O kadar çok takıyorum ki tahmin edemezsinizAmin. Valla bir doktor olarak bile sizin takmanız bana kendimi iyi hissettirdi
Aa bende araştırdım arastirmalarim bitmedi henüz ona da bakayım teşekkürlerHiç abartmadın bence, ben de alacağım çünküxiaomi alacağım büyük ihtimalle
Çok geçmiş olsun gaviscon gebelikte kullanılıyor diye biliyorum emin olmamakla beraber sorup onu mu içseniz bi deKızlar midem cayır cayır yanıyor ateş topu gibi dayanamıyorum talcid tablet alıyorum kesmiyor çok kötüyüm
İçinde garip bir doluluk var gibi dimi gaz gibi ama orda gaz olmaz gibiKızlar size bir şey sorucam bu biraz tedirgin ediyor beni
Bazı zamanlar kasıklarım aşırı hassas ama ağrı gibi değil hep yattıgım için ayaga kalkarken kasıklarımda garip bi his var rahatsız edici bacaklarımı kendime çekerken yatakta dönerkende bu hissi yaşıyorum ve bu beni korkutuyor sanki kasıklarımı sıkıştırıyormusum gibi çok garip bir his ve rahatsız edici
Evet canım benim de devam ediyor maalesef ilacı bıraktığım an mahvoldum geri başladım ben de 2 gün sonra 16 olcamKızlar pofuduk bebek battaniyeleri 80₺ krem renginden alcam bi tane hepsi buradada haberiniz olsun
Ben de kamera bakıyorumKızlar hala bulantısı devam eden var mı aranızda? Yarın 16. Haftama giriyorum hala bitmedi kusma bulantı halsizlik devam ediyorgeçmeyecek diye çok korkuyorum
Gaviscon şurup al bence o çok hızlı etki ediyorKızlar ben bebek telsizi bakıyorum ama biraz abarttım mı sizce
Kızlar midem cayır cayır yanıyor ateş topu gibi dayanamıyorum talcid tablet alıyorum kesmiyor çok kötüyüm
Gavisconu ilk gebeligmde doguma girecegm gune kadr kullandm. Sise sise iciyordum. Reflum cok fazlaydi benimÇok geçmiş olsun gaviscon gebelikte kullanılıyor diye biliyorum emin olmamakla beraber sorup onu mu içseniz bi de
Anlatmak istediğim ama anlatamadıgım tam olarak buydu işteİçinde garip bir doluluk var gibi dimi gaz gibi ama orda gaz olmaz gibi
Neyse demek ki normal anlamış oldukAnlatmak istediğim ama anlatamadıgım tam olarak buydu iştevalla korkudan saga sola bile dönemiyorum
Demekki normal canım çok teşekkürlerAynıları bende de var canım sürekli bi hassaslık.
Bence erken canımKızlar bir de ben odasını almayı düşünüyorum sizce çok mu erken? Organ taramasını beklemek istiyorum ama içimden bir ses de her şey normaldir yaa diyor
Doğru diyorsun belki buna şükretmek gerekiyor . Allah kolaylık versin sana da canımCanım ne güzel her şey yolunda demek ki hiç kafana takma. Keşke bana da ayda 1 kontrol deseler. Ben cumartesi günü doktora gittiğimde hem tüp bebek hem ikiz gebelik hem de 30 yaşında olduğun için çok yüksek riskli gebelik grubundasın o yüzden 2 haftada bir görüşmemiz gerekiyor dedi , bu da beni telaşlandırdı
Bence bol çekmeceli bir şifonyer alın. Bebek eşyaları minik minik olduğu için şifonyeri daha rahat kullanırsınız.
Dün baktım yine xl 760 tl yazıyordu ama indirim görürseniz bana atar mısınızSanırım hepsi burada baktım o civardaydı bi bakım isterseniz
Ben de hissediyorum sanki ya ama erken ya emin de olamadım ben . Yana yatıyorum sonra böyle orda bir şey kayıyor gibi, elimi koyuyorum duruyorKızlar ben 3 gündür bebeği hissediyorumyani tabiki öyle tekme falan değil de orda su balonu var da tık tık yapıyor gibi. Elimi koyunca hemen duruyor ama insan annemmm der daha bi çırpınır
Bende detaylı usg’yi en azından beklerim diyordum ama sonra almaya karar verdik eşimle. Herşeye her gün zam geliyor ben aldım geçen hafta. Sonraya bırakınca hepsi üst üste yığılacak gebelik ilerleyecek zor olur diye düşündüm.Kızlar bir de ben odasını almayı düşünüyorum sizce çok mu erken? Organ taramasını beklemek istiyorum ama içimden bir ses de her şey normaldir yaa diyor
İyi haftalarkızlar günaydın herkese iyi haftalar diliyorum :) haftasonu hm den zıbınlar aldım 3 al 2 öde var 7 zıbına 480 tl ödedim normal gedi kumaşları çok güzel baktım zaten e bebekte de tane 80 tl ilgilenmek isteyenler bakabilir birde trenyolda bezlerde 2. 1tl var sleppy bio naturel aldım bakalım nasıl olacak :)) en temiz içerik sleppy gibi geldi ondan tercih ettim artık bebişe bağlı severse devam :))) ay bir e bebeğe gittim neler alacağım bir gezeyim dedim o kadar çok şey var ki nasıl yapacağız bu işi :))) bu ay tırnak makası tarak ve ateş ölçeri halledeceğim önerdiğiniz marka olursa lütfen yazın :)
tamam canım bende bakayım evet e bebekte tarak ve makas gördüm ama acaba hangisi diye kararsız kaldım bir chicco var wee var baby plus var karar veremedimİyi haftalarBende sleepy’nin kampanyasını bekliyordum haber verdiğiniz iyi oldu. E bebekte çok güzel tırnak makası tarak takımı gördüm cinsiyeti belli olunca alırım diye düşündüm hem mavi hem pembe rengi vardı. Ateş ölçer için beurer markasını alacağım. Hastanelerin kulaktan ateş ölçmelerine en yakın ölçümü bu marka yapıyor bizzat deneyimledim ve beraber çalıştığım çocuk doktorları bu markayı tavsiye ediyordu. Benim evde kendim için alından ateş ölçerim var braun marka çocukların atesli döneminde çok değişik ölçüm yaptığı icin ona güvenemem. Kesinlikle beurer marka alacağım bende indirim kovalıyorum.
Tırnak bakım setini çok teferruatlı düşünmeye gerek yok bence ya alt tarafı tırnak keseceztamam canım bende bakayım evet e bebekte tarak ve makas gördüm ama acaba hangisi diye kararsız kaldım bir chicco var wee var baby plus var karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?