2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Bende kraft travel Napoli almıştım kraft in bebek arabaları çok güzeller
Güle güle kullanin
Evet bende babymal dan aldım 900 Hepsiburada Trendyol Beymen.com da falan da 1300 du
Evettt baya iyi gerçekten
Hepimiz sağlıkla kullanalım inşallah..
Evet dün civilde de 900du.
İnternette daha pahalı çantalar aynen

Bende bugün evi süpürdüm , Vileda yaptım banyoyu vs yıkadım.. yani çok kasmadiktan sonra bı sorun olacağını sanmıyorum..

Kızlar size bir şey sorucam bu biraz tedirgin ediyor beni
Bazı zamanlar kasıklarım aşırı hassas ama ağrı gibi değil hep yattıgım için ayaga kalkarken kasıklarımda garip bi his var rahatsız edici bacaklarımı kendime çekerken yatakta dönerkende bu hissi yaşıyorum ve bu beni korkutuyor sanki kasıklarımı sıkıştırıyormusum gibi çok garip bir his ve rahatsız edici

Canim bendede oyle bisey var yatakta donunce falan sanki gaz sancisi gibide amma degilde. Donunce haraket edince hep biseyler hiss ediyorum karnimda kasigimda regl gibide degil garip bisey anlayamiyorum nedir

Canim bendede oyle bisey var yatakta donunce falan sanki gaz sancisi gibide amma degilde. Donunce haraket edince hep biseyler hiss ediyorum karnimda kasigimda regl gibide degil garip bisey anlayamiyorum nedir
Evet bende tam tarif edemiyorum çok garip bir his
Acaba bir tek bende mi oluyor diye korkmuştum

Ben de tam tersi sağ tarafa yatmanın daha iyi olduğunu duyuyorum sık sık. Sol taraf kalbi sıkıştırıyor. Sağ tarafın uykusu daha rahat ve sağlıklıymış.
Evet sola yatinca da bi daral geliyor
Ama sagda plesanta varmis baski yapmamak gerekiyormus diye okudum cok kez surekli de ayni yone yatilmiyor ki iste

Korkma canim aynı şekilde bende de var kalkarken bacaklarımı uzatırken,oksururken,hapsururken vs çok hassas ilk gebeligimden de hatırlıyorum aynı sekildeydi bir rahat ettiğim pozisyon sağa sola dönüp bacaklarıma kendime çektiğim pozisyon

Rahatladım valla kızlar dedim acaba dikiş tutmadıda bi terslik felanmı var baya korktum vallah çok teşekkürler cevap verdiğiniz için

Bende kasik değil de suprapubik dediğimiz yerde gerilme gibi bi ağrı hissediyorum sanki rahmim büyüyor gibi geliyor bana

Evet ya doktor “yine ne diyor bu “ diyecek bana. Sen nasildin dikis yerlerin agriyor mu yine?
Şükür artık dikişlerimde ağrı yok, kanamamda geçti ama fitil koyarken dikişlerim elime geliyor
Yatmaktan kafayı yemek üzereyim 2,5 aydır sadece doktora giderken dısarı çıktım zaten hastanede 5 dklık mesafede bu sene yaz mevsimini görmeden geçirdim çarşamba randevum var dikişlerime bakılcak umarım güzel haberler alırım

Rahatladım valla kızlar dedim acaba dikiş tutmadıda bi terslik felanmı var baya korktum vallah çok teşekkürler cevap verdiğiniz için
Yok yok hiç merak etme kötüyü düşünüp de kötüyü çağırma hiçbir sorun olmadan Allahin izniyle alacaksın kucağına inşallah bebişini

Kizlarrr burası iyi ki var
Ben hekimim ama uzmanlık alanım kadin doğuma o kadar uzak ki
Ayrıca çok da obsesif bi tipimdir tipik başak
Burası bana çok iyi geliyor
Çok enerjik bir grup oldu
Sanki hepinizi tanıyor gibiyim ben de cokkk rahatlıyorum burada
Muhtemelen burası olmasaydı çok endişeli geçerdi benim için anksiyete olduğum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…