2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kızlar midem cayır cayır yanıyor ateş topu gibi dayanamıyorum talcid tablet alıyorum kesmiyor çok kötüyüm

Valla canım bendede anksiyete oluyor zaten var. Doktor ne zaman istersen gel dedi bende 20 gün sonraya randevu aldım. Bebeğimi görmek bana iyi geliyor. Arada 1 ay olunca çok uzun olup kafamda kurmaya başlıyorum

Kızlar midem cayır cayır yanıyor ateş topu gibi dayanamıyorum talcid tablet alıyorum kesmiyor çok kötüyüm
Dünden beri bende çok fenayım midem çok fena yanıyor. Buz gibi soğuk su ve rennie çiğneme tablet biraz rahatlattı

Bunu kullandım ben iyiydi evet ama fazla büyüktü bi de ucum belirgin kalmıyordu bunu takınca büyük alan kaplıyordu ya . Ama benim ucum sorun

Dünden beri bende çok fenayım midem çok fena yanıyor. Buz gibi soğuk su ve rennie çiğneme tablet biraz rahatlattı
Şimdi eskiler olsa bebek saçlı doğacak der valla midem ağzımda geziyorum 2 saattir yatamıyorum kalktım oturuyorum bir bardak soğuk süt içtim üstüne yine tablet attım tık yok

Şimdi eskiler olsa bebek saçlı doğacak der valla midem ağzımda geziyorum 2 saattir yatamıyorum kalktım oturuyorum bir bardak soğuk süt içtim üstüne yine tablet attım tık yok
Kaynanamda bebek saçlı olacak diyor daha neler alakası yok hurafe diyorum ama inanmıyor Soğuk sütte iyi gelmişti doğru. Uzanma dik otur uzanınca da coşuyor

Bunu kullandım ben iyiydi evet ama fazla büyüktü bi de ucum belirgin kalmıyordu bunu takınca büyük alan kaplıyordu ya . Ama benim ucum sorun
Evet büyük ama sadece evde kullandigim icin rahatsiz etmedi senin nasildi bilmiyorum ama ilk baslarda sütü disarda bunla tutmak imkansiz oluyor sızıyor dolunca gümüş kapakta kullanmadim bu konuda nasildir bilemiyorum tabi.ucunda ne gibi sorun var yanlis anlama anlamadigim icin soyuyorum

Midemden cok cektim oturur aglardim o derecelere geldim 9 ay vee buda kızımin kafasi

Eklentiler

• IMG_20230827_235113.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 74
geceleri tuvalete kalkmaktan uyuyamiyorum sonra butun gunum kotu geciyor. Ayrica boyle karin batmalarim ve vajinada agrim devam ediyor. Sizlere de oluyor mu? Bu bitgin ve halsiz olma durumundan cok bunaldim
Gece yatmadan 2 3 saat önce sıvı alımını keserseniz rahatlarsınız. Karın ağrısı bende de oluyor, rahim büyüdüğü için kaslar bağlar geriliyor. Vajinada bir akıntı koku vs var mı bende vajinal ağrı olmuyor

Ucu yok gibiydi benim ya baya silikon uç falan da kullandım sağdım sonra ucu belirdi
İşte bu ucunu yine yok ediyordu
Şimdi ucu daha belirgin şükür , hazır belirginken de daha küçük bir şey alayım dedim . Bu var ya muhteşem bir şeydi ama evde dediğin gibi bir sefer kalmalı misafirliğe gidecektim pamuklu göğüs pedi takayım dedim pamukçuk oldu göğsüm sonra da kızımın ağzına bulaştı derken meme reddi o yüzden korktum ben biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…