2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Bende anne bebek çantası olarak bu ürünü tercih edeceğim kullananlar çok memnunmuş benimde çok hoşuma gitti.

Eklentiler

• IMG_4327.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 133
Hersey herkezde ise yaramiyor .mesela bende gogus pedi kullandim ama hic birsey olmamisti.kullansak bi dert kullanmasak bi dert o süt akışını kesmek mumkun degildi.deneme yanilma yöntemi yapacagiz.suan ucun varmi peki

Çok guzeller bende sepete atmıştım bunlardan bebegimin cinsiyyetin bilseydim daha rahat alisveris ederdim bende

Kızlar hastane çıkışı e bebek’te bunlar var. Benim çok hoşuma gitti fiyatı da gayet güzel. Ben koala desenli olanından aldım çok parçalı olmasına gerek yok
Bende bunlardan alacagim iki ürünun kaliteside cok guzel hic birsey olmuyor.bazilarinda penye battaniye yok ama o uydurulur galiba

İlk kez gördüm pusetli çanta nasıldır acaba

Eklentiler

• 022EE1FB-38D6-4081-9BDA-6C80D264844C.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 125
Bende bunlardan alacagim iki ürünun kaliteside cok guzel hic birsey olmuyor.bazilarinda penye battaniye yok ama o uydurulur galiba
Battaniye olanı da tercih edilebilir fiyatı gayet uygun. Normal adı falan olmayan bebek mağazalarında 1000 TL’den asagi hastane çıkışı yok bence çok fazla abartılıyor ya

Hamile taytlarında indirim var alın mutlaka çok lazım olacak bütün kışı taytla geçiriyorum hep şimdi göbek kocaman olacak 3-4 tane alcam
E bebek uygulamasında sepette %40 indirim devam ediyormuş son 15 saat yazıyor bende alıyorum simdii @Feryasu
S beden mi alacaksın taytı?
Bir de indirime bakıyorum Yenidoğanda bebbek markası var nasıl acaba bilen var mı

Ben de çok araştırıp park yatak aldım. Görüntü olarak herkes kullanmak istemeyebilir ama benim için daha çok kullanışlı ve uzun ömürlü olması önemliydi o sebeple tercih ettim
Ben de park yatak almayı düşünüyorum küçük tahta vs beşiklerden ablamlar kullandılar ama çok kullanışlı olduğunu düşünmüyolar hatta pek kullanamadılar bile kızlar belki başka kullanan memnun kalmıştır bilemiyorum. Şimdilik oda da yapmayı düşünmüyorum taşınma ihtimalimiz var bi dolap iş görür mü şu çok amaçlı dolaplardan ya da komodin almak mı daha mantıklı bilemedim

Ben odasını aldım taşınma durumum yok. Ama taşınma durumum olsaydı uzun dolap veya sifonyer tercih ederdim

S beden mi alacaksın taytı?
Bir de indirime bakıyorum Yenidoğanda bebbek markası var nasıl acaba bilen var mı
S aldım 51 kiloyum hala alamadım kilo bir de bacaklarım ince m alırsam alt bol kalır diyorum ilerleyen aylar olsa da

Kızlar bende de altta cizgi amma ben hamile olmadanda once vardi bu cizgi amma daha belieginlesmis amma cinsiyyet bilmiyorum kız mı o zaman?
Bende bebegime bunları aldım bebek seti yumişacık çok begendim

Eklentiler

• IMG_3193.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 201
  • IMG_3194.webp
    24 KB · Görüntüleme: 71
İlki erkek miydi ? Ben hep size erkek hissediyordum burda bir kaç kişiye hislerim vardı ama hiç doğru çıkmaz hislerim de
Evet zaten ruyasini gormsutm. Oglumda da ruyasini gormustum ama iste umut etmesi guzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…