2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
İnsallah size her aklıma geldiğinizde dua ediyorum insallah çok güzel sağlıkla sonuçlanacak

Birazdan çocuk odasını toplamaya girişcez psikolojim bozuldu tüm ardiye orda

Kızlar maalesef bu haftasonu temizlik yapınca kafamda sorular lavaboyu asperox la yıkadım
Klozetin içine de azıcık bu klasik temizleme şeylerinden sktim biraz sa çamaşır suyu döktüm sizce bi şey olur mu ? Aşırı maruz kalmadığımı düşünüyorum asperoxun kokusunu bile almadım ellerimi de yıkadım güzelce ama size yine de sormak istedim

Hepimiz yapıyoruz canim keşke yapmasak ben kimyasal kullanırken maske takıyorum havalandırma pencerelerini aciyorum birsey olmaz inşallah

Bende yaptım mecburen yapılıyor ya..
Çok solumadim ama WC vs mecburen yıkanıyor her gün

Eşim n95 dedikleri maskeden aldı bana onu takıp yapıyorum çamaşır suyu kireç çözücü vs kullancağımda

Kızlar selam. Sizce 15 gün boyunca bulantı yapmayan progestan 15 günün sonunda bulantı yapar mı ? Hiç bulantım yoktu uzun süredir . 15+4 oldum ama 3 gündür sürekli midem bulanıyor ilaç etkisini geç göstermiş olabilir mi?

Bende yapıyorum canım mecburen çok solumamaya çalışıyorum ama umarım bir şey olmaz

Çok normal canım muayene araları uzun insan ister istemez tedirgin oluyor ama bir risk yoksa normal aralıklar bunlar olumsuz düşünme ben de en son 12+6 gittim bir sonraki 16 arada uzun zaman oluyor heralde 16 da gidince bir sonraki detaylı ultrason zamanı olur benim icin

Kötü düşünmeyin . Demekki gebeliğiniz sağlıklı ilerliyor ki doktor ayda bir gelin demiş. Herhangi bir sorun yaşarsanız kanama, ağrı , grip gibi zaten kendiniz gününüz gelmeden gidersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…