2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Bende bu anne bebek çantasını aldım kızlar içerisinde ki biberonluk yeri yalıtımlı hepsi böyle mi bilmiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20230828_153121_Trendyol.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 88
Merhaba bana da yardımcı olurmusunuz rica etsem adetim ayin 9 yada 10unda olur bu ay olmadım Ovulasyon testi yaptım bu ay ama kafaM karıştı iyice yumurtlama olmuşumu catlama olmuşumu acaba cevap verecek olanlara şimdiden teşekkür ederim

Eklentiler

• IMG_8056.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_8055.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar bana hastane çıkışı hediye geldi bir tanede isimli arkadaşım yaptıracak ben artık almayacağım yeter gibi geliyor bir tane daha var grili beyazlı tam takım bunlar hariç artık zıbın falan alırım

Eklentiler

• IMG_6206.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_6205.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_6204.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 73
benimki çok karışık oldu diye inanmıyorum
Az kaldı inşallah kesinleşecek, ama kesinleşince bitmiyor mevzu. Cinsiyetten sonra aşı ve detaylı ultrason derdine düşeceksiniz. Aşı yapayım mı yapmayayım mı stresine düştüm. O bitecek sıra detaylıya gerekecek. Cinsiyet işin heyecan kısmı. Keşke diğer konularda bu kadar heyecanlı olsa

Çok emin değilim ama 25de pik olmuş gibi ama 28de silikleşmeye başlamış gibi benim hiç bu şekilde olmadı çok emin olamadım

Sanki 27sinde pik olmuş gibi ama bilemedim

Kuzenine söyle işim bitince iade edicez diye :) benim ailede her kuzen aynı şeyleri giydik kız erkek fark etmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…