2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Bende chicco next2me istiyordum ama fiyatina göre kullanımı çok kısıtlı mecbur vazgeçtim ikeadan beşik alacağım anne yanı olarak kullanılanlardan 1 yaşa kadar kullanıp sonrasında montessori yatak alacağım şuan fikrim bu ama ne olur bilmem

Bende bugün park yatak aldım. 6-7 aylıkken odasına geçiririm diye düşündüm ama olurda odasına alışamaz uyuyamaz diye park yatak tercih ettim. Normal küçük beşikler max 6 ay kullanılıyor çünkü bebek 3 aydan sonra donmeye başlıyor. Düşme ihtimali çok fazla olduğu için garanti olsun park yatakta diye düşündüm.

Ben daha dün fark ettim açıkçası . Şu an 20yim o yüzden ne zaman oldu hiç bilemiyorum
Ben de 10. Haftada o alt kısımda farkettim baya koyu çizgi
Giderek koyulaştı daha da Bakalım haftaya ak kara belli olacak belki de teori doğrudur (İnşallah

Kızlar bebek kundaklamak hakkında ne düşünüyorsunuz
Ben kundak yapmaya karşıyım. Sadece uyurken kendini korkutup uyanmaması için ona uygun aparatlar var sadece kol kısmında kemer gibi birşey var hafif bir aparat bebeği sıkmıyor. Onun haricinde kundak yapmak uygun değil bebeğin gelişimini yavaşlatıyor

Anne yani beşik ebebekte var uygunda fiyati kısa süreli kullanım için gayet yeterlide bence

Eklentiler

• Screenshot_20230828_175022_Chrome.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 63
Valla ben mantıklı buluyorum kundak bile sipariş ettim

Sıçrama ve titreme olursa doktorlar kundaklayın diyorlar. Dediklerim olursa komple, olmasa sadece elleri kundaklamayı düşünüyorum

Ben kundaklamayı düşünüyorum bundan öncede kundak yaptım ellerini çırparak çok uyanıyor bebekler kundak yapınca hem daha uzun süreli yatıyor hemde kontrolsüz el hareketlerinden korkmuyor
Bende çok kararsızım sanırım eski usül değil ama modern kundaklar var onlardan yapacağım çocuğu da boru gibi sarmaya gerek yok diye düşünüyorum :) ama diğer taraftan da dediğiniz gibi elleri kolları çok serbest kalınca da korkuyorlar falan

Kızlar şimdilik benimde çizgi altta bu zamana kadar erkek demişlerdi şimdi kız dediler yani bu çizgi işi olabilir tüm anne arkadaşlarım park beşik öneriyor bende park beşik alacağım kundak konusuna gelince ben de sağlıkçıyım çok bebişde elimden geçti güçlü refleksleri var bebeklerin bu da uyku süresini azaltıyor eskisi gibi sıkı kundaklar değil ama hafif sarılı kundak düşünüyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…