- 2 Ekim 2022
- 1.218
- 998
- 53
- 29
Trendyoldan bakmıştım fikir olsun diyeSağdaki çok hoşnereden acaba öğrenebilir miyim
Bendede oluyorya bazen fitil akiyor bide bakmisim islanmışım gibi hem su hem fitil akmış demek korkulacak degildir. Bende bazen altimami kacirdim saniyordumAvuç içinin yarısı kadar ıslaklık bende de oluyor üzerinde beyazımsi bir akıntı da oluyor ilk gebeligimde de su zannedip gitmişligim de var hatta daha ileri haftalardaydi alttan muayene ediyor doktor turnusol kağıdı gibi bir şeyle su olup olmadığını anlıyor için rahat etmezse bir doktora görünürsün canim diğer sorunun baş dönmesi için de ara ara oluyor ben de tansiyonum düşük 9 10 arasinda gidip geliyor
Kolay gelsin canımKizlar bende bugunden işe gittim okullar acilacak biz ogretmenler hemen calismaya basladik. Hamilelikten sonra ilk işe gidişim. Biraz okulum uzak. O kadar yoruldumki eve geldiyimden başım ağrıyor gumgum ediyordu. Güneş mi çarptı ne inşallah bidaha olmaz ya
Benim de işim uzakKizlar bende bugunden işe gittim okullar acilacak biz ogretmenler hemen calismaya basladik. Hamilelikten sonra ilk işe gidişim. Biraz okulum uzak. O kadar yoruldumki eve geldiyimden başım ağrıyor gumgum ediyordu. Güneş mi çarptı ne inşallah bidaha olmaz ya
Büyük olasılıkla akinti oluyor ama ihmal de etmemek gerek muayeneleriniz de doktorunuza söyleyinBendede oluyorya bazen fitil akiyor bide bakmisim islanmışım gibi hem su hem fitil akmış demek korkulacak degildir. Bende bazen altimami kacirdim saniyordum
Evet bende 12+4 de gitmiştim çıkıntı yok %50 kız ama eğer erkeksede pipisi sonrada gelişebilir 16. Haftada netleşir dedi bu hafta netleşti biizm şükür doğru bildi yani doktorumuz seninkife kıza benziyor gibi sağlıkla al kucağına inşallah12+2 canım doktorda kıza benziyor gibi ama şuan daha küçük 1 Ay sonra kontrolde daha net belli olur dedi. Bakalım hayırlısı
16+1 im ikigündür içmiyorum rahatım şükür inşallah sizinde kesilir bulantılar bizde daha bişey almadık sadece hastane çıkışı siparişi verdim sonra yavaş yavaş çantasıydı emzirme yastığıydı ıvır zıvırdı işte alırızAra sıra prilamı kesiyorum mide bulantılarım ve kusmalarım koşarak geri geliyor sanırım bir süre daha devam edeceğim. Bu şekilde ne olacak bilmiyorum ilaçla gayet iyiyim ama biraz fazla uyuyorum. Bebek alışverişi konusunda da henüz beklemedeyim maşallah ne güzel şeyler almış herkesFikir oluyor bana da
Ne doktorsunuz siz acaba ?Kızlar teşekkür ederim
Yok çok değil açıkçası bir tl lik bozuk para kadar kokusu da yok ama birden kafama takıldı sağolun kızlar rahatladım hepimizde var sanırım ben biraz artınca takıldı kafamatansiyonum iyiydi hatta 11/7 falan
Ama haftasonu temizlik yaptım boyun fıtığım var ondan olabilir diye düşündüm sonradan yarın arkadaşıma rica ettim bi gideceğim yanına çok sağolun kızlar
Bunu paylaşmasam daha iyi olabilir anlayışınız için teşekkür ederimNe doktorsunuz siz acaba ?
Yaa ne güzel bende bugün 16+1im birkaç gün önce artık 4 ay oldum midem bulanmaz herhalde diyip ilacı bıraktım kendime sıkıntı çektirdim biraz16+1 im ikigündür içmiyorum rahatım şükür inşallah sizinde kesilir bulantılar bizde daha bişey almadık sadece hastane çıkışı siparişi verdim sonra yavaş yavaş çantasıydı emzirme yastığıydı ıvır zıvırdı işte alırızçocuk odası siparişe göre yapılcak zaten oda son 2 ay kala halledicez bebek arabasını puseti falan son 1 ay kala alıcaz nasipse
Şuan kaç haftalık hamilesin kuzum. Bende özel okulda çalışıyordum branjim matematik sürekli ayaktayım ve yorucu olcak diye işi bıraktım bı andan da üzülüyorum hiç evde kalmamistim ama bebek sağlıklı olsunda ne kaldı Şubat'aKizlar bende bugunden işe gittim okullar acilacak biz ogretmenler hemen calismaya basladik. Hamilelikten sonra ilk işe gidişim. Biraz okulum uzak. O kadar yoruldumki eve geldiyimden başım ağrıyor gumgum ediyordu. Güneş mi çarptı ne inşallah bidaha olmaz ya
Ne demek tabikiBunu paylaşmasam daha iyi olabilir anlayışınız için teşekkür ederim
Ben sleepy bez düşünüyorum ped olarakta kendimde çok memnundum yumuşacık pamuk gibiKızlar yeni doğan bebek bezi ve ıslak mendil ne alcaksiniz o kadar secenek çokki emin olamadım
İnstagramda muhendisinoglu diye bir sayfa var. Bebek bezi, ıslak mendil, krem, mama vs. gibi birçok üründe tek tek, araştırarak ve detaylı açıklamalar yapmış. Önerdikleri arasında en iyisini seçip almaya çalışacağım inşallah. Takip edebilirsinizKızlar yeni doğan bebek bezi ve ıslak mendil ne alcaksiniz o kadar secenek çokki emin olamadım
Ben oglanda sadece molfix kullandm memnundm bunda da onu kullanmayi dusunuyorm. Islak mendil de uni baby yeni dogan vardi duruyorsa onlardan alacam. Ama ilk zamanlar pamukla temizleyecemKızlar yeni doğan bebek bezi ve ıslak mendil ne alcaksiniz o kadar secenek çokki emin olamadım
Ben bu yaz bayaa hergün denizdeydimHavuza yada denize giren oldu mu kızlar ? Girdiyseniz eğer herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı ?Bu hafta tatile gideceğiz inşallah doktorum arabayla gitmeme izin vermedi yapamazsın dedi bulantı kusmam çok olduğu için uçak bileti aldık bizde. Kaç aydır o pırıl pırıl denizin hayalini kuruyordum TV den felan deniz videosu açıyordum o kadar hshdhdhdhdbugün sordum doktoruma yanıt bekliyorum inşallah onay alırım dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?