Valla canm kzikardesimde geldi yanmda. Kiz hissediyorm ben de bakacam die.husranBiraz daha geçsinher şey mümkün inanıyorum çok erken davrandık özellikle ben
Bende çok kararsızım sanırım eski usül değil ama modern kundaklar var onlardan yapacağım çocuğu da boru gibi sarmaya gerek yok diye düşünüyorum :) ama diğer taraftan da dediğiniz gibi elleri kolları çok serbest kalınca da korkuyorlar falan
Canım genelde unisex aldım bi tek pembeli olanı cinsiyet öğrenince aldım gerisini kız erkekde giyebilir.Çok guzeller bende sepete atmıştım bunlardan bebegimin cinsiyyetin bilseydim daha rahat alisveris ederdim bende
Kısmet insan farklı cinsiyet olsun istiyor ama hayırlısı neyse o olsunEvet onda da cok kiz istemistk ama kismet
Bunun linkini atar misinizEki Görüntüle 3293033
Bak böyle bol kundak aldım ben sıkı sıkı istemiyorum zaten.
Canım genelde unisex aldım bi tek pembeli olanı cinsiyet öğrenince aldım gerisini kız erkekde giyebilir.
Lansinoh markanın biberonları kesinlikle. Anne memesine en uygun biberon. Ben Lansinoh almayı düşünüyorum.Kızlar biberon için fikri olam varmı
Şuan ucum öncekine göre iyi inş geri kaçmazsaHersey herkezde ise yaramiyor .mesela bende gogus pedi kullandim ama hic birsey olmamisti.kullansak bi dert kullanmasak bi dert o süt akışını kesmek mumkun degildi.deneme yanilma yöntemi yapacagiz.suan ucun varmi peki
Philips avent aldım bir de lansinoh alacağım. Bu ikisi en çok kullanılan markaKızlar biberon için fikri olam varmı
Evet zaten ruyasini gormsutm. Oglumda da ruyasini gormustum ama iste umut etmesi guzeldi
Philips veya como tomo düşünüyorum.Kızlar biberon için fikri olam varmı
Ben avent almıştım asla istemedi kızım lansinoh aldım çok rahat ettim sonra baktım cidden benim meme ucum lansinoh daha yakın. Meme ucunuza benzeyeni alırsanız iyi olurKızlar biberon için fikri olam varmı
Ben Dr. Browns tercih ettim kolik olma durumu falan olur diye birde mamajoo aldım ne olur ne olmaz diyeKızlar biberon için fikri olam varmı
Aynen bizde de suanda o durum var kızm kız istiyor bakalım doktor suanda kız dedi ama bi daha kontrolde ne cikackoğlun bu işe çok sevinecek oğlanlar erkek istiyor kızlar kız
Bana çok amaçlı dolaplar daha mantıklı geliyor. Taşınma durumu olduğu ya da bebeğe oda yapıldığında o dolap başka amaçla değerlendirilebilir. Komodin için ileride oda yapıldığı zaman kullanılabilir ama her mobilya ya da her büyüklükte oda için uyum sağlamayabilir. Yatak odasına bile bazen sığmıyor başucu komodinleri. Ben henüz dolap konusunda ne yaparım karar veremedim. Ama daha çok çocuğun ileride de rahatlıkla kullanabileceği bir dolaba daha yakınım şuan ilerleyen süreçte bakacağım artık.Ben de park yatak almayı düşünüyorum küçük tahta vs beşiklerden ablamlar kullandılar ama çok kullanışlı olduğunu düşünmüyolar hatta pek kullanamadılar bile kızlar belki başka kullanan memnun kalmıştır bilemiyorum. Şimdilik oda da yapmayı düşünmüyorum taşınma ihtimalimiz var bi dolap iş görür mü şu çok amaçlı dolaplardan ya da komodin almak mı daha mantıklı bilemedim
Aynen hep diodu erkek kardes istiyorm die. Napalm bu fikre alsimaya calisacaz mecbr. Saglkli olsn daoğlun bu işe çok sevinecek oğlanlar erkek istiyor kızlar kız
Benimki de başta öyle diyordu şimdi ne olsa kabulü yeterki çabuk çıksın diyorAynen bizde de suanda o durum var kızm kız istiyor bakalım doktor suanda kız dedi ama bi daha kontrolde ne cikack
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?