2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Katılıyorum meslektaşım hafif kundak yeterli
Bu arada bende park yatak aldım kullanipta memnun kalmayan hiç kimseyi duymadım.

Bu arada maşallahımız var hemşireden doktordan geçilmiyor

Katılıyorum meslektaşım hafif kundak yeterli
Bu arada bende park yatak aldım kullanipta memnun kalmayan hiç kimseyi duymadım.
Ben de çok araştırıp park yatak aldım. Görüntü olarak herkes kullanmak istemeyebilir ama benim için daha çok kullanışlı ve uzun ömürlü olması önemliydi o sebeple tercih ettim

Ben de çok araştırıp park yatak aldım. Görüntü olarak herkes kullanmak istemeyebilir ama benim için daha çok kullanışlı ve uzun ömürlü olması önemliydi o sebeple tercih ettim
Kesinlikle. İlerleyen zamanlarda oyun parkı olarak kullanılıyor. Koy içine oyuncaklarıyla o oynasın sende yemeğini yap temizliğini yap. Ayrica misafirliğe giderken katla götür misafirlikte de kullan aşırı kullanışlı ya

Bu arada maşallahımız var hemşireden doktordan geçilmiyor
Vallah su 4 yılda bi jinekoloji bölümünü okumadıgım kaldı tüm bilgilere sahibim tüp bebekten aşılamaya klomenden çatlatma iğnesine historometriden hsg ye spekulumdan tüm haplara , serklajın tüm çeşitlerine zararlarına kadar bilgim var 2 kuzenim ebe sen bizden daha bilgilisin diyorlar bazen diyorum dışardan sınavlaramı girsem

Hamile taytlarında indirim var alın mutlaka çok lazım olacak bütün kışı taytla geçiriyorum hep şimdi göbek kocaman olacak 3-4 tane alcam

Doğrudur

Hamile taytlarında indirim var alın mutlaka çok lazım olacak bütün kışı taytla geçiriyorum hep şimdi göbek kocaman olacak 3-4 tane alcam
Ben normal taytlardan aldım büyük beden göbek bölgesi hamile taytına benziyor aşırı rahat ediyorum bayadir tayt ile takılıyorum çok rahat

Banada kendimi kısıtlamaya çalışıyorum bazı şeyler gerçekten çok pahalı. Mesela anne bebek cantaları falanda ben daha uygun fiyatlisin ariyorum
Benm anne bebek cantam bu cok saglam kullanisli fikir olsun guzel baska modelleride var.uzun kullanacagim icin saglam birsey almistim.baska birtane daha var o saglam degil ve kullanissiz cok buyuk duruyor.bunu tavsiye ederm

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-28-18-22-27-433_trendyol.com.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…