- 2 Ekim 2022
- 1.218
- 998
- 53
- 29
Bunlar nereden? ben kacirdim galiba hemen alayim
Benim de başım fena ya ama ben talesemi taşıyıcıymışım sanırım sürekli sık sık başım ağrırırHadi bakalım çılgın baş ağrım beni rahat bırakırsa 2. Trimester rahat olur dediler kabus gibi geldi
E bebeğin kendi uygulamasında sepette %40 indirim var canımB
Valla al benden de o kadarKızlar dün gece hiç uyuyamadım ya yok sağa yatmayayım yok sırtüstü yatmayayım derken uykusuz kaldım
Teşekkür ederimE bebeğin kendi uygulamasında sepette %40 indirim var canım
Kız bence canım çıkıntı görünmüyor kaç haftalıksınız?16. Haftaya kadar değişebiliyorlarmış amaKızlar bende bi tahmin alabilir miyim.sizce kız mı erkek mi
12+2 canım doktorda kıza benziyor gibi ama şuan daha küçük 1 Ay sonra kontrolde daha net belli olur dedi. Bakalım hayırlısıKız bence canım çıkıntı görünmüyor kaç haftalıksınız?16. Haftaya kadar değişebiliyorlarmış ama
Aetna hormonlar vücuttaki ligamentleri gevşetiyorum vücuttaki organlar rahatça yer değiştirebilsin diye. O ağrılar ondan oluyormuş. Şöyle bi video buldum çok güzel anlatıyor hamilelik zamanında olanları:Acaba neden oluyor sebebini bir bilsek
Sağdaki çok hoşEvet bende dun sordugum uzere bi şifonyer düşünüyorum oda daralmasın.
Bir tarafi cekmeceli diger tarafi askili biseyler hepsinden yeterli olsun diye kısa surelik idare eder buyuyunceye kadae 2-3 yaşında taşınıcaz zaten
E bebekte %40 indirim varmış markası bebbek nasıl bilmiyorum ama güzel duruyorduB
Çok teşekkür ederim canım ben kraftin ana kucağını aldım otomatik sallanıyor babyjorn gibi bi anakucagi şimdilik düşünmedik
Tansiyon aleti varsa ölçüm yapın. Akıntı bende de sürekli var ve doktordan suyun eksik diye bir geri dönüş almadım. Hiç stres yapma, çok aklınızda kalırsa doktora görünün içiniz rahatlasınKızlar benim bugün hafif başım dönüyor kafam sallanıyor sanki böyle bi şey yaşayanınız var mı ?
Bi de akıntım fazla bu ara sizde var mı ?
Bi arkadaş suyum az deyince akıntım artınca akan su değildir değil mi diye da kafama takıldı
Tansiyon bakılmadıysa bir bakın bence o yüzden olabilir veya şeker düşmüş olabilir. Akıntı bende de fazla şu sıralar ama ben su olduğunu düşünmüyorum çünkü su akıntısı sürekli devam eden birşey bacaklarımızdan asagi akardı su olsaydı o yüzden içim rahat. Gebelikte akıntı çok çok normal. Koku olmadığı sürece sıkıntı yokKızlar benim bugün hafif başım dönüyor kafam sallanıyor sanki böyle bi şey yaşayanınız var mı ?
Bi arkadaş suyum az deyince akıntım artınca akan su değildir değil mi diye da kafama takıldı
Gün içinde sıcakta çok kaldıysan sıcakta çarpmış olabilir belkiKızlar benim bugün hafif başım dönüyor kafam sallanıyor sanki böyle bi şey yaşayanınız var mı ?
Birkac gundur bende de var bazen su gibi bazen de beyaz akintiKızlar benim bugün hafif başım dönüyor kafam sallanıyor sanki böyle bi şey yaşayanınız var mı ?
Ara sıra prilamı kesiyorum mide bulantılarım ve kusmalarım koşarak geri geliyor sanırım bir süre daha devam edeceğim. Bu şekilde ne olacak bilmiyorum ilaçla gayet iyiyim ama biraz fazla uyuyorum. Bebek alışverişi konusunda da henüz beklemedeyim maşallah ne güzel şeyler almış herkesSelamlar 2 günden beri prilamı kestim şükür bulantım kusmam kesildi diyebilecek kadar iyiyim ne güzel birşeymiş bulantısız hayatSizde durumlar nasıl
Avuç içinin yarısı kadar ıslaklık bende de oluyor üzerinde beyazımsi bir akıntı da oluyor ilk gebeligimde de su zannedip gitmişligim de var hatta daha ileri haftalardaydi alttan muayene ediyor doktor turnusol kağıdı gibi bir şeyle su olup olmadığını anlıyor için rahat etmezse bir doktora görünürsün canim diğer sorunun baş dönmesi için de ara ara oluyor ben de tansiyonum düşük 9 10 arasinda gidip geliyorKızlar benim bugün hafif başım dönüyor kafam sallanıyor sanki böyle bi şey yaşayanınız var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?