- 15 Mart 2023
- 1.862
- 1.350
- 53
Bunu dün civilde gördüm baya iyiydi 900₺ di.Şundan aldım
Bunu bende beğeniyorum. Skiphop markasının muadili. Hatta arkadaşıma hediye almıştım hamileyken , canlısı da güzel. Skip hop 3700 lira Kraft olan 800-900 e bulunabiliyor.Şundan aldım
HoşgeldinizKızlar ben geldim. 12+4 haftalığım. Şubat son haftası martın ilk haftası tahmini doğum.Mart grubundaydım buraya da geleyim dedim. Beni de ekler misiniz sat 31.05 di :))
Yaa nerede bakabiliriz e bebekte var mı acaba nerden aldın canım bebek arabasınıBunu dün civilde gördüm baya iyiydi 900₺ di.
Kraft Bilbao kabin boy bebek arabası aldım, baya pratik sürüşü vs güzeldi
Sıkıntı yoktur canım bir dahakine tatlı çikolata ye giderken kalbi atıyorsa sorun yok bebekler cok uyur demişti doktorumya kızlar dün ultrasonda bebeğim yüz üstü ve hareketsizdi çok korktum doktor dinleniyor dedi kalbi de çok şükür atıyordu ama onu öyle hareketsiz görmek beni çok korkuttu aklım hala onda. Acaba iyi mi bi sıkıntı yoktur inşallah
14 haftalık bebekler de uyur mu ya çok şaşırdım çok küçükler çünküSıkıntı yoktur canım bir dahakine tatlı çikolata ye giderken kalbi atıyorsa sorun yok bebekler cok uyur demişti doktorum
Aç gitmiştim canım sabah uyanıp da, ondandır belkiSıkıntı yoktur canım bir dahakine tatlı çikolata ye giderken kalbi atıyorsa sorun yok bebekler cok uyur demişti doktorum
Son adet tarihiniz
Yaşınız
Kaçıncı cocuk
Yaşadığı şehri (isteğe bağlı)
Keseyi kaçıncı haftada gördünüz kalp atışı kaçıncı haftada gördünüz
Tüm bilgileri tek seferde yazarsanız tabloya ekleyeyim
Doktor ölçümlerini vs yapmıştır zaten kalp atışını da görmüş bir sıkıntı olsa zaten belirtirdi dinleniyordur çok yoruluyorlar yaya kızlar dün ultrasonda bebeğim yüz üstü ve hareketsizdi çok korktum doktor dinleniyor dedi kalbi de çok şükür atıyordu ama onu öyle hareketsiz görmek beni çok korkuttu aklım hala onda. Acaba iyi mi bi sıkıntı yoktur inşallah
Bende kraft travel Napoli almıştım kraft in bebek arabaları çok güzellerBunu dün civilde gördüm baya iyiydi 900₺ di.
Kraft Bilbao kabin boy bebek arabası aldım, baya pratik sürüşü vs güzeldi
evet en iyi marka oymuş ama açıkçası 3 bin küsür vermek istemedim kraft inkini de beğendim kaliteli bi markaymis da en çok kullanılanlar arasında da var fiyatı da uygunBunu bende beğeniyorum. Skiphop markasının muadili. Hatta arkadaşıma hediye almıştım hamileyken , canlısı da güzel. Skip hop 3700 lira Kraft olan 800-900 e bulunabiliyor.
Kafanıza takmayın insallah iyidirya kızlar dün ultrasonda bebeğim yüz üstü ve hareketsizdi çok korktum doktor dinleniyor dedi kalbi de çok şükür atıyordu ama onu öyle hareketsiz görmek beni çok korkuttu aklım hala onda. Acaba iyi mi bi sıkıntı yoktur inşallah
Cnm bir skntin olmazsa rahat ol inşallah birsey olmaz Allah in izniyleKızlar bende dün bugün iki gündür evi topladım dağılmıştı
Kargoları falan
Evin tozunu aldim vileda yaptım sizce böyle işleri yapmamızda Sknti olur mu ben ilk defa yaptım ama yaparken de kafama takıldı
Ben de tam tersi sağ tarafa yatmanın daha iyi olduğunu duyuyorum sık sık. Sol taraf kalbi sıkıştırıyor. Sağ tarafın uykusu daha rahat ve sağlıklıymış.Saga pek yatmamaya calis
Plesentaya baski oluyormus kan akisi acisindan
Gerci bende hep sola yatiyorum uyandigimda ya sirtustu yatmis oluyorum ya da saga tarafa dogruama makul olan sol tarafmis
Yok neden sıkıntı olsun ki. Tam tersi hareketsiz kalmak daha sıkıntılı. Annelerimiz nenelerimiz o kadar çalışmışlar karınları burnundaykenKızlar bende dün bugün iki gündür evi topladım dağılmıştı
Kargoları falan
Evin tozunu aldim vileda yaptım sizce böyle işleri yapmamızda Sknti olur mu ben ilk defa yaptım ama yaparken de kafama takıldı
Sağ tarafa yatmak her insan için faydalı canım.Ben de tam tersi sağ tarafa yatmanın daha iyi olduğunu duyuyorum sık sık. Sol taraf kalbi sıkıştırıyor. Sağ tarafın uykusu daha rahat ve sağlıklıymış.
Civilden aldım ben, kabin boy ama yenidoğana uyumlu çift yön değil ama zaten Şubat'ta doğacağı için kış olacak benim arabayı kullanmam en az 3ay sonra diye onu çok önemsemedim.. ayrıca puset olacak hastane çıkışı va için de onu kullanırız dedimYaa nerede bakabiliriz e bebekte var mı acaba nerden aldın canım bebek arabasını
Ve yenidoğan da yatabiliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?