- 2 Ekim 2022
- 1.218
- 998
- 53
- 29
Cok sukur merak etme insallah guzel haberler alirsin. Benim mesela kanama alanim falan yoktu amma bende bu yaz cok tatil yapmadim evde oldum 2-3 gunluk falan yaptim denize girdim o kadar napalim bu yazimizi bebeklerimize verdik onlar iyi olsunlardaŞükür artık dikişlerimde ağrı yok, kanamamda geçti ama fitil koyarken dikişlerim elime geliyor
Yatmaktan kafayı yemek üzereyim 2,5 aydır sadece doktora giderken dısarı çıktım zaten hastanede 5 dklık mesafede bu sene yaz mevsimini görmeden geçirdimçarşamba randevum var dikişlerime bakılcak umarım güzel haberler alırım
O zamana kalma canim daha sonra çok agirlasacagzi kendini iyi hissettiğin bir anda yap ya da bosver eşin yapsinKolay gelsin iyi cesaret etmişsin bizim bebiş odası da darmadağınık ne zaman el atarım bilmiyorumheralde doğuma 10 gün kala
Evet ya bende cok evhamli bi adamin annemler esim bide siz her seyisorup sorup duruyorumKizlarrr burası iyi ki var
Ben hekimim ama uzmanlık alanım kadin doğuma o kadar uzak ki
Ayrıca çok da obsesif bi tipimdir tipik başak
Burası bana çok iyi geliyor
Doğru diyorsunuz eşimde böyle rahatlatmaya çalışıyor . Keşke evde bir ultrason cihazm olsaydı diyorumKötü düşünmeyin . Demekki gebeliğiniz sağlıklı ilerliyor ki doktor ayda bir gelin demiş. Herhangi bir sorun yaşarsanız kanama, ağrı , grip gibi zaten kendiniz gününüz gelmeden gidersiniz.
Tabi canım sürekli aynı yöne yatılmaz insan ister istemez dönüyorEvet sola yatinca da bi daral geliyor
Ama sagda plesanta varmis baski yapmamak gerekiyormus diye okudum cok kezsurekli de ayni yone yatilmiyor ki iste
Anladım canımSağ tarafa yatmak her insan için faydalı canım.
Ama hamileler için sola yatış bebek için daha sağlıklıymış plesantaya baskı yapmıyormusuz.
Benim de aynı öyle olacak büyük ihtimalle . Daha bebişler doğmadan panik hali başladı vallaÇok normal canım muayene araları uzun insan ister istemez tedirgin oluyorama bir risk yoksa normal aralıklar bunlar olumsuz düşünme ben de en son 12+6 gittim bir sonraki 16 arada uzun zaman oluyor heralde 16 da gidince bir sonraki detaylı ultrason zamanı olur benim icin
Inanki bak bu yaz benim için de keyifsizdi bir tat alamadim bulantilardan, kusmalardan zaten hava o kadar sıcak ki her şey bana kokuyor nemli nemli geliyor evim evim güzel evim diyorum yatiyorum bebis gelince bir de uslu uyumlu bir minnoş olursa bol bol onunla gezersin inşallah canimŞükür artık dikişlerimde ağrı yok, kanamamda geçti ama fitil koyarken dikişlerim elime geliyor
Yatmaktan kafayı yemek üzereyim 2,5 aydır sadece doktora giderken dısarı çıktım zaten hastanede 5 dklık mesafede bu sene yaz mevsimini görmeden geçirdimçarşamba randevum var dikişlerime bakılcak umarım güzel haberler alırım
Once yazdigini cevapliyim. Bende dun buzdolabimi duzenledim durup dururken basima is actim her seyi doktum duzenliyip koydum iki aydir dolaba bakamiyordum. Mutfagi falan temizledim cok ayakuste durdum annem iyidir bisey olmaz 3ayin gecti is gormek haraket etmek iyi gelir riskli bir durum yoksa.Kızlar maalesef bu haftasonu temizlik yapınca kafamda sorular lavaboyu asperox la yıkadım
Klozetin içine de azıcık bu klasik temizleme şeylerinden sktim biraz sa çamaşır suyu döktüm sizce bi şey olur mu ? Aşırı maruz kalmadığımı düşünüyorum asperoxun kokusunu bile almadım ellerimi de yıkadım güzelce ama size yine de sormak istedim
Haklısın canım insanın gözünde büyüyor birde şimdi hamilelik zor geçiyor bende şu aralar yapamam malesef bi kaç aya belki düzelirsem el atacamO zamana kalma canim daha sonra çok agirlasacagzi kendini iyi hissettiğin bir anda yap ya da bosver eşin yapsin
Canım eğer şifonyere sığar ise eşyalar büyük dolaba gerek olmayabilir tamamen yere bağlı..Kizlar size bisey sormak istiyorum bizim cocuk odamiz olmayacak. Kendi odamizda bebek kosesi olucak acaba bitane sifonyermi yaptirsak yoxsa komple uzun dolap mi ? Dolap olursa oda cok mu ustumuze gelir daralir diye dusunuyorum.
Bana da fırın için aynı istek geliyor ama durduruyorum kendimiOnce yazdigini cevapliyim. Bende dun buzdolabimi duzenledim durup dururken basima is actim her seyi doktum duzenliyip koydum iki aydir dolaba bakamiyordum. Mutfagi falan temizledim cok ayakuste durdum annem iyidir bisey olmaz 3ayin gecti is gormek haraket etmek iyi gelir riskli bir durum yoksa.
Amma bu temizlik asperoxa falan bisey diyemiyorun solumadiysaniz bisey olmaz bence yinede bir maske falan takin bundan sonra .bende ocagi domolla iyice sprey yapib temizlemek istiyorum ya acaba maske takip yapsammi
Duzelirsin inşallah en zor kısmı gitti bir kaç haftaya daha iyi hissedeceğiz diye umuyorum 2.trimester daha rahat geçer normaldeHaklısın canım insanın gözünde büyüyor birde şimdi hamilelik zor geçiyor bende şu aralar yapamam malesef bi kaç aya belki düzelirsem el atacam
Evet biz sonra tasinicaz insallah o zaman kendi odasi olurCanım eğer şifonyere sığar ise eşyalar büyük dolaba gerek olmayabilir tamamen yere bağlı..
Benim mesela yatak odasında dolaplık yer yok..
Mecburen küçük bı odam var orayi çocuk odası yapicam dolap ve ileride kullanması için bir yatak düşünüyoruz.. ama odam geniş olsa şimdilik yatak odasında idare ederdim çünkü hemen çocuk odasında yatmayacak bebisler
Evet ya belki anne gelince onada yaptira bilirim amma kendim yapinca daha icim ferahliyor rahatliyor sankiBana da fırın için aynı istek geliyor ama durduruyorum kendimiama normal zamanda bile feci tıkardi beni hamileyken gözüm yemiyor açıkçası
İki kapılı dolap olabilir bence içine bir bölüme çıkma raf yaparsınız hem şifonyer gibi olur hem dolap içine her şeyi alırKizlar size bisey sormak istiyorum bizim cocuk odamiz olmayacak. Kendi odamizda bebek kosesi olucak acaba bitane sifonyermi yaptirsak yoxsa komple uzun dolap mi ? Dolap olursa oda cok mu ustumuze gelir daralir diye dusunuyorum.
NerelerdeydinizSelam kızlaaaaarbayadır yoktum buralarda ah hiç de fark edilmemişim Ne kadar konuşmuşsunuz , hepsini okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?