Amin en önemlisiAynen hep diodu erkek kardes istiyorm die. Napalm bu fikre alsimaya calisacaz mecbr. Saglkli olsn da
Benimki kız kardeş istiyormus çünkü kendi örümcek adamlı kıyafetlerini paylaşmak istemiyorum erkek olsa giymek ister kız olsa istemez diyorAynen hep diodu erkek kardes istiyorm die. Napalm bu fikre alsimaya calisacaz mecbr. Saglkli olsn da
Bence alınabilir. Ben seçtim alacaklarımı , ekim ayında kayınvalidemler gelecek belki bir umut onlar alırlar diye onları bekleyeceğimKızlar bir de ben odasını almayı düşünüyorum sizce çok mu erken? Organ taramasını beklemek istiyorum ama içimden bir ses de her şey normaldir yaa diyor
Deterjanlarla silince o kokular kalmıyor maske takıp öyle sil yine de soluma iyice de havalandır kalmaz koku bir kaç güneArkadaşlar selam, 1 ay annemde kaldıktan sonra evime döndümev çok kötü kokuyor daha doğrusu mutfak dolapları kokuyor yeni taşındığım için, ev yeni. Yardım edin bu kokuyu nasıl çıkarırım? Neyle silsem çıkar. Tabak çanak bardak heeşeyi kokutmuş. Eve de yayılmış durumda koku beni çok rahatsız ediyor. İştahım sıfıra indi evime gelince
Çok akıllı yalnızBenimki kız kardeş istiyormus çünkü kendi örümcek adamlı kıyafetlerini paylaşmak istemiyorum erkek olsa giymek ister kız olsa istemez diyor
Arkadaşımın bebeği var 3 aylık doğduğundan beri sadece törpü kullanıyor ve çok memnun bende törpü almayı düşünüyorumBende tırnak törpüsü aldım şu herkesin tavsiye ettiği sizde biliyorsunuzdur bi tane tırnak makası da alırım tabi ama tırnak törpüsü hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar bazıları çok tavsiye etmiş bazıları beğenmemiş bilemedim bende
Ben aldım bi tane baya pratik diyorlar ama beğenmeyen de var diye bi tane de tırnak makası alacağımArkadaşımın bebeği var 3 aylık doğduğundan beri sadece törpü kullanıyor ve çok memnun bende törpü almayı düşünüyorum
İnanamıyorum bu benim aldığım oda takımıBence alınabilir. Ben seçtim alacaklarımı , ekim ayında kayınvalidemler gelecek belki bir umut onlar alırlar diye onları bekleyeceğim
Çilek mobilya baby cotton serisi
benim de inanılmaz karın batmam var bugün çok huzursuz olmustum normal o zaman :) sanki bir sağa bir sola iğne batırıyorlar gibigeceleri tuvalete kalkmaktan uyuyamiyorum sonra butun gunum kotu geciyor. Ayrica boyle karin batmalarim ve vajinada agrim devam ediyor. Sizlere de oluyor mu? Bu bitgin ve halsiz olma durumundan cok bunaldim
Bende odama 5li veya 6li sifonyer alacagim yeterli olur diye dusunuyorumKizlar size bisey sormak istiyorum bizim cocuk odamiz olmayacak. Kendi odamizda bebek kosesi olucak acaba bitane sifonyermi yaptirsak yoxsa komple uzun dolap mi ? Dolap olursa oda cok mu ustumuze gelir daralir diye dusunuyorum.
Erkek anneleri hazır olun örümcek adamlara,hulklara,batman lere içim dışım süper kahraman oluyor sayesindeÇok akıllı yalnız
Hadi bakalım çılgın baş ağrım beni rahat bırakırsa 2. Trimester rahat olur dediler kabus gibi geldiGeçen hafta karnım düzdü. Bİr haftada pırt attıbir anda çıkar rahat olun
canım güzel haberler alacaksınŞükür artık dikişlerimde ağrı yok, kanamamda geçti ama fitil koyarken dikişlerim elime geliyor
Yatmaktan kafayı yemek üzereyim 2,5 aydır sadece doktora giderken dısarı çıktım zaten hastanede 5 dklık mesafede bu sene yaz mevsimini görmeden geçirdimçarşamba randevum var dikişlerime bakılcak umarım güzel haberler alırım
ben sürekli kullanıyorum:)Kızlar maalesef bu haftasonu temizlik yapınca kafamda sorular lavaboyu asperox la yıkadım
Klozetin içine de azıcık bu klasik temizleme şeylerinden sktim biraz sa çamaşır suyu döktüm sizce bi şey olur mu ? Aşırı maruz kalmadığımı düşünüyorum asperoxun kokusunu bile almadım ellerimi de yıkadım güzelce ama size yine de sormak istedim
canım bir süre benim de olamayacak ben kendi şigonyerimi boşaltıcam kullanmadıığım herseyi bazaya koyup çocuga yer açayım diyorum ama berkes imkansız fiyor bakalım ne olacakKizlar size bisey sormak istiyorum bizim cocuk odamiz olmayacak. Kendi odamizda bebek kosesi olucak acaba bitane sifonyermi yaptirsak yoxsa komple uzun dolap mi ? Dolap olursa oda cok mu ustumuze gelir daralir diye dusunuyorum.
canım ben de buzlu rakılar ahtapotlar yasak ne varsa yedim içtim :)) yüzde 90 hamile de bilmeden neler yemiş içmiştirYa peki bu hamileliğin ilk 5. Haftasına kadar yaptığımız temizliklerden bişey olur mu? Ben çok çamaşır suyuna kireç çözücü maruz kalmıştım o zamanlar annemin ve kendi evimi temizlemiltşm bayağı da öksürmüştüm tıkanmıştım. Aklıma geldi şimdietkilenmiş midir taa o zaman
Kardeşim 14 yaşında spider man koleksiyonu var annem hepsini sakladıErkek anneleri hazır olun örümcek adamlara,hulklara,batman lere içim dışım süper kahraman oluyor sayesinde
ben de Asil istiyordum ama eşim şimdilik kabul etmemiş gibiydi sonradan da kız galiba dendi :) adıyla yaşasın Asil inşallah:)Evet kızlar.. İsim krizimiz vardı (kayınvalidem küçük yaşta vefat etmiş kardeşinin adını koymak istiyordu, ölmüş birinin adını koymak asla istemiyordum) an itibari ile çözüldü. Eşime azıcık sinirliydim, kendini affettirmek için istediğim ismi şöyle bir sürprizle koydu
Bencede çok seviyor. Annesi ve babası gibi maşallah şakacı bir bebek gelecek inşallah yuvamızaRica ederim canım saglıklı olsunlarda ne olursa olsun belliki senin minnoş süpriz yapmayı seviyr saglıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?