2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Arkadaşlar selam, 1 ay annemde kaldıktan sonra evime döndüm ev çok kötü kokuyor daha doğrusu mutfak dolapları kokuyor yeni taşındığım için, ev yeni. Yardım edin bu kokuyu nasıl çıkarırım? Neyle silsem çıkar. Tabak çanak bardak heeşeyi kokutmuş. Eve de yayılmış durumda koku beni çok rahatsız ediyor. İştahım sıfıra indi evime gelince

Bak böyle bol kundak aldım ben sıkı sıkı istemiyorum zaten.
Çok guzeller bende sepete atmıştım bunlardan bebegimin cinsiyyetin bilseydim daha rahat alisveris ederdim bende
Canım genelde unisex aldım bi tek pembeli olanı cinsiyet öğrenince aldım gerisini kız erkekde giyebilir.

Hersey herkezde ise yaramiyor .mesela bende gogus pedi kullandim ama hic birsey olmamisti.kullansak bi dert kullanmasak bi dert o süt akışını kesmek mumkun degildi.deneme yanilma yöntemi yapacagiz.suan ucun varmi peki
Şuan ucum öncekine göre iyi inş geri kaçmazsa ben çalıştığım için çok sağdım da zamanında o da belirginleştirdi

Hepsiburada yoyko da indirim varmış arkadaşlar kızlardan bazıları anakucağı falan diyordu 2000den 1500e falan düşüyormuş bilginize.

Bana çok amaçlı dolaplar daha mantıklı geliyor. Taşınma durumu olduğu ya da bebeğe oda yapıldığında o dolap başka amaçla değerlendirilebilir. Komodin için ileride oda yapıldığı zaman kullanılabilir ama her mobilya ya da her büyüklükte oda için uyum sağlamayabilir. Yatak odasına bile bazen sığmıyor başucu komodinleri. Ben henüz dolap konusunda ne yaparım karar veremedim. Ama daha çok çocuğun ileride de rahatlıkla kullanabileceği bir dolaba daha yakınım şuan ilerleyen süreçte bakacağım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…