Bilmiyorum ama muhtemelen vardırOnlineda da varmidir acaba bende cok begendim
Hersey herkezde ise yaramiyor .mesela bende gogus pedi kullandim ama hic birsey olmamisti.kullansak bi dert kullanmasak bi dert o süt akışını kesmek mumkun degildi.deneme yanilma yöntemi yapacagiz.Ucu yok gibiydi benim ya baya silikon uç falan da kullandım sağdım sonra ucu belirdi
İşte bu ucunu yine yok ediyordu
Şimdi ucu daha belirgin şükür , hazır belirginken de daha küçük bir şey alayım dedim . Bu var ya muhteşem bir şeydi ama evde dediğin gibi bir sefer kalmalı misafirliğe gidecektim pamuklu göğüs pedi takayım dedim pamukçuk oldu göğsümsonra da kızımın ağzına bulaştı derken meme reddi o yüzden korktum ben biraz
Çok guzeller bende sepete atmıştım bunlardan bebegimin cinsiyyetin bilseydim daha rahat alisveris ederdim bendeEki Görüntüle 3292849 Eki Görüntüle 3292850 Eki Görüntüle 3292851 Eki Görüntüle 3292852 Eki Görüntüle 3292853 Eki Görüntüle 3292855 Eki Görüntüle 3292857
Şuan elimde gorseli olan bunlar var sadece bunların hepsi h&mden aldım. Chakradan 2 müslin yazlık tulum ve 1 tane yenidoğan tulum 2 tane kısa kollu zıbın aldım (3-6) 3 tane müslin örtü aldım. Philipsin shootie emzigini aldım emzik kutusu aldım. Oyshodan anne bebek çantası aldım.
Toplamda aslında 7 set yeni doğan aldım daha fazla almayacağım sadece 1 tane hastane çıkışı alacağım onu da sade birşey istiyorum zarada bi set beğendim belki onu alırım.
Bende bunlardan alacagim iki ürünun kaliteside cok guzel hic birsey olmuyor.bazilarinda penye battaniye yok ama o uydurulur galibaKızlar hastane çıkışı e bebek’te bunlar var. Benim çok hoşuma gitti fiyatı da gayet güzel. Ben koala desenli olanından aldım çok parçalı olmasına gerek yok
Bunu da gördüm iyi duruyor ama bunun demirlerini falan da taşıyacam ekstra onunla mı ugrasacamİlk kez gördüm pusetli çantanasıldır acaba
Battaniye olanı da tercih edilebilir fiyatı gayet uygun. Normal adı falan olmayan bebek mağazalarında 1000 TL’den asagi hastane çıkışı yok bence çok fazla abartılıyor yaBende bunlardan alacagim iki ürünun kaliteside cok guzel hic birsey olmuyor.bazilarinda penye battaniye yok ama o uydurulur galiba
Hamile taytlarında indirim var alın mutlaka çok lazım olacak bütün kışı taytla geçiriyorum hep şimdi göbek kocaman olacak 3-4 tane alcam
S beden mi alacaksın taytı?E bebek uygulamasında sepette %40 indirim devam ediyormuş son 15 saat yazıyor bende alıyorum simdii @Feryasu
Ben de park yatak almayı düşünüyorum küçük tahta vs beşiklerden ablamlar kullandılar ama çok kullanışlı olduğunu düşünmüyolar hatta pek kullanamadılar bile kızlar belki başka kullanan memnun kalmıştır bilemiyorum. Şimdilik oda da yapmayı düşünmüyorum taşınma ihtimalimiz var bi dolap iş görür mü şu çok amaçlı dolaplardan ya da komodin almak mı daha mantıklı bilemedimBen de çok araştırıp park yatak aldım. Görüntü olarak herkes kullanmak istemeyebilir ama benim için daha çok kullanışlı ve uzun ömürlü olması önemliydi o sebeple tercih ettim
Ben odasını aldım taşınma durumum yok. Ama taşınma durumum olsaydı uzun dolap veya sifonyer tercih ederdimBen de park yatak almayı düşünüyorum küçük tahta vs beşiklerden ablamlar kullandılar ama çok kullanışlı olduğunu düşünmüyolar hatta pek kullanamadılar bile kızlar belki başka kullanan memnun kalmıştır bilemiyorum. Şimdilik oda da yapmayı düşünmüyorum taşınma ihtimalimiz var bi dolap iş görür mü şu çok amaçlı dolaplardan ya da komodin almak mı daha mantıklı bilemedim
S aldım 51 kiloyum hala alamadım kiloS beden mi alacaksın taytı?
Bir de indirime bakıyorum Yenidoğanda bebbek markası var nasıl acaba bilen var mı
Battaniye olanı da tercih edilebilir fiyatı gayet uygun. Normal adı falan olmayan bebek mağazalarında 1000 TL’den asagi hastane çıkışı yok bence çok fazla abartılıyor ya
13. HaftaKaçıncı haftaydıbence %100 kesin diyene kadar umut var ya
Evet zaten ruyasini gormsutm. Oglumda da ruyasini gormustum ama iste umut etmesi guzeldiİlki erkek miydi ? Ben hep size erkek hissediyordum burda bir kaç kişiye hislerim vardıama hiç doğru çıkmaz hislerim de
Biraz daha geçsin13. Hafta
Yani ben normalde %90 ihtimal vermem bu haftada ama seninkine veriyorm dedi
13Kaçıncı haftadasın canımm
Evet onda da cok kiz istemistk ama kismetİlk çocuk erkek miydi
KesinlikleMalesef uzunn kullanilicak esyalara fazla butce ayirmak daha mantikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?