2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kızlar bir de ben odasını almayı düşünüyorum sizce çok mu erken? Organ taramasını beklemek istiyorum ama içimden bir ses de her şey normaldir yaa diyor
Bence alınabilir. Ben seçtim alacaklarımı , ekim ayında kayınvalidemler gelecek belki bir umut onlar alırlar diye onları bekleyeceğim
Çilek mobilya baby cotton serisi

Eklentiler

• IMG_1926.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_1927.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_1930.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_1929.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_1928.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 67
Deterjanlarla silince o kokular kalmıyor maske takıp öyle sil yine de soluma iyice de havalandır kalmaz koku bir kaç güne

Arkadaşımın bebeği var 3 aylık doğduğundan beri sadece törpü kullanıyor ve çok memnun bende törpü almayı düşünüyorum

geceleri tuvalete kalkmaktan uyuyamiyorum sonra butun gunum kotu geciyor. Ayrica boyle karin batmalarim ve vajinada agrim devam ediyor. Sizlere de oluyor mu? Bu bitgin ve halsiz olma durumundan cok bunaldim
benim de inanılmaz karın batmam var bugün çok huzursuz olmustum normal o zaman :) sanki bir sağa bir sola iğne batırıyorlar gibi

Kizlar size bisey sormak istiyorum bizim cocuk odamiz olmayacak. Kendi odamizda bebek kosesi olucak acaba bitane sifonyermi yaptirsak yoxsa komple uzun dolap mi ? Dolap olursa oda cok mu ustumuze gelir daralir diye dusunuyorum.
Bende odama 5li veya 6li sifonyer alacagim yeterli olur diye dusunuyorum uzun bebek dolabi kocayak yerim var ama odayi daraltmak istemedim sonra ustume gelir zaten minicik kuyafeyleri falan her turlu sigar

canım güzel haberler alacaksın

ben sürekli kullanıyorum:)

Kizlar size bisey sormak istiyorum bizim cocuk odamiz olmayacak. Kendi odamizda bebek kosesi olucak acaba bitane sifonyermi yaptirsak yoxsa komple uzun dolap mi ? Dolap olursa oda cok mu ustumuze gelir daralir diye dusunuyorum.
canım bir süre benim de olamayacak ben kendi şigonyerimi boşaltıcam kullanmadıığım herseyi bazaya koyup çocuga yer açayım diyorum ama berkes imkansız fiyor bakalım ne olacak hatta şu an bakıyorum beşik bile sığmayacak gibi odaya:))) bebek anneden ayrı odada uyuyamaz da ben salonda yatsam vs ama zorgibi değil mi

canım ben de buzlu rakılar ahtapotlar yasak ne varsa yedim içtim :)) yüzde 90 hamile de bilmeden neler yemiş içmiştir

Erkek anneleri hazır olun örümcek adamlara,hulklara,batman lere içim dışım süper kahraman oluyor sayesinde
Kardeşim 14 yaşında spider man koleksiyonu var annem hepsini sakladı şükür oyuncağa pek para vermeyiz gibi eğer erkekse ardiye erkek oyuncakları ile dolu

ben de Asil istiyordum ama eşim şimdilik kabul etmemiş gibiydi sonradan da kız galiba dendi :) adıyla yaşasın Asil inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…