- 25 Şubat 2022
- 1.264
- 1.346
- 63
- 26
Ah iyi bari içim rahatladıBen girdim valladoktor denizin bir zararı olmaz dedi havuz sormadım
Anladım canım teşekkürlerBen denize girdim canım doktor da sıkıntı olmaz demişti. Bugün test verdim idrarda enfeksiyon çıkmadı tek sıkıntı enfeksiyon riski o da havuzda daha yüksek
Belki ondan değildir canım sıkma canınıBen gebeliğimin başında gebeliği bilmeden havuza girmiştim kese etrafında kanama alanı vardı ondan mı olmuş acaba
Bende hissediyorum dedim eşim dahi herkes güldü bana inanmıyorlarKızlar ben 3 gündür bebeği hissediyorumyani tabiki öyle tekme falan değil de orda su balonu var da tık tık yapıyor gibi. Elimi koyunca hemen duruyor ama insan annemmm der daha bi çırpınır
Bende deeee var çok belli bir çizgi
bende bakıp bakıp gülüyorum kendimi deli gibi hisseder oldum yaEvet bende de var göbeğe doğru tam belirginleşmedi ama alt kısımlarda daha belirgin bakıl bakıp aa hamileyim diyorum
Fiyatları çok iyiymis bende baktım hastane çıkışı çok pahalıydıKızlar hastane çıkışı e bebek’te bunlar var. Benim çok hoşuma gitti fiyatı da gayet güzel. Ben koala desenli olanından aldım çok parçalı olmasına gerek yok
Bunları doğumdan önce hemşireye veriyoruz dimi giydirip getiriyorlar bebeğiKızlar hastane çıkışı e bebek’te bunlar var. Benim çok hoşuma gitti fiyatı da gayet güzel. Ben koala desenli olanından aldım çok parçalı olmasına gerek yok
Bu 5 parçalıda battaniye mi yokKızlar hastane çıkışı e bebek’te bunlar var. Benim çok hoşuma gitti fiyatı da gayet güzel. Ben koala desenli olanından aldım çok parçalı olmasına gerek yok
Neler aldın pekiiibende bakıp bakıp gülüyorum kendimi deli gibi hisseder oldum ya
Buarada birsürü şey aldım kıyafet ama haftane çıkışı henüz almadım
Bende bundan aldım 1 takımKızlar hastane çıkışı e bebek’te bunlar var. Benim çok hoşuma gitti fiyatı da gayet güzel. Ben koala desenli olanından aldım çok parçalı olmasına gerek yok
Evet kesinlikle ve malı da çok güzel tavsiye ederimFiyatları çok iyiymis bende baktım hastane çıkışı çok pahalıydı
Evet canım öyleBunları doğumdan önce hemşireye veriyoruz dimi giydirip getiriyorlar bebeği
Evet battaniyesi yok olmasa da olur ama battaniye olanlar var 10 parçalılarBu 5 parçalıda battaniye mi yok
Çok şükür geçti o kanama alanı hem bilerek girsem vicdan yapardım doğru bilmeden girdimBelki ondan değildir canım sıkma canınıtüm doktorlar havuzu yasaklıyor bilmeden girmişsin bir daha girme benim içim gidiyor atlamamak için zor tutuyorum ama artık öyle şeyler duydum ki havuzla ilgili doğumdan sonra bile pek girmem ne zaman girsem idrar yolu enfeksiyonu, ishal, karın ağrısı, mantar oldum meğer havuzdanmıs hepsi
Ben çok beğendim aldım 1 takım muhtemelen 1 takım daha alabilirimBende bundan aldım 1 takım5 parçalıydı sanırım
Hepsi harika ayyyyyKızlar hastane çıkışı e bebek’te bunlar var. Benim çok hoşuma gitti fiyatı da gayet güzel. Ben koala desenli olanından aldım çok parçalı olmasına gerek yok
İnsanın hepsini alası geliyor dimiHepsi harika ayyyyy
Evet ama ben daha hiçbir şey almadımİnsanın hepsini alası geliyor dimi
Baya uygundu fiyatı yanlış hatırlamıyorsamBen çok beğendim aldım 1 takım muhtemelen 1 takım daha alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?