2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
İnanamıyorum bu benim aldığım oda takımı
Yaa ben çok beğendim Beşiği büyüyende güzel ama bizim yerimiz olmadığı için düz olanı alacağız sen hangi beşiği aldın ? İndirim yapıyorlar mı alırken ? Hangi parçaları aldın ve ne kadara geldi ?

Ben bunları aldım. Şifonyerini almaya gerek duymadım dolap aldığım için. Bütün parayı nakit verirsen indirim yapıyorlar. Beşik olarak ikinci fotodakini aldım. Duvar askısınıda aldım

Eklentiler

• IMG_4317.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_4321.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 84
Cinsiyeti belli olan güzel anneler gelin bir yeni cinsiyet tahminini birlikte test edelim. Bakalım doğruluk olanı nedir hep birlikte test edelim ve yeni anne adayları da ona göre bu tahminden yararlansın.
Hamile kaldıktan sonra ayakta ya da oturur pozisyonda ama sırtınız dik olacak göbek deliğinize bakın. Görsek bırakacağım bir tane orada el işareti ile gösterdiğim gibi bir çizgi varsa cinsiyet kız ama çizgi gibi olan alt kısımda ise cinsiyet erkek demektir. O çizgi gibi olan bazılarında daha belirgin şekilde dışarıda olabilir aşağı ya da yukarı bakabilir. Bir tanıdığımda çıkıntı belirgin ve aşağı doğru sivri geliyor gerçektende cinsiyeti kız. Benimde çizgim yukarı kısımda ve ayrıntılı ultrasonda kız bebek dediler. Yani bir de siz teyit edin bakalım bu yöntemin doğruluk payı ne olacak.

Eklentiler

• Screenshot_20230828-212016_Chrome.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 98
canım ben de buzlu rakılar ahtapotlar yasak ne varsa yedim içtim :)) yüzde 90 hamile de bilmeden neler yemiş içmiştir
Ayy benim de o dönemlerim böyle sizin gibi :) oldu bitti napalım. Çok üzüldüm ama elden gelen bişey yok. :) Allah sağlık versin bize de bebişlerimize de

Napıyosun canım, detaylıya falan girdin mi ?
Detaylıya girmiştim orada da kıza benzetildi ama ondan sonra erkek olabilir muhabbeti de oldu bakalım işte en son gittiğimde tam öğreneceğim inşallah Allahın izniyle ona da 3 hafta kadar var daha . Bu aralar yalancı kasılma denilen kasılmalarım başladı o da normalmiş rahim kendini normale hazırlıyormuş. Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor?

Valla benim gayet yuvarlak çukur aşağı yukarı çizgi yok ama cinsiyetimiz kız ben açıkcası bunlara inanmıyorum vücut yapısı herkeste değişiyor buna artık inandım yani

Detaylıya girmedim henüz, 22. haftam içerisinde gireceğim inşallah. Bende de oluyor o kasılmalar, devam etmediği için umursamıyorum. Basen taraflarım çok ağrıyor, sırt üstü de yatamıyoruz artık, velhasıl uyku düzenim kalmadı. Onun dışında çok şükür her şey yolunda

Valla benim gayet yuvarlak çukur aşağı yukarı çizgi yok ama cinsiyetimiz kız ben açıkcası bunlara inanmıyorum vücut yapısı herkeste değişiyor buna artık inandım yani
Benimde yuvarlak ama dikkatli bakınca bir altı ya da üstü daha düz oluyor resimde de olduğu gibi. Sağlıkla gelsin inşallah bebecik

Benimde yuvarlak ama dikkatli bakınca bir altı ya da üstü daha düz oluyor resimde de olduğu gibi. Sağlıkla gelsin bebecik

Ben bunları aldım. Şifonyerini almaya gerek duymadım dolap aldığım için. Bütün parayı nakit verirsen indirim yapıyorlar. Beşik olarak ikinci fotodakini aldım. Duvar askısınıda aldım
Ay güle güle kullansın inşallah minik kuş benim ikiz olduğu için şifonyer de şart bize alacağım o yüzden

22 ve 24 haftadan sonra yalancı kasılmalar başlıyormuş. Bazen nadiren 16 haftada başlıyabiliyormuş. Biz şu an 26+3 teyiz cuma günü 27 haftalık olacağız inşallah. Kasılmalar sadece karından olduğu için sıkıntı değil, kısa süre olduğu içinde sıkıntı değil ama şükürler olsun devamlı olmuyor bazen beni maf ediyor. Rahmimiz doğuma hazırlanıyor artık inşallah sağlıkla da alırız bebeciği

Ay güle güle kullansın inşallah minik kuş benim ikiz olduğu için şifonyer de şart bize alacağım o yüzden
Amin amin inşallah rabbim evlatlarımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Heee ikiz olunca tabi doğru

Bende odama 5li veya 6li sifonyer alacagim yeterli olur diye dusunuyorum uzun bebek dolabi kocayak yerim var ama odayi daraltmak istemedim sonra ustume gelir zaten minicik kuyafeyleri falan her turlu sigar
Evet bende dun sordugum uzere bi şifonyer düşünüyorum oda daralmasın.
Bir tarafi cekmeceli diger tarafi askili biseyler hepsinden yeterli olsun diye kısa surelik idare eder buyuyunceye kadae 2-3 yaşında taşınıcaz zaten

Eklentiler

• IMG_3197.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_3199.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…