- 13 Kasım 2022
- 718
- 398
- 33
- 28
İlk çocuk erkek miydiKizlar doktor %90 erkek dedisaglkla gelsin bu da gol degil
Ben girdim denize canım iki gebeliğimdede doktorum sorun görmedi kendini yormadıktan sonra hatta ilkinde yüzmek sayesinde normal doğumu kolay yapmıştımHavuza yada denize giren oldu mu kızlar ? Girdiyseniz eğer herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı ?Bu hafta tatile gideceğiz inşallah doktorum arabayla gitmeme izin vermedi yapamazsın dedi bulantı kusmam çok olduğu için uçak bileti aldık bizde. Kaç aydır o pırıl pırıl denizin hayalini kuruyordum TV den felan deniz videosu açıyordum o kadar hshdhdhdhdbugün sordum doktoruma yanıt bekliyorum inşallah onay alırım dua edin
Ben 6 haftalikken gittim 14 saatlik yolculuğa denize de girdim bol bol her 2 saatte bir mola verip yürüyüş yaptım bir sorun olmadiHavuza yada denize giren oldu mu kızlar ? Girdiyseniz eğer herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı ?Bu hafta tatile gideceğiz inşallah doktorum arabayla gitmeme izin vermedi yapamazsın dedi bulantı kusmam çok olduğu için uçak bileti aldık bizde. Kaç aydır o pırıl pırıl denizin hayalini kuruyordum TV den felan deniz videosu açıyordum o kadar hshdhdhdhdbugün sordum doktoruma yanıt bekliyorum inşallah onay alırım dua edin
bende de vardı o ama son sıralar hissetmiyorum üzülüyorum o yüzdenBen de hissediyorum sanki ya ama erken ya emin de olamadım ben . Yana yatıyorum sonra böyle orda bir şey kayıyor gibi, elimi koyuyorum duruyor
Evet ilk gebelik 15. Haftadayımİlk gebelik mi ? Benim ilk gebelikte karnım geç çıktı neredeyse 4ay bitiyordu
Ama bunda hemen çıktı ya çünkü organlar bir kere genişlemiş
Banada kendimi kısıtlamaya çalışıyorum bazı şeyler gerçekten çok pahalı. Mesela anne bebek cantaları falanda ben daha uygun fiyatlisin ariyorumKesinlikle.bazi seyler bana parasal oyun gibi geliyor gümüs kapakta bunlardan biri bence.illaki faydasini goren vardir ama degermi tartışılır.
Evet bende bi gecelik bi pijama takımı bi de sabahlık aldım çok iyiydi fiyatlarıbirde duymadıysanız suwende çok güzel indirim var ben merak ettiğim için mağazada gidip beden baktım ve hamilelik-lohusalık için elbise modelini aldım diğerinide doğumdan sonra evde giyerim önü bol duruyor hem düğmeli diye aldım bilginize kızlar ve suwen pijamaları da kalite olarak güzeldir.
Eki Görüntüle 3292768 Eki Görüntüle 3292770
Havuz kesinlikle yasak dedi doktorum denize giriyorum çok rahat hiç sorun yaşamadım.Havuza yada denize giren oldu mu kızlar ? Girdiyseniz eğer herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı ?Bu hafta tatile gideceğiz inşallah doktorum arabayla gitmeme izin vermedi yapamazsın dedi bulantı kusmam çok olduğu için uçak bileti aldık bizde. Kaç aydır o pırıl pırıl denizin hayalini kuruyordum TV den felan deniz videosu açıyordum o kadar hshdhdhdhdbugün sordum doktoruma yanıt bekliyorum inşallah onay alırım dua edin
Villa kiralamıştık nasıl olur acaba suyuHavuz kesinlikle yasak dedi doktorum denize giriyorum çok rahat hiç sorun yaşamadım.
Havuzda bakteri dolu , biz yazlık yerde yaşıyoruz eşim havuzdan anlıyor sitenin havuzunun ölcümünü vs yapıyor full kimyasal klor vajinal bakterileri öldürüp enfeksiyona sebep oluyor havuza girme canım ama denize bol bol gir yüz
Bende deeee var çok belli bir çizgiKızlar benim göbek deliğimin altından vajinaya doğru çizgi oluştu doğum çizgisiymiş bu o bile o kadar hoşma gidiyor ki
Ben girdim vallaHavuza yada denize giren oldu mu kızlar ? Girdiyseniz eğer herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı ?Bu hafta tatile gideceğiz inşallah doktorum arabayla gitmeme izin vermedi yapamazsın dedi bulantı kusmam çok olduğu için uçak bileti aldık bizde. Kaç aydır o pırıl pırıl denizin hayalini kuruyordum TV den felan deniz videosu açıyordum o kadar hshdhdhdhdbugün sordum doktoruma yanıt bekliyorum inşallah onay alırım dua edin
Pozisyon değiştirmiştir belkibende de vardı o ama son sıralar hissetmiyorum üzülüyorum o yüzden
Geçen hafta karnım düzdü. Bİr haftada pırt attıEvet ilk gebelik 15. Haftadayım
Evet bende de var göbeğe doğru tam belirginleşmedi ama alt kısımlarda daha belirgin bakıl bakıp aa hamileyim diyorumKızlar benim göbek deliğimin altından vajinaya doğru çizgi oluştu doğum çizgisiymiş bu o bile o kadar hoşma gidiyor ki
Ben denize girdim canım doktor da sıkıntı olmaz demişti. Bugün test verdim idrarda enfeksiyon çıkmadı tek sıkıntı enfeksiyon riski o da havuzda daha yüksekHavuza yada denize giren oldu mu kızlar ? Girdiyseniz eğer herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı ?Bu hafta tatile gideceğiz inşallah doktorum arabayla gitmeme izin vermedi yapamazsın dedi bulantı kusmam çok olduğu için uçak bileti aldık bizde. Kaç aydır o pırıl pırıl denizin hayalini kuruyordum TV den felan deniz videosu açıyordum o kadar hshdhdhdhdbugün sordum doktoruma yanıt bekliyorum inşallah onay alırım dua edin
Ben gebeliğimin başında gebeliği bilmeden havuza girmiştim kese etrafında kanama alanı vardı ondan mı olmuş acabaHavuz kesinlikle yasak dedi doktorum denize giriyorum çok rahat hiç sorun yaşamadım.
Havuzda bakteri dolu , biz yazlık yerde yaşıyoruz eşim havuzdan anlıyor sitenin havuzunun ölcümünü vs yapıyor full kimyasal klor vajinal bakterileri öldürüp enfeksiyona sebep oluyor havuza girme canım ama denize bol bol gir yüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?