2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Ben girdim denize canım iki gebeliğimdede doktorum sorun görmedi kendini yormadıktan sonra hatta ilkinde yüzmek sayesinde normal doğumu kolay yapmıştım

Ben 6 haftalikken gittim 14 saatlik yolculuğa denize de girdim bol bol her 2 saatte bir mola verip yürüyüş yaptım bir sorun olmadi

Kesinlikle.bazi seyler bana parasal oyun gibi geliyor gümüs kapakta bunlardan biri bence.illaki faydasini goren vardir ama degermi tartışılır.
Banada kendimi kısıtlamaya çalışıyorum bazı şeyler gerçekten çok pahalı. Mesela anne bebek cantaları falanda ben daha uygun fiyatlisin ariyorum

Evet bende bi gecelik bi pijama takımı bi de sabahlık aldım çok iyiydi fiyatları

Havuz kesinlikle yasak dedi doktorum denize giriyorum çok rahat hiç sorun yaşamadım.
Havuzda bakteri dolu , biz yazlık yerde yaşıyoruz eşim havuzdan anlıyor sitenin havuzunun ölcümünü vs yapıyor full kimyasal klor vajinal bakterileri öldürüp enfeksiyona sebep oluyor havuza girme canım ama denize bol bol gir yüz

Villa kiralamıştık nasıl olur acaba suyu ben denize gitmeyi beklerim öyleyse o zaman doktorum da şimdi yazmış denizi tercih edin diye

Ben girdim valla doktor denizin bir zararı olmaz dedi havuz sormadım

Ben denize girdim canım doktor da sıkıntı olmaz demişti. Bugün test verdim idrarda enfeksiyon çıkmadı tek sıkıntı enfeksiyon riski o da havuzda daha yüksek

Ben gebeliğimin başında gebeliği bilmeden havuza girmiştim kese etrafında kanama alanı vardı ondan mı olmuş acaba

Kızlarrr bebeğe kıyafet aldıkça bizle de paylaşsanıza hastane çıkışı almak istedim ama baktıklarım öok pahalıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…