- 4 Ağustos 2022
- 6.673
- 2.995
- 123
Benim üstünde de var erkek galibaSadece altta oluşan çizgi için kız, bir de deliğin üstünde de oluyorsa erkek diyorlar cinsiyet içinben ve ablamda tuttu . Başka tutan var mı acaba
Ben de 16ya kadar inanmadım. Hatta tekrar cinsiyet sordum doktoruma dedim söylemiştim ya size erkek diyeBenim üstünde de var erkek galibaen son erkek dedi zaten ama hala inanmıyorum
Ben de 16ya kadar inanmadım. Hatta tekrar cinsiyet sordum doktoruma dedim söylemiştim ya size erkek diyehalbuki parti bile yapmıştık 12de erkek deyince
Benim göbek deliğimin üstüne devam etmiyor şuan sadece alttan ve bebeğim kızSadece altta oluşan çizgi için kız, bir de deliğin üstünde de oluyorsa erkek diyorlar cinsiyet içinben ve ablamda tuttu . Başka tutan var mı acaba
Bizimde cinsiyet kesinleşmediği için unisex aldım çoğu şeyiEvet ama ben daha hiçbir şey almadımcinsiyetten sonra alırım . Kızımdan kalan düzgün bir şey yok dağıttım hep
Az kaldı inşallah kesinleşecek, ama kesinleşince bitmiyor mevzu. Cinsiyetten sonra aşı ve detaylı ultrason derdine düşeceksiniz. Aşı yapayım mı yapmayayım mı stresine düştüm. O bitecek sıra detaylıya gerekecek. Cinsiyet işin heyecan kısmı. Keşke diğer konularda bu kadar heyecanlı olsabenimki çok karışık oldu diye inanmıyorum
Bir tane daha tuttuBenim göbek deliğimin üstüne devam etmiyor şuan sadece alttan ve bebeğim kız
Çok emin değilim ama 25de pik olmuş gibi ama 28de silikleşmeye başlamış gibi benim hiç bu şekilde olmadı çok emin olamadımMerhaba bana da yardımcı olurmusunuz rica etsem adetim ayin 9 yada 10unda olur bu ay olmadım Ovulasyon testi yaptım bu ay ama kafaM karıştı iyice yumurtlama olmuşumu catlama olmuşumu acaba cevap verecek olanlara şimdiden teşekkür ederim
Evet fiyatlar gayet uygunBaya uygundu fiyatı yanlış hatırlamıyorsam
Sanki 27sinde pik olmuş gibi ama bilemedimMerhaba bana da yardımcı olurmusunuz rica etsem adetim ayin 9 yada 10unda olur bu ay olmadım Ovulasyon testi yaptım bu ay ama kafaM karıştı iyice yumurtlama olmuşumu catlama olmuşumu acaba cevap verecek olanlara şimdiden teşekkür ederim
Kuzenine söyle işim bitince iade edicez diye :) benim ailede her kuzen aynı şeyleri giydikKızlar nisanda doğum yapmış kuzenim var farklı şehirde oturuyorlar yenidoğanları istesem ayıp olur mu ya tam da bilmiyorum böyle şeylerikendine de saklayabilir tam bilemedim nasıl oluyor böyle şeyler ondan ona geliyor ya bir sürü bebe kıyafeti
Kaç hfyalıkken çıkıyor bu çizgi bende yokSadece altta oluşan çizgi için kız, bir de deliğin üstünde de oluyorsa erkek diyorlar cinsiyet içinben ve ablamda tuttu . Başka tutan var mı acaba
Çok şirinmiş canim güle güle kullanBende bu anne bebek çantasını aldım kızlar içerisinde ki biberonluk yeri yalıtımlı hepsi böyle mi bilmiyorum
Benim de alttan ve çok silik kiz dedi doktor, oğlumda daha belirgindiBir tane daha tuttu
Yok mu arttıran
Hatırlamıyorum canım. Ama 12-13lerde yoktu ondan eminimKaç hfyalıkken çıkıyor bu çizgi bende yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?