- 2 Ekim 2022
- 1.218
- 998
- 53
- 29
Cok iyiymis buda degerlendirmek lazimKizlar gümüş gögus kalkani konusulmus alıp almamakta kararsız kaldiysaniz bu attigima şans verin gümüşlere hic ihtiyacim olmadi.emzirdikten sonra kremi sürüp kapatiyordum bununla çok güzel sütte topluyor..max 2 hafta kullandim
Cok iyiymis buda degerlendirmek lazim
Aynıları bende de var canım sürekli bi hassaslık.Evet bende tam tarif edemiyorum çok garip bir his
Acaba bir tek bende mi oluyor diye korkmuştum
Valla canım bendede anksiyete oluyor zaten var. Doktor ne zaman istersen gel dedi bende 20 gün sonraya randevu aldım. Bebeğimi görmek bana iyi geliyor. Arada 1 ay olunca çok uzun olup kafamda kurmaya başlıyorumBir de acaba gebelik sadece bende mi anksiyete oluşturdu . 12. Haftadan sonra doktor ayda bir gelmen yeterli olur dedi yaklaşık 3 haftadır gitmiyorum doktora ama bebeğim iyi mi kötü mü sürekli bunu düşünmekten kafayı yiyecekmiş gibiyim
Dünden beri bende çok fenayım midem çok fena yanıyor. Buz gibi soğuk su ve rennie çiğneme tablet biraz rahatlattıKızlar midem cayır cayır yanıyor ateş topu gibi dayanamıyorum talcid tablet alıyorum kesmiyor çok kötüyüm
Bunu kullandım ben iyiydi evet ama fazla büyüktüKizlar gümüş gögus kalkani konusulmus alıp almamakta kararsız kaldiysaniz bu attigima şans verin gümüşlere hic ihtiyacim olmadi.emzirdikten sonra kremi sürüp kapatiyordum bununla çok güzel sütte topluyor..max 2 hafta kullandim
Bunun avent olanı almıştım işteBunu kullandım ben iyiydi evet ama fazla büyüktübi de ucum belirgin kalmıyordu bunu takınca büyük alan kaplıyordu ya . Ama benim ucum sorun
Şimdi eskiler olsa bebek saçlı doğacak derDünden beri bende çok fenayım midem çok fena yanıyor. Buz gibi soğuk su ve rennie çiğneme tablet biraz rahatlattı
Kaynanamda bebek saçlı olacak diyor daha neler alakası yok hurafe diyorum ama inanmıyorŞimdi eskiler olsa bebek saçlı doğacak dervalla midem ağzımda geziyorum 2 saattir yatamıyorum kalktım oturuyorum bir bardak soğuk süt içtim üstüne yine tablet attım tık yok
Evet büyükBunu kullandım ben iyiydi evet ama fazla büyüktübi de ucum belirgin kalmıyordu bunu takınca büyük alan kaplıyordu ya . Ama benim ucum sorun
Midemden cok cektim oturur aglardim o derecelere geldim 9 ay vee buda kızımin kafasiŞimdi eskiler olsa bebek saçlı doğacak dervalla midem ağzımda geziyorum 2 saattir yatamıyorum kalktım oturuyorum bir bardak soğuk süt içtim üstüne yine tablet attım tık yok
Yaaa çok güzelYaa ne aldım yorumlarda bebişlere giydirip foto atmışlar öyle tatlılar ki 108₺ foto çekmelik alın bence
Gece yatmadan 2 3 saat önce sıvı alımını keserseniz rahatlarsınız. Karın ağrısı bende de oluyor, rahim büyüdüğü için kaslar bağlar geriliyor. Vajinada bir akıntı koku vs var mı bende vajinal ağrı olmuyorgeceleri tuvalete kalkmaktan uyuyamiyorum sonra butun gunum kotu geciyor. Ayrica boyle karin batmalarim ve vajinada agrim devam ediyor. Sizlere de oluyor mu? Bu bitgin ve halsiz olma durumundan cok bunaldim
Benimde bazen oluyor salatalık tuzlayıp yiyordum bana iyi geliyorduKızlar midem cayır cayır yanıyor ateş topu gibi dayanamıyorum talcid tablet alıyorum kesmiyor çok kötüyüm
Ucu yok gibiydi benim ya baya silikon uç falan da kullandım sağdım sonra ucu belirdiEvet büyükama sadece evde kullandigim icin rahatsiz etmedi senin nasildi bilmiyorum ama ilk baslarda sütü disarda bunla tutmak imkansiz oluyor sızıyor dolunca gümüş kapakta kullanmadim bu konuda nasildir bilemiyorum tabi. ucunda ne gibi sorun var yanlis anlama anlamadigim icin soyuyorum
Bu sürpriz tam benlikYaa ne aldım yorumlarda bebişlere giydirip foto atmışlar öyle tatlılar ki 108₺ foto çekmelik alın bence
Sanırım hepsi burada baktım o civardaydı bi bakım istersenizŞimdi 760 sanırım 620 ye buldum almadım pişmanım. Yine 600 lere düşse tamamdır
Link atmayı bilmiyorum daEn iyilerden biri zaten iyi yapmışsınız link atar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?