- 15 Mart 2023
- 1.862
- 1.350
- 53
Şimdiye kadar tutmayan yok sanırım buradaBenim de alttan ve çok silik kiz dedi doktor, oğlumda daha belirgindi
Şaka gibi şimdi baktımda oy verenin yarısı topiğimizde bile değilBizim grupda erkek bebek annesi çok ama oylamada kız bebek sayısı daha fazlakim boş oy attı söylesin çabuk
Aşı mevzusu şuan bende başladı 18 eylüle randevum var tetanoz için ne yapacam bilmiyorum kafam çok karışıkAz kaldı inşallah kesinleşecek, ama kesinleşince bitmiyor mevzu. Cinsiyetten sonra aşı ve detaylı ultrason derdine düşeceksiniz. Aşı yapayım mı yapmayayım mı stresine düştüm. O bitecek sıra detaylıya gerekecek. Cinsiyet işin heyecan kısmı. Keşke diğer konularda bu kadar heyecanlı olsa
Yapın diyen doktorlar var yapmayın diyen var. Arkadaşımın eşi doktor; ne kendisi ne çocukları hiçbir aşıyı yapmamışlar. Bilmiyorum ama yapmaya daha yakınım. Sağlık imkanlarımız gelişmiş ama, ya yapmasak ve milyonda bir de olsa kötüsü bize denk gelirse diye, düşünmüyor değilimAşı mevzusu şuan bende başladı 18 eylüle randevum var tetanoz için ne yapacam bilmiyorum kafam çok karışık
Ben kız olursa her şeyi pembe erkek olursa her şeyi mavi gri alcam bu seferBizimde cinsiyet kesinleşmediği için unisex aldım çoğu şeyi
Sanırım ben olcam bir daha erkek derseŞimdiye kadar tutmayan yok sanırım burada
Belki olur, daha zamanı varSanırım ben olcam bir daha erkek derseof ya
Ay senin az kaldı haftaya mıydıSanırım ben olcam bir daha erkek derseof ya
Vermez de gebelik reflusunu tetikleyebilir sen de mide yanması yapabilirBisey sorcam acı yemek bebeğe zarar verir mibizden besleniyor ya
Acı yemenin bebek üzerinde bir zararı yok fakat bizim midemiz mahvediyor iyi düşün yerkenBisey sorcam acı yemek bebeğe zarar verir mibizden besleniyor ya
Benimde full devam ediyorBir tane daha tuttu
Yok mu arttıran
Ben kraft anne yani aldimKızlar yataklarla ilgili ne düşünüyosunuz? Chicco anne yanı güzel görünüyor ama kısa süreli kullanım next2meforever var ama onla ilgili yorumlar da kafa karıştırıcı. Başka muadil marka önerilen model biliyo musunuz?
Evet 5 Eylül SalıAy senin az kaldı haftaya mıydı
Şu an kaç haftalıksın kiHatırlamıyorum canım. Ama 12-13lerde yoktu ondan eminim
Tam 20Şu an kaç haftalıksın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?