2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kızlar nisanda doğum yapmış kuzenim var farklı şehirde oturuyorlar yenidoğanları istesem ayıp olur mu ya tam da bilmiyorum böyle şeyleri kendine de saklayabilir tam bilemedim nasıl oluyor böyle şeyler ondan ona geliyor ya bir sürü bebe kıyafeti

Neler aldın pekiii

Şuan elimde gorseli olan bunlar var sadece bunların hepsi h&mden aldım. Chakradan 2 müslin yazlık tulum ve 1 tane yenidoğan tulum 2 tane kısa kollu zıbın aldım (3-6) 3 tane müslin örtü aldım. Philipsin shootie emzigini aldım emzik kutusu aldım. Oyshodan anne bebek çantası aldım.
Toplamda aslında 7 set yeni doğan aldım daha fazla almayacağım sadece 1 tane hastane çıkışı alacağım onu da sade birşey istiyorum zarada bi set beğendim belki onu alırım.

Belki diğer çocuğuna saklayabilir benim kuzenim oğlundan kalma herşeyi saklamış bide hatıra olsun diyende oluyor ama yinede sen bilirsin tabi

Bende tırnak törpüsü aldım şu herkesin tavsiye ettiği sizde biliyorsunuzdur bi tane tırnak makası da alırım tabi ama tırnak törpüsü hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar bazıları çok tavsiye etmiş bazıları beğenmemiş bilemedim bende

İkinciyi düşünüyorsa onun için saklayabilir canim ben oğlumdan kalanları saklamıştim iyi ki de saklamışım tutumlar,alt üst takimlar vs ara renk kız olsa da kullanır,normalde kendisinin teklif etmesi lazım eltim bana teklif etmişti ama ben istememiştim ilk heveslik işte salaklık etmişim kendi teklif etmiyorsa da ikinciyi düşünüyor musun diye önce sorabilirsin düşünmüyorum derse isteyebilirsin canim bunda hiçbir şey yok çocuklar çok çabuk büyüyor o yüzden kıyafetleri yepyeni kalıyor

Yaa neler almam gerekiyor falan diye konu aç vermek isterse kendisi söyler zaten

Yaa hepsi aşırı güzel sağlıkla giyinsin

Bende daha hiç birsey almadım 20. Haftadan sonra baslicam bir ara üşenmesem liste yapicam kabarık bir liste olacağı kesin ama
Ben de tek tük bişeyler aldım ama büyük parçaları ilerde alırım diye düşündüm arkadaşlar hep büyük parçaları da almış acaba hata mı ettim diye düşünüyorum alsak mı ne yapsak beşik bebek arabası vs

Alabilirsin canim normalde alma detayliyi bekle vs derim de her şeye hergun zam geliyor bugün almadığına yarın pişman oluyorsun

Şimdi eskiler olsa bebek saçlı doğacak der valla midem ağzımda geziyorum 2 saattir yatamıyorum kalktım oturuyorum bir bardak soğuk süt içtim üstüne yine tablet attım tık yok
Canım bence karbonatlı suyu bi araştır dene süt başta rahatlatıp sonra daha çok yakarmış

Kızlarrr bebeğe kıyafet aldıkça bizle de paylaşsanıza hastane çıkışı almak istedim ama baktıklarım öok pahalıydı
haki ve benetton yeşil olanı aldım. Benetton yeşil olan 160 idi sanırım. Diğerini eşim aldı civilden. İsimli olanından birini yaptıracağım onlarda 700-800 civarı

Eklentiler

• 2aa8957a-dc81-4608-9505-2bacbebc83dc.webp
    21 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_6370.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_6558.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_6562.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…