- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
Evettt baya iyi gerçektenBende kraft travel Napoli almıştım kraft in bebek arabaları çok güzeller
Güle güle kullanin
Evet bende babymal dan aldım 900 Hepsiburada Trendyol Beymen.com da falan da 1300 du
Bende bugün evi süpürdüm , Vileda yaptım banyoyu vs yıkadım.. yani çok kasmadiktan sonra bı sorun olacağını sanmıyorum..Kızlar bende dün bugün iki gündür evi topladım dağılmıştı
Kargoları falan
Evin tozunu aldim vileda yaptım sizce böyle işleri yapmamızda Sknti olur mu ben ilk defa yaptım ama yaparken de kafama takıldı
Canim bendede oyle bisey var yatakta donunce falan sanki gaz sancisi gibide amma degilde. Donunce haraket edince hep biseyler hiss ediyorum karnimda kasigimda regl gibide degil garip bisey anlayamiyorum nedirKızlar size bir şey sorucam bu biraz tedirgin ediyor beni
Bazı zamanlar kasıklarım aşırı hassas ama ağrı gibi değil hep yattıgım için ayaga kalkarken kasıklarımda garip bi his var rahatsız edici bacaklarımı kendime çekerken yatakta dönerkende bu hissi yaşıyorum ve bu beni korkutuyor sanki kasıklarımı sıkıştırıyormusum gibi çok garip bir his ve rahatsız edici
Evet bende tam tarif edemiyorum çok garip bir hisCanim bendede oyle bisey var yatakta donunce falan sanki gaz sancisi gibide amma degilde. Donunce haraket edince hep biseyler hiss ediyorum karnimda kasigimda regl gibide degil garip bisey anlayamiyorum nedir
Evet sola yatinca da bi daral geliyorBen de tam tersi sağ tarafa yatmanın daha iyi olduğunu duyuyorum sık sık. Sol taraf kalbi sıkıştırıyor. Sağ tarafın uykusu daha rahat ve sağlıklıymış.
Korkma canim aynı şekilde bende de var kalkarken bacaklarımı uzatırken,oksururken,hapsururken vs çok hassas ilk gebeligimden de hatırlıyorum aynı sekildeydi bir rahat ettiğim pozisyon sağa sola dönüp bacaklarıma kendime çektiğim pozisyonKızlar size bir şey sorucam bu biraz tedirgin ediyor beni
Bazı zamanlar kasıklarım aşırı hassas ama ağrı gibi değil hep yattıgım için ayaga kalkarken kasıklarımda garip bi his var rahatsız edici bacaklarımı kendime çekerken yatakta dönerkende bu hissi yaşıyorum ve bu beni korkutuyor sanki kasıklarımı sıkıştırıyormusum gibi çok garip bir his ve rahatsız edici
Acaba neden oluyor sebebini bir bilsekEvet bende tam tarif edemiyorum çok garip bir his
Acaba bir tek bende mi oluyor diye korkmuştum
Rahatladım valla kızlar dedim acaba dikiş tutmadıda bi terslik felanmı var baya korktum vallahKorkma canim aynı şekilde bende de var kalkarken bacaklarımı uzatırken,oksururken,hapsururken vs çok hassas ilk gebeligimden de hatırlıyorum aynı sekildeydi bir rahat ettiğim pozisyon sağa sola dönüp bacaklarıma kendime çektiğim pozisyon
hiç bilmiyorum canım bu nasıl doktora anlatılır onu bile bilmiyorumAcaba neden oluyor sebebini bir bilsek
Çok teşekkür ederim insallahCnm bir skntin olmazsa rahat ol inşallah birsey olmaz Allah in izniyle
Çok tesekkur ederimYok neden sıkıntı olsun ki. Tam tersi hareketsiz kalmak daha sıkıntılı. Annelerimiz nenelerimiz o kadar çalışmışlar karınları burnundaykenMerak etmeyin hiç bişey olmaz
Ohh ya bende yapmaktan tarafım çok yormadan yıpratmadan sonuçta hareketsiz kalmaktan iyidirBende bugün evi süpürdüm , Vileda yaptım banyoyu vs yıkadım.. yani çok kasmadiktan sonra bı sorun olacağını sanmıyorum..
Bende kasik değil de suprapubik dediğimiz yerde gerilme gibi bi ağrı hissediyorum sanki rahmim büyüyor gibi geliyor banaCanim bendede oyle bisey var yatakta donunce falan sanki gaz sancisi gibide amma degilde. Donunce haraket edince hep biseyler hiss ediyorum karnimda kasigimda regl gibide degil garip bisey anlayamiyorum nedir
Evet ya doktor “yine ne diyor bu “ diyecek bana. Sen nasildin dikis yerlerin agriyor mu yine?hiç bilmiyorum canım bu nasıl doktora anlatılır onu bile bilmiyorum
Şükür artık dikişlerimde ağrı yok, kanamamda geçti ama fitil koyarken dikişlerim elime geliyorEvet ya doktor “yine ne diyor bu “ diyecek bana. Sen nasildin dikis yerlerin agriyor mu yine?
Yok yok hiç merak etme kötüyü düşünüp de kötüyü çağırma hiçbir sorun olmadan Allahin izniyle alacaksın kucağına inşallah bebişiniRahatladım valla kızlar dedim acaba dikiş tutmadıda bi terslik felanmı var baya korktum vallahçok teşekkürler cevap verdiğiniz için
Aminn inşallah canımYok yok hiç merak etme kötüyü düşünüp de kötüyü çağırma hiçbir sorun olmadan Allahin izniyle alacaksın kucağına inşallah bebişini
Çok enerjik bir grup olduKizlarrr burası iyi ki var
Ben hekimim ama uzmanlık alanım kadin doğuma o kadar uzak ki
Ayrıca çok da obsesif bi tipimdir tipik başak
Burası bana çok iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?