Bir daha indirim kovalıyorum bulursam alayımbende silvernurse düşünüyorum ama çok hızlı artışa geçmiş fiyatları ya resmen ne alırsak kâr
Doğru söylüyorsunuz zaten bugün aklıma siz geldiniz dedim kızlardan biri ev bile taşımıştı ya hiç bi şey yapmasa İllaki kadin evini yerleştirdiKızlar bence korkmayın ben ev taşıdım1000 km yol geldim kolileri yeri geldi taşımak zorunda kaldım Allah’ın izniyle bir şey olmadı çok şükür bence çoğumuz o riskli dönemi geçtik tabi dikkat etmek lazım ama stres daha büyük tehlike :)
Ay ben de alcam onu ya ama ne alsam bilemedim . İlkinde lansinoh vardı ama akrabamdan almıştım pompa gücü azaldı sonradan şimdi yeniden lansinoh mu alsam Philips mi Mandela mi kararsızımAaa bende bakayım ben göğüs pompasını aldım kızlar lansinoh sitesinde elektrikli ikilisi 2900 du ben 1700 e buldum aldımbundan da alayım o zaman
Kaç bandı fiyat iyi kiBir daha indirim kovalıyorum bulursam alayım
Valla ben lansinoh aldım gittiAy ben de alcam onu ya ama ne alsam bilemedim . İlkinde lansinoh vardı ama akrabamdan almıştım pompa gücü azaldı sonradan şimdi yeniden lansinoh mu alsam Philips mi Mandela mi kararsızım
Şimdi 760 sanırım 620 ye buldum almadım pişmanım. Yine 600 lere düşse tamamdırKaç bandı fiyat iyi ki
En iyilerden biri zaten iyi yapmışsınız link atar mısınızValla ben lansinoh aldım gitti
AminAmin amin amin canım bilmeden çok şey yapıyoruz bebeklerimiz Allah’a emanet bazen biz ne kadar dikkat etsek de Allah ne demişse o olacak o yüzden kafaya takamamaya calisalim
Bende bazen taksam da
Ondan da alacağım. Ben son ana kadar almayı düşünmüyorum gümüş kapağı. Ne kadar büyür kestiremiyorum. O yüzden bekletiyorum şimdilikBen be Philips avent kapak almıştım ama gümüş değildi plastikti o bile göğüs ucumu korudu bu sefer kesin gümüş alcam xl alayım diyorum ama
Yorumlarda yazmışlar ki göğsünüz nasıl olursa olsun xl alınOndan da alacağım. Ben son ana kadar almayı düşünmüyorum gümüş kapağı. Ne kadar büyür kestiremiyorum. O yüzden bekletiyorum şimdilik
Hiç abartmadın bence, ben de alacağım çünküKızlar ben bebek telsizi bakıyorum ama biraz abarttım mı sizce
Yaa hiç denk gelmedim. Göğüslerim baya küçüktü. 75 kullanıyordum gebelikten önce. Xl bana büyğk olmaz mı acabaYorumlarda yazmışlar ki göğsünüz nasıl olursa olsun xl alın
Canım ne güzel her şey yolunda demek ki hiç kafana takma. Keşke bana da ayda 1 kontrol deseler. Ben cumartesi günü doktora gittiğimde hem tüp bebek hem ikiz gebelik hem de 30 yaşında olduğun için çok yüksek riskli gebelik grubundasın o yüzden 2 haftada bir görüşmemiz gerekiyor dedi , bu da beni telaşlandırdıBir de acaba gebelik sadece bende mi anksiyete oluşturdu . 12. Haftadan sonra doktor ayda bir gelmen yeterli olur dedi yaklaşık 3 haftadır gitmiyorum doktora ama bebeğim iyi mi kötü mü sürekli bunu düşünmekten kafayı yiyecekmiş gibiyim
Bence bol çekmeceli bir şifonyer alın. Bebek eşyaları minik minik olduğu için şifonyeri daha rahat kullanırsınız.Kizlar size bisey sormak istiyorum bizim cocuk odamiz olmayacak. Kendi odamizda bebek kosesi olucak acaba bitane sifonyermi yaptirsak yoxsa komple uzun dolap mi ? Dolap olursa oda cok mu ustumuze gelir daralir diye dusunuyorum.
İkiz gebelikleri çoğu hekim 2 haftada bir muayene ediyor zaten hiç kafanıza takmayın. Tüp bebek olduğu için doktorlar kıymetli bebek olarak görüyor ve de ikiz olduğu için daha sık takip ediliyor bu kötü birşey değil hiç stres olmayınCanım ne güzel her şey yolunda demek ki hiç kafana takma. Keşke bana da ayda 1 kontrol deseler. Ben cumartesi günü doktora gittiğimde hem tüp bebek hem ikiz gebelik hem de 30 yaşında olduğun için çok yüksek riskli gebelik grubundasın o yüzden 2 haftada bir görüşmemiz gerekiyor dedi , bu da beni telaşlandırdı
Cok güzel saglikla gelsin saglikla kullansin bebeginValla ben aceleci davrandım erken gelecekay foto çekmedim ya ama dur aldığım yerin internet fotosunu yükleyeyim bakalım kurulunca nasıl olacak şimdiden onu orda düşündükçe kalbim çiçek gibi oluyor
Yaa hiç denk gelmedim. Göğüslerim baya küçüktü. 75 kullanıyordum gebelikten önce. Xl bana büyğk olmaz mı acaba
Ya ne bileyim doktor öyle diyince panik olduk eşimleİkiz gebelikleri çoğu hekim 2 haftada bir muayene ediyor zaten hiç kafanıza takmayın. Tüp bebek olduğu için doktorlar kıymetli bebek olarak görüyor ve de ikiz olduğu için daha sık takip ediliyor bu kötü birşey değil hiç stres olmayın
Ayda bir muayeneye giden ikiz gebe ben hiç görmedim de duymadım daYa ne bileyim doktor öyle diyince panik olduk eşimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?