- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
15 haftalık oldukBelki olur, daha zamanı var
tutmayan yok şimdiye kadarBenimde full devam ediyorerkek benim
Bende chicco next2me istiyordum ama fiyatina göre kullanımı çok kısıtlı mecbur vazgeçtimKızlar yataklarla ilgili ne düşünüyosunuz? Chicco anne yanı güzel görünüyor ama kısa süreli kullanım next2meforever var ama onla ilgili yorumlar da kafa karıştırıcı. Başka muadil marka önerilen model biliyo musunuz?
Ben daha dün fark ettim açıkçası . Şu an 20yim o yüzden ne zaman oldu hiç bilemiyorum15 haftalık olduk
Ben de 10. Haftada o alt kısımda farkettim baya koyu çizgiBen daha dün fark ettim açıkçası . Şu an 20yim o yüzden ne zaman oldu hiç bilemiyorum
Benim de altta vardı zaten, ama koyulaşmadı hiç, alttaki aynı kaldı üstte de çıktı. Aynen atarsa 8Ben de 10. Haftada o alt kısımda farkettim baya koyu çizgi
Giderek koyulaştı daha da Bakalım haftaya ak kara belli olacak belki de teori doğrudur (İnşallah
Valla ben mantıklı buluyorum kundak bile sipariş ettimKızlar bebek kundaklamak hakkında ne düşünüyorsunuz
Ben kundak yapmaya karşıyım. Sadece uyurken kendini korkutup uyanmaması için ona uygun aparatlar var sadece kol kısmında kemer gibi birşey var hafif bir aparat bebeği sıkmıyor. Onun haricinde kundak yapmak uygun değil bebeğin gelişimini yavaşlatıyorKızlar bebek kundaklamak hakkında ne düşünüyorsunuz
Sıçrama ve titreme olursa doktorlar kundaklayın diyorlar. Dediklerim olursa komple, olmasa sadece elleri kundaklamayı düşünüyorumKızlar bebek kundaklamak hakkında ne düşünüyorsunuz
Ben kundaklamayı düşünüyorum bundan öncede kundak yaptım ellerini çırparak çok uyanıyor bebekler kundak yapınca hem daha uzun süreli yatıyor hemde kontrolsüz el hareketlerinden korkmuyorKızlar bebek kundaklamak hakkında ne düşünüyorsunuz
canım yediğin direk bebeğe gitmiyor şuan yediğin besinler önce sindiriyorsun sonra kanına geçiyor bebek kandan besleniyor herhangi bir tat hissedeceğini düşünmüyorum :)Bisey sorcam acı yemek bebeğe zarar verir mibizden besleniyor ya
Valla ben mantıklı buluyorum kundak bile sipariş ettim
Ben kundak yapmaya karşıyım. Sadece uyurken kendini korkutup uyanmaması için ona uygun aparatlar var sadece kol kısmında kemer gibi birşey var hafif bir aparat bebeği sıkmıyor. Onun haricinde kundak yapmak uygun değil bebeğin gelişimini yavaşlatıyor
Sıçrama ve titreme olursa doktorlar kundaklayın diyorlar. Dediklerim olursa komple, olmasa sadece elleri kundaklamayı düşünüyorum
Bende çok kararsızım sanırım eski usül değil ama modern kundaklar var onlardan yapacağım çocuğu da boru gibi sarmaya gerek yok diye düşünüyorum :) ama diğer taraftan da dediğiniz gibi elleri kolları çok serbest kalınca da korkuyorlar falanBen kundaklamayı düşünüyorum bundan öncede kundak yaptım ellerini çırparak çok uyanıyor bebekler kundak yapınca hem daha uzun süreli yatıyor hemde kontrolsüz el hareketlerinden korkmuyor
Benim de tek altta ama erkek tüm teoriler çürüyorSadece altta benimbakalım bu teoride yalan olacak mı gerçeklere son 8 gün
Geçen ebebek indiriminde ilk kez bu kıyafetleri aldım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?