- 11 Temmuz 2023
- 944
- 845
- 23
Bebevo VM903 Video Bebek Monitörü Fiyatı, Yorumları - Trendyol Benim kocam bundan almış Bebevo marka bebek kamerası dün denemesini de yaptik gece görüsü falan da iyi. Dilerseniz bir bakın. Wifi gerekmiyor. Evimizin uzun bir koridoru var salon ve cocuk odasındaki mesafe çok olunca wifi siz calisabilen bir şecenek tercih ettikAa bende araştırdım arastirmalarim bitmedi henüz ona da bakayım teşekkürler
Bende de çok ani hareketler oluyo sanırım bazen ama karnım büyümediği için endişeliyim doktora gitmek istiyorumBen de hissediyorum sanki ya ama erken ya emin de olamadım ben . Yana yatıyorum sonra böyle orda bir şey kayıyor gibi, elimi koyuyorum duruyor
canım bitmiş indirim tekrar olursa alayım bende skt den şüphe etmiştim.Kızlar siveno 2. Ürün 1tl kampanyası ile aldığım çamaşır deterjanı ve biberon temizleyici geldi SKT 2026 almayı düşünüp tereddüt eden varsa alabilir. Kampanya devam ediyor mu bilmiyorum
haklısında ne biliyim belki o0ndada birşeyler vardır diye sorayım dedimTırnak bakım setini çok teferruatlı düşünmeye gerek yok bence ya alt tarafı tırnak kesecez
Sadece tırnak makası iş görüyor bencecanım bitmiş indirim tekrar olursa alayım bende skt den şüphe etmiştim.
haklısında ne biliyim belki o0ndada birşeyler vardır diye sorayım dedim
Bende daha hiç birsey almadım 20. Haftadan sonra baslicam bir ara üşenmesem liste yapicam kabarık bir liste olacağı kesin amaBence erken canım
Ben daha bi çorap dahi almadım, almak için çok heycanlıyım ama 20. Haftayı bari bekliyim diyorum
Suwen çok güzel bir marka hemen bakayım bendebirde duymadıysanız suwende çok güzel indirim var ben merak ettiğim için mağazada gidip beden baktım ve hamilelik-lohusalık için elbise modelini aldım diğerinide doğumdan sonra evde giyerim önü bol duruyor hem düğmeli diye aldım bilginize kızlar ve suwen pijamaları da kalite olarak güzeldir.
Eki Görüntüle 3292768 Eki Görüntüle 3292770
Sağol canım aminCok güzel saglikla gelsin saglikla kullansin bebegin
Kaçıncı haftaydıKizlar doktor %90 erkek dedisaglkla gelsin bu da gol degil
İlk gebelik mi ? Benim ilk gebelikte karnım geç çıktı neredeyse 4ay bitiyorduBende de çok ani hareketler oluyo sanırım bazen ama karnım büyümediği için endişeliyim doktora gitmek istiyorum
İlki erkek miydi ? Ben hep size erkek hissediyordum burda bir kaç kişiye hislerim vardıKizlar doktor %90 erkek dedisaglkla gelsin bu da gol degil
Bana havuz sauna hamam vs. yok ama deniz serbest demişti hala da giriyorum kendimi çok yormamak şartıyla.Havuza yada denize giren oldu mu kızlar ? Girdiyseniz eğer herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı ?Bu hafta tatile gideceğiz inşallah doktorum arabayla gitmeme izin vermedi yapamazsın dedi bulantı kusmam çok olduğu için uçak bileti aldık bizde. Kaç aydır o pırıl pırıl denizin hayalini kuruyordum TV den felan deniz videosu açıyordum o kadar hshdhdhdhdbugün sordum doktoruma yanıt bekliyorum inşallah onay alırım dua edin
Kaçıncı haftadasın canımmKizlar doktor %90 erkek dedisaglkla gelsin bu da gol degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?