2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Ben de hissediyorum sanki ya ama erken ya emin de olamadım ben . Yana yatıyorum sonra böyle orda bir şey kayıyor gibi, elimi koyuyorum duruyor
Bende de çok ani hareketler oluyo sanırım bazen ama karnım büyümediği için endişeliyim doktora gitmek istiyorum

Kızlar siveno 2. Ürün 1tl kampanyası ile aldığım çamaşır deterjanı ve biberon temizleyici geldi SKT 2026 almayı düşünüp tereddüt eden varsa alabilir. Kampanya devam ediyor mu bilmiyorum
canım bitmiş indirim tekrar olursa alayım bende skt den şüphe etmiştim.
Tırnak bakım setini çok teferruatlı düşünmeye gerek yok bence ya alt tarafı tırnak kesecez
haklısında ne biliyim belki o0ndada birşeyler vardır diye sorayım dedim

birde duymadıysanız suwende çok güzel indirim var ben merak ettiğim için mağazada gidip beden baktım ve hamilelik-lohusalık için elbise modelini aldım diğerinide doğumdan sonra evde giyerim önü bol duruyor hem düğmeli diye aldım bilginize kızlar ve suwen pijamaları da kalite olarak güzeldir.

Selam kızlar benim ikili test çıkmış sonuçlar normal dedi doktor çok şükür. Mide bulantım ve yanmama çözüm buldum sizinle de paylaşayım dedim 2-3 saate bir azar azar yemek yiyorum arada kuruyemiş meyve akşam 5-6 dan sonra yemek yemiyorum mide bulantım daha çok olduğu için ama kuruyemiş meyve vs yiyorum.Çıkaracak gibi olduğumda bu çubuklardan atıyorum hemen oh mis rahatlıyorum

Eklentiler

• IMG_20230828_125503.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar geceleri n11de kupon veriliyor gece olunca nasıl yapacağımızı anlatırım ben de dün gece keşfettim 40 tl indirim oluyor o şekilde sleepy bionaturel yenidoğan bez aldım 128lisi 218e geldi

Havuza yada denize giren oldu mu kızlar ? Girdiyseniz eğer herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı ?Bu hafta tatile gideceğiz inşallah doktorum arabayla gitmeme izin vermedi yapamazsın dedi bulantı kusmam çok olduğu için uçak bileti aldık bizde. Kaç aydır o pırıl pırıl denizin hayalini kuruyordum TV den felan deniz videosu açıyordum o kadar hshdhdhdhd bugün sordum doktoruma yanıt bekliyorum inşallah onay alırım dua edin

Bana havuz sauna hamam vs. yok ama deniz serbest demişti hala da giriyorum kendimi çok yormamak şartıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…