İnanın bende de var çoğumuzda var kafanıza takmayın hiçBir de acaba gebelik sadece bende mi anksiyete oluşturdu . 12. Haftadan sonra doktor ayda bir gelmen yeterli olur dedi yaklaşık 3 haftadır gitmiyorum doktora ama bebeğim iyi mi kötü mü sürekli bunu düşünmekten kafayı yiyecekmiş gibiyim
Teşekkür ederim cok bende bi dahakine maske takacağım sizde öyle yapın kızlar haklılarOnce yazdigini cevapliyim. Bende dun buzdolabimi duzenledim durup dururken basima is actim her seyi doktum duzenliyip koydum iki aydir dolaba bakamiyordum. Mutfagi falan temizledim cok ayakuste durdum annem iyidir bisey olmaz 3ayin gecti is gormek haraket etmek iyi gelir riskli bir durum yoksa.
Amma bu temizlik asperoxa falan bisey diyemiyorun solumadiysaniz bisey olmaz bence yinede bir maske falan takin bundan sonra .bende ocagi domolla iyice sprey yapib temizlemek istiyorum ya acaba maske takip yapsammi
Bence sizin dolapta yer açın oda çok dar olurKizlar size bisey sormak istiyorum bizim cocuk odamiz olmayacak. Kendi odamizda bebek kosesi olucak acaba bitane sifonyermi yaptirsak yoxsa komple uzun dolap mi ? Dolap olursa oda cok mu ustumuze gelir daralir diye dusunuyorum.
Mükemmel bende kendime liste yapMistim bunun çeyreğiBoyle bisey buldum belki yardimci olur alisveris icin Eki Görüntüle 3292522 Eki Görüntüle 3292521
Sifonyerli besikler var eger park yatak dusunmuyorsan o tarz birsey kurtarici olabilirKizlar size bisey sormak istiyorum bizim cocuk odamiz olmayacak. Kendi odamizda bebek kosesi olucak acaba bitane sifonyermi yaptirsak yoxsa komple uzun dolap mi ? Dolap olursa oda cok mu ustumuze gelir daralir diye dusunuyorum.
Kendimi aşırı yoran bi tatil yaptım geldimNerelerdeydiniz
Ilk 12 hafta ben de böyleydim. Bitkinlik ve halsizlik 13ten itibaren azaldı simdi 14 bitmek üzere daha iyi hissediyorum. Karin batmaları adete benzer agrilar hala var ama bir koltuktan diğer koltuğa yatardım o bitkin hallerim bariz azaldi . İşleri de bölüyorum. Az iş yapip yorulmasam da dinleniyorum. Dinlenip tekrar basliyorum.geceleri tuvalete kalkmaktan uyuyamiyorum sonra butun gunum kotu geciyor. Ayrica boyle karin batmalarim ve vajinada agrim devam ediyor. Sizlere de oluyor mu? Bu bitgin ve halsiz olma durumundan cok bunaldim
Ya peki bu hamileliğin ilk 5. Haftasına kadar yaptığımız temizliklerden bişey olur mu? Ben çok çamaşır suyuna kireç çözücü maruz kalmıştım o zamanlar annemin ve kendi evimi temizlemiltşm bayağı da öksürmüştüm tıkanmıştım. Aklıma geldi şimdiOnce yazdigini cevapliyim. Bende dun buzdolabimi duzenledim durup dururken basima is actim her seyi doktum duzenliyip koydum iki aydir dolaba bakamiyordum. Mutfagi falan temizledim cok ayakuste durdum annem iyidir bisey olmaz 3ayin gecti is gormek haraket etmek iyi gelir riskli bir durum yoksa.
Amma bu temizlik asperoxa falan bisey diyemiyorun solumadiysaniz bisey olmaz bence yinede bir maske falan takin bundan sonra .bende ocagi domolla iyice sprey yapib temizlemek istiyorum ya acaba maske takip yapsammi
Evet ya oyle ola bilir bir tarafindada cekmeceler olur tesekkur ederim fikirleriniz icinİki kapılı dolap olabilir bence içine bir bölüme çıkma raf yaparsınız hem şifonyer gibi olur hem dolap içine her şeyi alır
İlk zamanlar ya hep ya hiç kuralı vardır alınan ilaçlar çekilen röntgenler bile olsa gebelik devam ediyorsa bir sorun olmazYa peki bu hamileliğin ilk 5. Haftasına kadar yaptığımız temizliklerden bişey olur mu? Ben çok çamaşır suyuna kireç çözücü maruz kalmıştım o zamanlar annemin ve kendi evimi temizlemiltşm bayağı da öksürmüştüm tıkanmıştım. Aklıma geldi şimdietkilenmiş midir taa o zaman
Evet boylede ola bilir amma besiyide baska bisey dusunmustum diye kararsiz kaldim ay 9cu aya kadar anca karar vere bilirimSifonyerli besikler var eger park yatak dusunmuyorsan o tarz birsey kurtarici olabilir
Sunun gibi
Eki Görüntüle 3292535
Bende degil bazen gelip gidiyor amma cok az eskisinden cok daha iyiyim artik yemek yapa biliyorum mutfaga giriyorum. Senin organizmandan asilidi.Kızlar hala bulantısı devam eden var mı aranızda? Yarın 16. Haftama giriyorum hala bitmedi kusma bulantı halsizlik devam ediyorgeçmeyecek diye çok korkuyorum
Ozaman yeter canım, hem.minik minik zaten kıyafetleriEvet biz sonra tasinicaz insallah o zaman kendi odasi olurbende dolapli sifonyerler gordum bir gozunde askilik vardi belki oylede dusune bilirim
Bendede oyle. Yalniz kalinca kara kara dusunuyorum acaba nasil iyinu falan diye kafami dagitamiyorum bazen. Bende artik 3-4 haftadir gormuyorum doktor ayda bir geliceksin dedi. Insan cok evhamlaniyor ya ruyalarimda karisti kotu kotu seyler goruyorum kac gundurBir de acaba gebelik sadece bende mi anksiyete oluşturdu . 12. Haftadan sonra doktor ayda bir gelmen yeterli olur dedi yaklaşık 3 haftadır gitmiyorum doktora ama bebeğim iyi mi kötü mü sürekli bunu düşünmekten kafayı yiyecekmiş gibiyim
Seneye bebişlerle tatil yaparız inşallahCok sukur merak etme insallah guzel haberler alirsin. Benim mesela kanama alanim falan yoktu amma bende bu yaz cok tatil yapmadim evde oldum 2-3 gunluk falan yaptim denize girdim o kadar napalim bu yazimizi bebeklerimize verdik onlar iyi olsunlardasenin durumunda olan bazi arkadaslarim vardi onlarda oyle aylarca serklaj yatakta gecirdiler cok sukur sag salim dogdu bebekleri sende sonu hayirli olucaktir
İnşallah canımInanki bak bu yaz benim için de keyifsizdi bir tat alamadim bulantilardan, kusmalardan zaten hava o kadar sıcak ki her şey bana kokuyor nemli nemli geliyor evim evim güzel evim diyorum yatiyorum bebis gelince bir de uslu uyumlu bir minnoş olursa bol bol onunla gezersin inşallah canim
Çok heyecanlı oluyor dimi bu alışverişlerKızlar biz minişin odasını aldıkay çok heyecanlıyım bir an önce gelse de kursam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?