2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Cok sukur merak etme insallah guzel haberler alirsin. Benim mesela kanama alanim falan yoktu amma bende bu yaz cok tatil yapmadim evde oldum 2-3 gunluk falan yaptim denize girdim o kadar napalim bu yazimizi bebeklerimize verdik onlar iyi olsunlarda senin durumunda olan bazi arkadaslarim vardi onlarda oyle aylarca serklaj yatakta gecirdiler cok sukur sag salim dogdu bebekleri sende sonu hayirli olucaktir

Kizlarrr burası iyi ki var
Ben hekimim ama uzmanlık alanım kadin doğuma o kadar uzak ki
Ayrıca çok da obsesif bi tipimdir tipik başak
Burası bana çok iyi geliyor
Evet ya bende cok evhamli bi adamin annemler esim bide siz her seyisorup sorup duruyorum ay karnim neden buyumedi oyle oldu soyle oldu. Esime diyorum turk kizlar var bi grupta onlarla konusuyorum hep. Kendisine bisey sorunca evham yapinca “turk kizlardan sor ne diyolar “ soyluyor bana bazen yazmasamda buraya tum mesajlarinizi okuyorum yetistirip yazamiyorum her kese

Kötü düşünmeyin . Demekki gebeliğiniz sağlıklı ilerliyor ki doktor ayda bir gelin demiş. Herhangi bir sorun yaşarsanız kanama, ağrı , grip gibi zaten kendiniz gününüz gelmeden gidersiniz.
Doğru diyorsunuz eşimde böyle rahatlatmaya çalışıyor . Keşke evde bir ultrason cihazm olsaydı diyorum

Evet sola yatinca da bi daral geliyor
Ama sagda plesanta varmis baski yapmamak gerekiyormus diye okudum cok kez surekli de ayni yone yatilmiyor ki iste
Tabi canım sürekli aynı yöne yatılmaz insan ister istemez dönüyor

Benim de aynı öyle olacak büyük ihtimalle . Daha bebişler doğmadan panik hali başladı valla

Inanki bak bu yaz benim için de keyifsizdi bir tat alamadim bulantilardan, kusmalardan zaten hava o kadar sıcak ki her şey bana kokuyor nemli nemli geliyor evim evim güzel evim diyorum yatiyorum bebis gelince bir de uslu uyumlu bir minnoş olursa bol bol onunla gezersin inşallah canim

Once yazdigini cevapliyim. Bende dun buzdolabimi duzenledim durup dururken basima is actim her seyi doktum duzenliyip koydum iki aydir dolaba bakamiyordum. Mutfagi falan temizledim cok ayakuste durdum annem iyidir bisey olmaz 3ayin gecti is gormek haraket etmek iyi gelir riskli bir durum yoksa.
Amma bu temizlik asperoxa falan bisey diyemiyorun solumadiysaniz bisey olmaz bence yinede bir maske falan takin bundan sonra .bende ocagi domolla iyice sprey yapib temizlemek istiyorum ya acaba maske takip yapsammi

Kizlar size bisey sormak istiyorum bizim cocuk odamiz olmayacak. Kendi odamizda bebek kosesi olucak acaba bitane sifonyermi yaptirsak yoxsa komple uzun dolap mi ? Dolap olursa oda cok mu ustumuze gelir daralir diye dusunuyorum.

Kizlar size bisey sormak istiyorum bizim cocuk odamiz olmayacak. Kendi odamizda bebek kosesi olucak acaba bitane sifonyermi yaptirsak yoxsa komple uzun dolap mi ? Dolap olursa oda cok mu ustumuze gelir daralir diye dusunuyorum.
Canım eğer şifonyere sığar ise eşyalar büyük dolaba gerek olmayabilir tamamen yere bağlı..
Benim mesela yatak odasında dolaplık yer yok..
Mecburen küçük bı odam var orayi çocuk odası yapicam dolap ve ileride kullanması için bir yatak düşünüyoruz.. ama odam geniş olsa şimdilik yatak odasında idare ederdim çünkü hemen çocuk odasında yatmayacak bebisler

Bana da fırın için aynı istek geliyor ama durduruyorum kendimiama normal zamanda bile feci tıkardi beni hamileyken gözüm yemiyor açıkçası

Haklısın canım insanın gözünde büyüyor birde şimdi hamilelik zor geçiyor bende şu aralar yapamam malesef bi kaç aya belki düzelirsem el atacam
Duzelirsin inşallah en zor kısmı gitti bir kaç haftaya daha iyi hissedeceğiz diye umuyorum 2.trimester daha rahat geçer normalde

Evet biz sonra tasinicaz insallah o zaman kendi odasi olur bende dolapli sifonyerler gordum bir gozunde askilik vardi belki oylede dusune bilirim

İki kapılı dolap olabilir bence içine bir bölüme çıkma raf yaparsınız hem şifonyer gibi olur hem dolap içine her şeyi alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…