşamdan. Benim gibi böyle uyanan var mı? Napsak? Zararlı mı?
Bende sağa yatmaya alışkınım sol tarafıma yatınca kalbim sıkışıyor bu sola yatma olayı kafama yatmadı benim yaBen hep sağa yatıyorum sol tarafıma yatınca nefes alamıyorum alışkanlık olmuş hep sağ tarafa yatmak birde nefes alamadığım için hep sağıma yatıyorumçok mu büyük problem sağa yatmak
Aynen benimdeBende sağa yatmaya alışkınım sol tarafıma yatınca kalbim sıkışıyor bu sola yatma olayı kafama yatmadı benim ya
Ne kadar süre oldu sizin tetonoz aşısı benim 5 yıl oldu ve 2 doz vurulmuştur tekrar vurulmam gerekecek mi acaba merak ediyorum sağlık ocağı da aramadiGrip ve boğmaca kesin tavsiye edilenler tetanos ise isteğe bağlı. Burda hastane dışı doğum çok yaygın olmadığı için planlı gebeliklerde bunu anneye bırakıyolar ama yapılabilir. Benim yakın zamanda var oyüzden yapılmayacak.
Şeker testini kesinlikle istiyolar rutinde var. Aşıları genel olarak çok seviyolar. Zaten bazı sektörlerde aşısız çalışmak yasak.
Benim iki sene olmamistir bile. Sokaktaki kedilerle hasir nesir oldugum icin sik sik vurdurdum ben. Yanlis bilmiyprsam 2 doz varsa 3 yil 3 doz varsa 5 yil koruyor. Ben 4 doz oldum sanirimNe kadar süre oldu sizin tetonoz aşısı benim 5 yıl oldu ve 2 doz vurulmuştur tekrar vurulmam gerekecek mi acaba merak ediyorum sağlık ocağı da aramadi
Benim vurulmam gerekiyor o zaman sağlık ocağı 3 doz olarak biliyorsa çağırmamistir muhtemelen ben kendim bir gideyim 18. Haftalarda sonraBenim iki sene olmamistir bile. Sokaktaki kedilerle hasir nesir oldugum icin sik sik vurdurdum ben. Yanlis bilmiyprsam 2 doz varsa 3 yil 3 doz varsa 5 yil koruyor. Ben 4 doz oldum sanirim
Şundan aldımHangisi acaba link var mı
Canlı görmedim maalesef yaşadığım şehir gereği bütün ürünleri internetten alıyorum videolarını açıp izliyorum ordan görüyorumHangisini beğendin canım canlı gördün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?