- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Neler aldın pekiii
Belki diğer çocuğuna saklayabilir benim kuzenim oğlundan kalma herşeyi saklamış bide hatıra olsun diyende oluyor ama yinede sen bilirsin tabiKızlar nisanda doğum yapmış kuzenim var farklı şehirde oturuyorlar yenidoğanları istesem ayıp olur mu ya tam da bilmiyorum böyle şeylerikendine de saklayabilir tam bilemedim nasıl oluyor böyle şeyler ondan ona geliyor ya bir sürü bebe kıyafeti
Aynen verecekse kendi teklif eder sanırımBelki diğer çocuğuna saklayabilir benim kuzenim oğlundan kalma herşeyi saklamış bide hatıra olsun diyende oluyor ama yinede sen bilirsin tabi
İkinciyi düşünüyorsa onun için saklayabilir canim ben oğlumdan kalanları saklamıştim iyi ki de saklamışım tutumlar,alt üst takimlar vs ara renk kız olsa da kullanır,normalde kendisinin teklif etmesi lazım eltim bana teklif etmişti ama ben istememiştim ilk heveslik işte salaklık etmişim kendi teklif etmiyorsa da ikinciyi düşünüyor musun diye önce sorabilirsin düşünmüyorum derse isteyebilirsin canim bunda hiçbir şey yok çocuklar çok çabuk büyüyor o yüzden kıyafetleri yepyeni kalıyorKızlar nisanda doğum yapmış kuzenim var farklı şehirde oturuyorlar yenidoğanları istesem ayıp olur mu ya tam da bilmiyorum böyle şeylerikendine de saklayabilir tam bilemedim nasıl oluyor böyle şeyler ondan ona geliyor ya bir sürü bebe kıyafeti
Benimde liste yapmam lazım sen yaparsen atta canım eksiklerimizi birlikte tamamlayalım inşallahBende daha hiç birsey almadım 20. Haftadan sonra baslicam bir ara üşenmesem liste yapicam kabarık bir liste olacağı kesin ama
Yaa neler almam gerekiyor falan diye konu aç vermek isterse kendisi söyler zatenKızlar nisanda doğum yapmış kuzenim var farklı şehirde oturuyorlar yenidoğanları istesem ayıp olur mu ya tam da bilmiyorum böyle şeylerikendine de saklayabilir tam bilemedim nasıl oluyor böyle şeyler ondan ona geliyor ya bir sürü bebe kıyafeti
Yaa hepsi aşırı güzel sağlıkla giyinsinEki Görüntüle 3292849 Eki Görüntüle 3292850 Eki Görüntüle 3292851 Eki Görüntüle 3292852 Eki Görüntüle 3292853 Eki Görüntüle 3292855 Eki Görüntüle 3292857
Şuan elimde gorseli olan bunlar var sadece bunların hepsi h&mden aldım. Chakradan 2 müslin yazlık tulum ve 1 tane yenidoğan tulum 2 tane kısa kollu zıbın aldım (3-6) 3 tane müslin örtü aldım. Philipsin shootie emzigini aldım emzik kutusu aldım. Oyshodan anne bebek çantası aldım.
Toplamda aslında 7 set yeni doğan aldım daha fazla almayacağım sadece 1 tane hastane çıkışı alacağım onu da sade birşey istiyorum zarada bi set beğendim belki onu alırım.
Ben de tek tük bişeyler aldım ama büyük parçaları ilerde alırım diye düşündümBende daha hiç birsey almadım 20. Haftadan sonra baslicam bir ara üşenmesem liste yapicam kabarık bir liste olacağı kesin ama
Alabilirsin canim normalde alma detayliyi bekle vs derim de her şeye hergun zam geliyor bugün almadığına yarın pişman oluyorsunBen de tek tük bişeyler aldım ama büyük parçaları ilerde alırım diye düşündümarkadaşlar hep büyük parçaları da almış acaba hata mı ettim diye düşünüyorum alsak mı ne yapsak beşik bebek arabası vs
Teşekkür ederizz inşallahYaa hepsi aşırı güzel sağlıkla giyinsin
Canım bence karbonatlı suyu bi araştır dene süt başta rahatlatıp sonra daha çok yakarmışŞimdi eskiler olsa bebek saçlı doğacak dervalla midem ağzımda geziyorum 2 saattir yatamıyorum kalktım oturuyorum bir bardak soğuk süt içtim üstüne yine tablet attım tık yok
Kızlar benim göbek deliğimin altından vajinaya doğru çizgi oluştu doğum çizgisiymiş bu o bile o kadar hoşma gidiyor ki
Sadece altta oluşan çizgi için kız, bir de deliğin üstünde de oluyorsa erkek diyorlar cinsiyet içinBende deeee var çok belli bir çizgi
Boğaz ağrın varsa sirke ve tuz gargarası, burun akıntın da varsa tuzlu suyu burnuna çek. Şifa olsun inşallahKızlar ben çok kötü hasta oldumıhlamur içiyorum başka bişey önerir misiniz ilaç hariç?
Sadece altta benimSadece altta oluşan çizgi için kız, bir de deliğin üstünde de oluyorsa erkek diyorlar cinsiyet içinben ve ablamda tuttu . Başka tutan var mı acaba
haki ve benetton yeşil olanı aldım. Benetton yeşil olan 160 idi sanırım. Diğerini eşim aldı civilden. İsimli olanından birini yaptıracağım onlarda 700-800 civarıKızlarrr bebeğe kıyafet aldıkça bizle de paylaşsanızahastane çıkışı almak istedim ama baktıklarım öok pahalıydı
Benim ne zaman çıktı bilmiyorum yeni fark ettimSadece altta benimbakalım bu teoride yalan olacak mı gerçeklere son 8 gün
Bilmiyorum valla beklemek istiyordum normalde 6. Aydan sonra dedim ama şuan kararsızımAlabilirsin canim normalde alma detayliyi bekle vs derim de her şeye hergun zam geliyor bugün almadığına yarın pişman oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?