2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Evet ama yoruldum inş bebişim iyidir
Allah’ın izniyle iyidir kafanıza takmayin
Size yazıyorum ama bende bazen nasıl diye düşünüyorum insallah iyidir ters bi şey yapsam mesela bugün temizlik yaptım iyi midir acaba falan diyorum

Bir an önce uykusuz gecelerden dert yandığınız günler gelse keşke Allahım çok heyecanlı

Benim normalde küçük olduğu için bana da çok büyümüş geliyor beden atlamışım bile gümüş kapak bende alacağım ama doğuma yakın mı alsam diyorum pahalanır gibi de geliyor
Ya ben şok olum resmen 2 beden büyümüştür içi de dolu gibi. Geçen indirime girmişti almadım pişman oldum kısa zamanda bile arttı silvernurse xl alayım diyorum

Gümüş kapak için silvernurse güzel bir marka bende ondan almayı düşünüyorum. Bende kesinlikle kullanılması gerekiyor yara oluşumunu çok güzel önlüyor.

Kızlar ben bebek telsizi bakıyorum ama biraz abarttım mı sizce
Bende alacaktım ama sonradan vazgeçtim ekrana bakana kadar gidip kendisine bakarım hemde uyurken özleyecem zaten gidip görmüşte olurum

Kızlar ben bebek telsizi bakıyorum ama biraz abarttım mı sizce
Bebek telsizi bende almayı düşünüyorum ya ,arkadaşım özellikle al dedi..
Çünkü evde herzaman eşinle sen olmayacaksin dedi . Misafir vs olunca bebeği duymazsın ya da aklın surekli onda olacak dedi..
Ya da her dakika odasına girceksin..
Kendi kızı için almadığına baya pişman..

Kızlar benim göğüsler çok büyüdü ya çok büyüyen var mı göğsü . Bi de ben gümüş kapak almayı düşünüyorum kullanan var mı önceden
Kocaman oldu ben 5 yıllık silikonlarımı bir buçuk yıl önce çıkarttım şuan öyle büyüdü ki silikonlu halimi bile geçti kocaman kocaman baktıkça bakasın geliyo

Allah’ın izniyle iyidir kafanıza takmayin
Size yazıyorum ama bende bazen nasıl diye düşünüyorum insallah iyidir ters bi şey yapsam mesela bugün temizlik yaptım iyi midir acaba falan diyorum
Bu olay ilk gebeliğimde olsa bu olay beni delirtmişti bu gebelikte daha rahatım nedense çok normal insan bilmediği her şeye evham yapıyor . Deterjan konusuna gelince de maske ile yapmak lazım gebelik olmasa bile ki göğüs ciğer sizin alana daha yakın bir de eldiven kullandık mı tamamdır. Zarar vermemiştir ama birdahaki temizlikte aklımızda olsun

Kocaman oldu ben 5 yıllık silikonlarımı bir buçuk yıl önce çıkarttım şuan öyle büyüdü ki silikonlu halimi bile geçti kocaman kocaman baktıkça bakasın geliyo
Kocaman oldu ama dik değil sanki ya ben ufak göğüs seviyorum hep de 85 b falandım

durup durup o ilk haftalarda yaptıklarım geliyor aklıma acaba bi zarar verdim mi diye düşünüyorum. Allah korusun hepimizin bebeklerini
Amin amin amin canım bilmeden çok şey yapıyoruz bebeklerimiz Allah’a emanet bazen biz ne kadar dikkat etsek de Allah ne demişse o olacak o yüzden kafaya takamamaya calisalim
Bende bazen taksam da

Gümüş kapak emzirmelerden sonra göğüs ucuna koyulan bir şey orayı nemli tutuyor ve göğüs ucunun bir yerlere sürterek yara olmasına da engel oluyor
Aaa bende bakayım ben göğüs pompasını aldım kızlar lansinoh sitesinde elektrikli ikilisi 2900 du ben 1700 e buldum aldım bundan da alayım o zaman

Kızlar bence korkmayın ben ev taşıdım 1000 km yol geldim kolileri yeri geldi taşımak zorunda kaldım Allah’ın izniyle bir şey olmadı çok şükür bence çoğumuz o riskli dönemi geçtik tabi dikkat etmek lazım ama stres daha büyük tehlike :)

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…