İnsallah size her aklıma geldiğinizde dua ediyorum insallah çok güzel sağlıkla sonuçlanacakŞükür artık dikişlerimde ağrı yok, kanamamda geçti ama fitil koyarken dikişlerim elime geliyor
Yatmaktan kafayı yemek üzereyim 2,5 aydır sadece doktora giderken dısarı çıktım zaten hastanede 5 dklık mesafede bu sene yaz mevsimini görmeden geçirdimçarşamba randevum var dikişlerime bakılcak umarım güzel haberler alırım
Kolay gelsin bende bu hafta sonu hiç durmadımBirazdan çocuk odasını toplamaya girişcezpsikolojim bozuldu tüm ardiye orda
Allah razı olsun canım aklına gelmem bana dualarında yer vermen beni çok mutlu ettiİnsallah size her aklıma geldiğinizde dua ediyorum insallah çok güzel sağlıkla sonuçlanacak
Aynen çok yormadan yapılabilir canım.aylardir bişey yapmadım esimdeydi işlerOhh ya bende yapmaktan tarafım çok yormadan yıpratmadan sonuçta hareketsiz kalmaktan iyidir
Hepimiz yapıyoruzKızlar maalesef bu haftasonu temizlik yapınca kafamda sorular lavaboyu asperox la yıkadım
Klozetin içine de azıcık bu klasik temizleme şeylerinden sktim biraz sa çamaşır suyu döktüm sizce bi şey olur mu ? Aşırı maruz kalmadığımı düşünüyorum asperoxun kokusunu bile almadım ellerimi de yıkadım güzelce ama size yine de sormak istedim
Ay bizim çocuk odası da ütü odasıBirazdan çocuk odasını toplamaya girişcezpsikolojim bozuldu tüm ardiye orda
Bende yaptım mecburen yapılıyor ya..Kızlar maalesef bu haftasonu temizlik yapınca kafamda sorular lavaboyu asperox la yıkadım
Klozetin içine de azıcık bu klasik temizleme şeylerinden sktim biraz sa çamaşır suyu döktüm sizce bi şey olur mu ? Aşırı maruz kalmadığımı düşünüyorum asperoxun kokusunu bile almadım ellerimi de yıkadım güzelce ama size yine de sormak istedim
Kolay gelsin odanın bebisinin odasi olacağını sonra mis gibi bebek eşyalarıyla dolacagini düşünürsen manevi olarak kolaylaşır işinBirazdan çocuk odasını toplamaya girişcezpsikolojim bozuldu tüm ardiye orda
Kolay gelsin iyi cesaret etmişsin bizim bebiş odası da darmadağınık ne zaman el atarım bilmiyorumBirazdan çocuk odasını toplamaya girişcezpsikolojim bozuldu tüm ardiye orda
Eşim n95 dedikleri maskeden aldı bana onu takıp yapıyorum çamaşır suyu kireç çözücü vs kullancağımdaKızlar maalesef bu haftasonu temizlik yapınca kafamda sorular lavaboyu asperox la yıkadım
Bende yapıyorum canım mecburen çok solumamaya çalışıyorum ama umarım bir şey olmazKızlar maalesef bu haftasonu temizlik yapınca kafamda sorular lavaboyu asperox la yıkadım
Çok normal canım muayene araları uzun insan ister istemez tedirgin oluyorBir de acaba gebelik sadece bende mi anksiyete oluşturdu . 12. Haftadan sonra doktor ayda bir gelmen yeterli olur dedi yaklaşık 3 haftadır gitmiyorum doktora ama bebeğim iyi mi kötü mü sürekli bunu düşünmekten kafayı yiyecekmiş gibiyim
Kötü düşünmeyin . Demekki gebeliğiniz sağlıklı ilerliyor ki doktor ayda bir gelin demiş. Herhangi bir sorun yaşarsanız kanama, ağrı , grip gibi zaten kendiniz gününüz gelmeden gidersiniz.Bir de acaba gebelik sadece bende mi anksiyete oluşturdu . 12. Haftadan sonra doktor ayda bir gelmen yeterli olur dedi yaklaşık 3 haftadır gitmiyorum doktora ama bebeğim iyi mi kötü mü sürekli bunu düşünmekten kafayı yiyecekmiş gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?