2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kızlar her sabah-gece uyandığımda kendimi sırt üstü yatmış buluyorum, halbuki sağa veya sola doğru yatıyorum akşamdan. Benim gibi böyle uyanan var mı? Napsak? Zararlı mı?
Aynen bende oyle. Daha cok sola yatmaya calisiyorum amma uyuduktan sonra degisiyor. Geceler hep uyanip yerimi duzeltiyorum amma yine ayni sey oluyor

Gebelikte tetanos aşısı yapılıyor mu Almanya'da da. Bir de şeker yüklemesi var mı ?
Grip ve boğmaca kesin tavsiye edilenler tetanos ise isteğe bağlı. Burda hastane dışı doğum çok yaygın olmadığı için planlı gebeliklerde bunu anneye bırakıyolar ama yapılabilir. Benim yakın zamanda var oyüzden yapılmayacak.
Şeker testini kesinlikle istiyolar rutinde var. Aşıları genel olarak çok seviyolar. Zaten bazı sektörlerde aşısız çalışmak yasak.

Kızlar her sabah-gece uyandığımda kendimi sırt üstü yatmış buluyorum, halbuki sağa veya sola doğru yatıyorum akşamdan. Benim gibi böyle uyanan var mı? Napsak? Zararlı mı?
Saga pek yatmamaya calis
Plesentaya baski oluyormus kan akisi acisindan
Gerci bende hep sola yatiyorum uyandigimda ya sirtustu yatmis oluyorum ya da saga tarafa dogru ama makul olan sol tarafmis

Ben hep sağa yatıyorum sol tarafıma yatınca nefes alamıyorum alışkanlık olmuş hep sağ tarafa yatmak birde nefes alamadığım için hep sağıma yatıyorum çok mu büyük problem sağa yatmak

Arkadaşlar ben yatakta kırk kere dönüyorum ve çoğu kez yüzüstü buluyorum kendimi hiç sabit yatamıyorum bacaklarıma kramp giriyor sürekli

Ben hep sağa yatıyorum sol tarafıma yatınca nefes alamıyorum alışkanlık olmuş hep sağ tarafa yatmak birde nefes alamadığım için hep sağıma yatıyorum çok mu büyük problem sağa yatmak
Bende sağa yatmaya alışkınım sol tarafıma yatınca kalbim sıkışıyor bu sola yatma olayı kafama yatmadı benim ya

Ne kadar süre oldu sizin tetonoz aşısı benim 5 yıl oldu ve 2 doz vurulmuştur tekrar vurulmam gerekecek mi acaba merak ediyorum sağlık ocağı da aramadi

Kızlar ben geldim. 12+4 haftalığım. Şubat son haftası martın ilk haftası tahmini doğum. Mart grubundaydım buraya da geleyim dedim. Beni de ekler misiniz sat 31.05 di :))

Ne kadar süre oldu sizin tetonoz aşısı benim 5 yıl oldu ve 2 doz vurulmuştur tekrar vurulmam gerekecek mi acaba merak ediyorum sağlık ocağı da aramadi
Benim iki sene olmamistir bile. Sokaktaki kedilerle hasir nesir oldugum icin sik sik vurdurdum ben. Yanlis bilmiyprsam 2 doz varsa 3 yil 3 doz varsa 5 yil koruyor. Ben 4 doz oldum sanirim

Benim iki sene olmamistir bile. Sokaktaki kedilerle hasir nesir oldugum icin sik sik vurdurdum ben. Yanlis bilmiyprsam 2 doz varsa 3 yil 3 doz varsa 5 yil koruyor. Ben 4 doz oldum sanirim
Benim vurulmam gerekiyor o zaman sağlık ocağı 3 doz olarak biliyorsa çağırmamistir muhtemelen ben kendim bir gideyim 18. Haftalarda sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…