2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Bendede oluyorya bazen fitil akiyor bide bakmisim islanmışım gibi hem su hem fitil akmış demek korkulacak degildir. Bende bazen altimami kacirdim saniyordum

Kizlar bende bugunden işe gittim okullar acilacak biz ogretmenler hemen calismaya basladik. Hamilelikten sonra ilk işe gidişim. Biraz okulum uzak. O kadar yoruldumki eve geldiyimden başım ağrıyor gumgum ediyordu. Güneş mi çarptı ne inşallah bidaha olmaz ya

Kolay gelsin canım suyu hiç ihmal etme şapka tak çıkarken güneş gelmesin havalar soğusa rahat edersin

Benim de işim uzak arabayla gidip geliyorum ama pert oluyorum yani seni en iyi ben anlarım

İlk kitabını almış bulunuyorum instagramda video gördüm bayıldım.. annesi gibi gezgin olsun keşfetsin gezsin…
Kendim için de almış olabilirim biraz tabi

Eklentiler

• 565E50B7-1CB0-43DA-9499-2CFDE825F963.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar teşekkür ederim
Yok çok değil açıkçası bir tl lik bozuk para kadar kokusu da yok ama birden kafama takıldı sağolun kızlar rahatladım hepimizde var sanırım ben biraz artınca takıldı kafama tansiyonum iyiydi hatta 11/7 falan
Ama haftasonu temizlik yaptım boyun fıtığım var ondan olabilir diye düşündüm sonradan yarın arkadaşıma rica ettim bi gideceğim yanına çok sağolun kızlar

12+2 canım doktorda kıza benziyor gibi ama şuan daha küçük 1 Ay sonra kontrolde daha net belli olur dedi. Bakalım hayırlısı
Evet bende 12+4 de gitmiştim çıkıntı yok %50 kız ama eğer erkeksede pipisi sonrada gelişebilir 16. Haftada netleşir dedi bu hafta netleşti biizm şükür doğru bildi yani doktorumuz seninkife kıza benziyor gibi sağlıkla al kucağına inşallah

16+1 im ikigündür içmiyorum rahatım şükür inşallah sizinde kesilir bulantılar bizde daha bişey almadık sadece hastane çıkışı siparişi verdim sonra yavaş yavaş çantasıydı emzirme yastığıydı ıvır zıvırdı işte alırızçocuk odası siparişe göre yapılcak zaten oda son 2 ay kala halledicez bebek arabasını puseti falan son 1 ay kala alıcaz nasipse

Ne doktorsunuz siz acaba ?

Yaa ne güzel bende bugün 16+1im birkaç gün önce artık 4 ay oldum midem bulanmaz herhalde diyip ilacı bıraktım kendime sıkıntı çektirdim biraz Alırız inşallah biraz maddi durumu rahatlatmayı bekliyoruz eşimle bizde

Şuan kaç haftalık hamilesin kuzum. Bende özel okulda çalışıyordum branjim matematik sürekli ayaktayım ve yorucu olcak diye işi bıraktım bı andan da üzülüyorum hiç evde kalmamistim ama bebek sağlıklı olsunda ne kaldı Şubat'a

Kızlar yeni doğan bebek bezi ve ıslak mendil ne alcaksiniz o kadar secenek çokki emin olamadım
Ben sleepy bez düşünüyorum ped olarakta kendimde çok memnundum yumuşacık pamuk gibi
Islak mendilde muhtemelen koli koli indirim hangisinde varsa doğum zamanı almaya başlarız şimdiden onu almam kuruyor ıslak mendiller durduğu yerde

Kızlar yeni doğan bebek bezi ve ıslak mendil ne alcaksiniz o kadar secenek çokki emin olamadım
İnstagramda muhendisinoglu diye bir sayfa var. Bebek bezi, ıslak mendil, krem, mama vs. gibi birçok üründe tek tek, araştırarak ve detaylı açıklamalar yapmış. Önerdikleri arasında en iyisini seçip almaya çalışacağım inşallah. Takip edebilirsiniz

Ben oglanda sadece molfix kullandm memnundm bunda da onu kullanmayi dusunuyorm. Islak mendil de uni baby yeni dogan vardi duruyorsa onlardan alacam. Ama ilk zamanlar pamukla temizleyecem

Ben bu yaz bayaa hergün denizdeydim Yüzmesini çok seviyorum baya açılıp yüzerim bir yaz boyunca da böyle yüzdüm her girişimde 1 saat falan yüzdüm hep çok şükür her şey yolunda rahatsız sıkıntısız geldim bu zamana kadar 13+3üm şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…