- 17 Temmuz 2023
- 53
- 124
- 13
- 30
Bende Kraft tercih ettim biraz büyük ama çok güzel iş görürBen kraft anne yani aldim
Katılıyorum meslektaşım hafif kundak yeterliKızlar şimdilik benimde çizgi altta bu zamana kadar erkek demişlerdi şimdi kız dediler yani bu çizgi işi olabilirtüm anne arkadaşlarım park beşik öneriyor bende park beşik alacağım kundak konusuna gelince ben de sağlıkçıyım çok bebişde elimden geçti güçlü refleksleri var bebeklerin bu da uyku süresini azaltıyor eskisi gibi sıkı kundaklar değil ama hafif sarılı kundak düşünüyorum bende
E bebeğin kendi uygulaması mı bu
Yok hepsiburada ve şuan da bu fiyatlardan gösteriyorE bebeğin kendi uygulaması mı bu
1 tutmayan olduBenim de tek altta ama erkek tüm teoriler çürüyor
Ben de çok araştırıp park yatak aldım. Görüntü olarak herkes kullanmak istemeyebilir ama benim için daha çok kullanışlı ve uzun ömürlü olması önemliydi o sebeple tercih ettimKatılıyorum meslektaşım hafif kundak yeterli
Bu arada bende park yatak aldım kullanipta memnun kalmayan hiç kimseyi duymadım.
Sağlıkla kullansın paşacık
Bakalım 17. Haftada öğrendim cinsiyeti değişir mi bu saatten sonra bilmiyorum ama detaylı ultrasonda netleşir1 tutmayan olduama çoğu kişide tutuyor ya , ramzi teorisi gibi bu da
Kesinlikle. İlerleyen zamanlarda oyun parkı olarak kullanılıyor. Koy içine oyuncaklarıyla o oynasın sende yemeğini yap temizliğini yap. Ayrica misafirliğe giderken katla götür misafirlikte de kullan aşırı kullanışlı yaBen de çok araştırıp park yatak aldım. Görüntü olarak herkes kullanmak istemeyebilir ama benim için daha çok kullanışlı ve uzun ömürlü olması önemliydi o sebeple tercih ettim
Değişen var tabi, ama senin değişmez gibime geldi. Sağlıkla ve gönlünce olsunBakalım 17. Haftada öğrendim cinsiyeti değişir mi bu saatten sonra bilmiyorum ama detaylı ultrasonda netleşir
Hepimiz için inşallahDeğişen var tabi, ama senin değişmez gibime geldi. Sağlıkla ve gönlünce olsun
Vallah su 4 yılda bi jinekoloji bölümünü okumadıgım kaldı tüm bilgilere sahibimBu arada maşallahımız var hemşireden doktordan geçilmiyor
DoğrudurVallah su 4 yılda bi jinekoloji bölümünü okumadıgım kaldı tüm bilgilere sahibimtüp bebekten aşılamaya klomenden çatlatma iğnesine historometriden hsg ye spekulumdan tüm haplara , serklajın tüm çeşitlerine zararlarına kadar bilgim var 2 kuzenim ebe sen bizden daha bilgilisin diyorlar bazen diyorum dışardan sınavlaramı girsem
Ben normal taytlardan aldım büyük beden göbek bölgesi hamile taytına benziyor aşırı rahat ediyorum bayadir tayt ile takılıyorum çok rahatHamile taytlarında indirim var alın mutlaka çok lazım olacak bütün kışı taytla geçiriyorum hep şimdi göbek kocaman olacak 3-4 tane alcam
Benm anne bebek cantam bu cok saglam kullanisli fikir olsun guzel baska modelleride var.uzun kullanacagim icin saglam birsey almistim.baska birtane daha var o saglam degil ve kullanissiz cok buyuk duruyor.bunu tavsiye edermBanada kendimi kısıtlamaya çalışıyorum bazı şeyler gerçekten çok pahalı. Mesela anne bebek cantaları falanda ben daha uygun fiyatlisin ariyorum
Onlineda da varmidir acaba bende cok begendimKızlar hastane çıkışı e bebek’te bunlar var. Benim çok hoşuma gitti fiyatı da gayet güzel. Ben koala desenli olanından aldım çok parçalı olmasına gerek yok
İndirim kaçırmamak lazımE bebek uygulamasında sepette %40 indirim devam ediyormuş son 15 saat yazıyor bende alıyorum simdiiFeryasu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?