2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kızlar bende bi tahmin alabilir miyim.sizce kız mı erkek mi

Eklentiler

• 20230828_194632.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 57
D Dr X canım instada şöyle bir video gördüm aklıma sen geldin göndereyim dedim
Çok teşekkür ederim canım ben kraftin ana kucağını aldım otomatik sallanıyor babyjorn gibi bi anakucagi şimdilik düşünmedik
Çünkü zaten max 10 ay kullanılabiliyor o süreçte de çok evdeyim kraft ana kucağı yeterli olur diye düşündüm olmazsa o zaman aliriz dedik teşekkür ederim çok

Kızlar benim bugün hafif başım dönüyor kafam sallanıyor sanki böyle bi şey yaşayanınız var mı ?
Bi de akıntım fazla bu ara sizde var mı ?
Bi arkadaş suyum az deyince akıntım artınca akan su değildir değil mi diye da kafama takıldı

Tansiyon aleti varsa ölçüm yapın. Akıntı bende de sürekli var ve doktordan suyun eksik diye bir geri dönüş almadım. Hiç stres yapma, çok aklınızda kalırsa doktora görünün içiniz rahatlasın

Tansiyon bakılmadıysa bir bakın bence o yüzden olabilir veya şeker düşmüş olabilir. Akıntı bende de fazla şu sıralar ama ben su olduğunu düşünmüyorum çünkü su akıntısı sürekli devam eden birşey bacaklarımızdan asagi akardı su olsaydı o yüzden içim rahat. Gebelikte akıntı çok çok normal. Koku olmadığı sürece sıkıntı yok

Gün içinde sıcakta çok kaldıysan sıcakta çarpmış olabilir belki

Birkac gundur bende de var bazen su gibi bazen de beyaz akinti
Bazen de bi anda birsey akiyor hissi
o su kokulu oluyormus sanirim doktorlar anlarsiniz farkini diyorlar
Bide bi kagit koyuyorlarmis sanirim renk degisiyor mu diye bakiyorlarmis vs
Ama olumsuz dusunmeyelim rahim buyudukce salgilanan vucut sivilaridir buyuk ihtimalle

Selamlar 2 günden beri prilamı kestim şükür bulantım kusmam kesildi diyebilecek kadar iyiyim ne güzel birşeymiş bulantısız hayatSizde durumlar nasıl
Ara sıra prilamı kesiyorum mide bulantılarım ve kusmalarım koşarak geri geliyor sanırım bir süre daha devam edeceğim. Bu şekilde ne olacak bilmiyorum ilaçla gayet iyiyim ama biraz fazla uyuyorum. Bebek alışverişi konusunda da henüz beklemedeyim maşallah ne güzel şeyler almış herkes Fikir oluyor bana da

Sersemlik akıntı bende de var altıma hep peçete koyuyorum alışkanlık oldu
Başım dönüyor gibi ama dönmüyor
Bir de iki gündür aşırı rahatsız bir his var yatıyorum ama yatamıyorum yatak batıyor huzursuzum aldığım nefes bile yetmiyor gibi

Avuç içinin yarısı kadar ıslaklık bende de oluyor üzerinde beyazımsi bir akıntı da oluyor ilk gebeligimde de su zannedip gitmişligim de var hatta daha ileri haftalardaydi alttan muayene ediyor doktor turnusol kağıdı gibi bir şeyle su olup olmadığını anlıyor için rahat etmezse bir doktora görünürsün canim diğer sorunun baş dönmesi için de ara ara oluyor ben de tansiyonum düşük 9 10 arasinda gidip geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…