Allah’ın izniyle iyidir kafanıza takmayinEvet ama yorulduminş bebişim iyidir
Bir an önce uykusuz gecelerden dert yandığınız günler gelse keşke Allahım çok heyecanlıamin inşallah burda kucağımıza aldığımız günleri de konuşuruz uykusuz gecelerden dert yanarızvalla çok duygusal ya geçen arkadaşlarım bana sürpriz yaptılar hepsi bir sürü kıyafet falan almıştı onda bile ağladım insan çok duygulanıyor
Ya ben şok olum resmen 2 beden büyümüştürBenim normalde küçük olduğu için bana da çok büyümüş geliyor beden atlamışım bilegümüş kapak bende alacağım ama doğuma yakın mı alsam diyorum pahalanır gibi de geliyor
Ben be Philips avent kapak almıştım ama gümüş değildi plastikti o bile göğüs ucumu korudu bu sefer kesin gümüş alcam xl alayım diyorum amaKullanmadım ama alacağım ben de. Çok araştırdım, en çok memnun kalınan silvernurse markaonu alacağım ben de.
durup durup o ilk haftalarda yaptıklarım geliyor aklıma acaba bi zarar verdim mi diye düşünüyorum.Yok Allah korusun bi şey olsa zaten olurdu
Gümüş kapak emzirmelerden sonra göğüs ucuna koyulan bir şey orayı nemli tutuyor ve göğüs ucunun bir yerlere sürterek yara olmasına da engel oluyorKızlar gümüş kapak nedir ki
Bu olayı çok düşünmüştüm sonra karar verdim de orda görsem de gider ben bakarım bebişeKızlar ben bebek telsizi bakıyorum ama biraz abarttım mı sizce
Bende alacaktım ama sonradan vazgeçtim ekrana bakana kadar gidip kendisine bakarım hemde uyurken özleyecem zaten gidip görmüşte olurumKızlar ben bebek telsizi bakıyorum ama biraz abarttım mı sizce
Bebek telsizi bende almayı düşünüyorum ya ,arkadaşım özellikle al dedi..Kızlar ben bebek telsizi bakıyorum ama biraz abarttım mı sizce
Kocaman oldu ben 5 yıllık silikonlarımı bir buçuk yıl önce çıkarttım şuan öyle büyüdü ki silikonlu halimi bile geçti kocaman kocaman baktıkça bakasın geliyoKızlar benim göğüsler çok büyüdü yaçok büyüyen var mı göğsü . Bi de ben gümüş kapak almayı düşünüyorum kullanan var mı önceden
Bu olay ilk gebeliğimde olsa bu olay beni delirtmişti bu gebelikte daha rahatım nedenseAllah’ın izniyle iyidir kafanıza takmayin
Size yazıyorum ama bende bazen nasıl diye düşünüyorum insallah iyidir ters bi şey yapsam mesela bugün temizlik yaptım iyi midir acaba falan diyorum
Kocaman oldu ama dik değil sanki ya ben ufak göğüs seviyorum hep de 85 b falandımKocaman oldu ben 5 yıllık silikonlarımı bir buçuk yıl önce çıkarttım şuan öyle büyüdü ki silikonlu halimi bile geçti kocaman kocaman baktıkça bakasın geliyo
Amin amin amin canım bilmeden çok şey yapıyoruz bebeklerimiz Allah’a emanet bazen biz ne kadar dikkat etsek de Allah ne demişse o olacak o yüzden kafaya takamamaya calisalimdurup durup o ilk haftalarda yaptıklarım geliyor aklıma acaba bi zarar verdim mi diye düşünüyorum.Allah korusun hepimizin bebeklerini
Ya ben şok olum resmen 2 beden büyümüştüriçi de dolu gibi. Geçen indirime girmişti almadım pişman oldum kısa zamanda bile arttı silvernurse xl alayım diyorum
Aaa bende bakayım ben göğüs pompasını aldım kızlar lansinoh sitesinde elektrikli ikilisi 2900 du ben 1700 e buldum aldımGümüş kapak emzirmelerden sonra göğüs ucuna koyulan bir şey orayı nemli tutuyor ve göğüs ucunun bir yerlere sürterek yara olmasına da engel oluyor
Çok teşekkür ederimBu olay ilk gebeliğimde olsa bu olay beni delirtmişti bu gebelikte daha rahatım nedenseçok normal insan bilmediği her şeye evham yapıyor . Deterjan konusuna gelince de maske ile yapmak lazım gebelik olmasa bile ki göğüs ciğer sizin alana daha yakın bir de eldiven kullandık mı tamamdır. Zarar vermemiştir ama birdahaki temizlikte aklımızda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?