2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Doğru söylüyorsunuz zaten bugün aklıma siz geldiniz dedim kızlardan biri ev bile taşımıştı ya hiç bi şey yapmasa İllaki kadin evini yerleştirdi ellerinize sağlık

Aaa bende bakayım ben göğüs pompasını aldım kızlar lansinoh sitesinde elektrikli ikilisi 2900 du ben 1700 e buldum aldım bundan da alayım o zaman
Ay ben de alcam onu ya ama ne alsam bilemedim . İlkinde lansinoh vardı ama akrabamdan almıştım pompa gücü azaldı sonradan şimdi yeniden lansinoh mu alsam Philips mi Mandela mi kararsızım

Amin amin amin canım bilmeden çok şey yapıyoruz bebeklerimiz Allah’a emanet bazen biz ne kadar dikkat etsek de Allah ne demişse o olacak o yüzden kafaya takamamaya calisalim
Bende bazen taksam da
Amin. Valla bir doktor olarak bile sizin takmanız bana kendimi iyi hissettirdi

Ben be Philips avent kapak almıştım ama gümüş değildi plastikti o bile göğüs ucumu korudu bu sefer kesin gümüş alcam xl alayım diyorum ama
Ondan da alacağım. Ben son ana kadar almayı düşünmüyorum gümüş kapağı. Ne kadar büyür kestiremiyorum. O yüzden bekletiyorum şimdilik

Bende daha gumus kapak almak istemiyorum goguslerim daha buyumedi uclari buyudu evet amma bilmiyorum bizde hic kullanan olmadi insallah ihtiyacim olmaz. Ihtiyac olursa alicam insallah

Canım ne güzel her şey yolunda demek ki hiç kafana takma. Keşke bana da ayda 1 kontrol deseler. Ben cumartesi günü doktora gittiğimde hem tüp bebek hem ikiz gebelik hem de 30 yaşında olduğun için çok yüksek riskli gebelik grubundasın o yüzden 2 haftada bir görüşmemiz gerekiyor dedi , bu da beni telaşlandırdı
Kizlar size bisey sormak istiyorum bizim cocuk odamiz olmayacak. Kendi odamizda bebek kosesi olucak acaba bitane sifonyermi yaptirsak yoxsa komple uzun dolap mi ? Dolap olursa oda cok mu ustumuze gelir daralir diye dusunuyorum.
Bence bol çekmeceli bir şifonyer alın. Bebek eşyaları minik minik olduğu için şifonyeri daha rahat kullanırsınız.

İkiz gebelikleri çoğu hekim 2 haftada bir muayene ediyor zaten hiç kafanıza takmayın. Tüp bebek olduğu için doktorlar kıymetli bebek olarak görüyor ve de ikiz olduğu için daha sık takip ediliyor bu kötü birşey değil hiç stres olmayın

Kizlar gümüş gögus kalkani konusulmus alıp almamakta kararsız kaldiysaniz bu attigima şans verin gümüşlere hic ihtiyacim olmadi.emzirdikten sonra kremi sürüp kapatiyordum bununla çok güzel sütte topluyor..max 2 hafta kullandim

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-27-22-50-06-401_com.solidict.ebebek.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 67
Ya ne bileyim doktor öyle diyince panik olduk eşimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…