- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Sabahları devam bende deKızlar hala bulantısı devam eden var mı aranızda? Yarın 16. Haftama giriyorum hala bitmedi kusma bulantı halsizlik devam ediyorgeçmeyecek diye çok korkuyorum
Valla ben aceleci davrandım erken gelecekÇok heyecanlı oluyor dimi bu alışverişlerBende aldım doğuma 1.5-2 ay kala gelmesini istedim çok heyecanlıyım Nerden aldın nasıl birşey aldın foto çektiysen atar mısın
Güzel geçtiyse çok iyi yapmışsınızKendimi aşırı yoran bi tatil yaptım geldimSizleri de çok özledim önceden ayarlamıştık yoksa hiç kalkışmazdım. Bir de yurtdışı bir şey olsa nasıl doktora giderim diye içim içimi yedi denize de girdim doktoruma sordum ama sorun olmaz dedi.
Harika gözüküyorValla ben aceleci davrandım erken gelecekay foto çekmedim ya ama dur aldığım yerin internet fotosunu yükleyeyim bakalım kurulunca nasıl olacak şimdiden onu orda düşündükçe kalbim çiçek gibi oluyor
Çok kullanışlı ve çok güzelValla ben aceleci davrandım erken gelecekay foto çekmedim ya ama dur aldığım yerin internet fotosunu yükleyeyim bakalım kurulunca nasıl olacak şimdiden onu orda düşündükçe kalbim çiçek gibi oluyor
Yok Allah korusun bi şey olsa zaten olurduYa peki bu hamileliğin ilk 5. Haftasına kadar yaptığımız temizliklerden bişey olur mu? Ben çok çamaşır suyuna kireç çözücü maruz kalmıştım o zamanlar annemin ve kendi evimi temizlemiltşm bayağı da öksürmüştüm tıkanmıştım. Aklıma geldi şimdietkilenmiş midir taa o zaman
Ayyy Asil geliyorrrrrEvet kızlar.. İsim krizimiz vardı (kayınvalidem küçük yaşta vefat etmiş kardeşinin adını koymak istiyordu, ölmüş birinin adını koymak asla istemiyordum) an itibari ile çözüldü. Eşime azıcık sinirliydim, kendini affettirmek için istediğim ismi şöyle bir sürprizle koydu
Bazı günler çok kötü bulantı şişkinlik halsizlik ve karin ağrılarım oluyor ama eskiye göre azaldıKızlar hala bulantısı devam eden var mı aranızda? Yarın 16. Haftama giriyorum hala bitmedi kusma bulantı halsizlik devam ediyorgeçmeyecek diye çok korkuyorum
Ben hala iş yapamıyorum malesef çok zorlanıyorumBende degil bazen gelip gidiyor amma cok az eskisinden cok daha iyiyim artik yemek yapa biliyorum mutfaga giriyorum. Senin organizmandan asilidi.
Evet ama yoruldumGüzel geçtiyse çok iyi yapmışsınız
Kafanız modunuz güzelleşmiştir
Allah razı olsun amin inşallah sağlıkla gelir kızım ve sizlerin bebekleriÇok kullanışlı ve çok güzelsağlam da gelse tadından yenmez sağlıkla kullansın ponçik
O raflar çok mantıklı olmuş ya benimde öyle bi dolabım var boş odada oglusum için kullanacaktım su şekil raf çok mantıklı olmuşŞöyle iki kapılı dolap vardı benim onu bebek dolabı yapıcam içine şu raf gibi takıp çıkarılan portatif katlı şeyden var uzun zamandır , onu koydum
Görünürde var uygulamada yok cnm ben oğlum tam oturmaya başlayınca artık baby plusun isofixli koltugunu almıştık çokta memnunuz güvenliği vs açısından 6 yaşında oldu halen koltuğunda oturur, kimisi var çocuk oturmuyor vs dıyor sen anne baba olarak çocugunun güvenliği için gerekirse çocuğu zorlayacaksın alışıyor zaten, yani senin güvenliği ne kadar önemsediğinle alakalı birşey Türkiye deki uygulamaBildiğim kadarıyla arabada zorunluluk var Türkiye’de de
amin inşallah burda kucağımıza aldığımız günleri de konuşuruz uykusuz gecelerden dert yanarızHarika gözüküyorRabbim evlatlarımızı sağ Salim büyütmeyi de nasip etsin inşallah Bende bu hafta almıştım odasını gözyaşlarıma hakim olamadım
Umarım benimde azalırBazı günler çok kötü bulantı şişkinlik halsizlik ve karin ağrılarım oluyor ama eskiye göre azaldı
EvveettAyyy Asil geliyorrrrrHarika bir isimmmm , Kv de çok isterse bi tane daha doğurup koysun kendi çocuğuna
Benim normalde küçük olduğu için bana da çok büyümüş geliyor beden atlamışım bileKızlar benim göğüsler çok büyüdü yaçok büyüyen var mı göğsü . Bi de ben gümüş kapak almayı düşünüyorum kullanan var mı önceden
Kullanmadım ama alacağım ben de. Çok araştırdım, en çok memnun kalınan silvernurse markaKızlar benim göğüsler çok büyüdü yaçok büyüyen var mı göğsü . Bi de ben gümüş kapak almayı düşünüyorum kullanan var mı önceden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?